Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 73 094
  • 670
  •   1
Отговори
# 120
сигурно съм с аносмия към някоя популярна съставка Simple Smile
Хихи, аз към други съм така- затова ни е интересно. Един се души, друг нищо не усеща.

# 121
  • Варна
Моля за мнение какво да избера:
- Allure Home Sport
- Bleu de Chanel
- Chanel Allure Edition Blanche
ММ харесва и носи в момента,Y Eau Fraiche Yves Saint Laurent, Terre d'Hermes EDT, Mont blanc Legend и въпреки, че почти е изпръскан намира Stronger with you за ..."задушлив". Това последната година. По-рано е ползвал и доста по-сладки, но явно му се е сменил вкуса. А и един на Rasasi , който е копие на Valentino V. От него винаги има бутилка.
Та..моля за мнение! Аз кой знае защо клоня към последния, без да го познавам.

# 122
Според мен последния! Много фин мъжки парфюм, да му се ненадиша човек. Разбира се и другите са хубави, каквото и да избереш, едва ли ще сбъркаш.

# 123
  • София
Скрит текст:
Момичета и момчета, някой може ли да сподели впечатления за
Lattafa Qaa`ed
Lattafa Confidential Private Gold

Благодаря ви! 🍀

DzhuliB - Не познавам Lattafa Confidential Private Gold, но преди време четох мнение на много уважавам от мен ревюър - Ashton от каналите Gents Scents и Extra Gents Scents. Та той го определя като чудесен бюджетен вариант по темата Ерба Пура/Кирке. Плодов, сочен, женствен, с хубава трайност. Подарил го на жена си, която пък с радост го приела. Simple Smile

Lattafa Qaa`ed - този го имам от близо 2г мисля - много си го харесвам и за мен е изключителна находка във всеки смисъл, защото дори визуално отлично е докаран. Как го бих го определил - идеалния коледно-дървесен аромат. Усещам канела, кардамом, ванилия, ароматен тютюн, креместо сандалово дърво, кожа. Много богат и интересен парфюм, без да мога да дам точен аналог и добра препратка. При мен излиза и едно тънко опушено излъчване, което допълнително дава дълбочина и приятно усещане. Не е мега труден, но не е и обикновен. В първия час е може би малко по-мъжки, докато са водещи подправките, но скоро става по-объл и кремест, амбров и засладен. За мен, категорично си заслужава, а за цената си е направо топ предложение. Hands Ok Hand

stenly - и трите са хубави, едва ли може да се сбърка с тях.
На Ваше място, бих се спрял на тези два:
Hermès Terre d'Hermes Eau Givree / https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Terre-d-Hermes-Eau-Givree-72439.html
Скрит текст:
Убеден съм, че ще му хареса.
Бих обърнал внимание и на този великолепен парфюм: Acqua di Parma Colonia Pura
Скрит текст:

Парфюм за деня: Montale Arabians Tonka
Парче за деня: Krasa Rosa - Road to Shanzhai

# 124
Здравейте! Бих искала да помоля по-опитните за помощ. Искам да поръчам на големия си син (на 32г.) някой от наличните Chanel в Парфюми шоп нет, но не познавам ароматите. Надявах се да ги пробвам в Дъглас, но ми казаха, че никъде в Бургас няма да намеря. Детето от години не живее в България, но знам че харесва Armani Code и Dior Sauvage, ако това може да бъде ориентир за предпочитанията му.  Моля за съвет какво да избера
 https://www.parfumi-shop.net/parfjumi/parfyumizamazhe.html?brand=4156
Предварително благодаря на отзовалите се и весели празници на всички в темата!

# 125
Първо честито на всички празнуващи днес! Бъдете много здрави и щастливи! 🍀

Deetron за теб си мислех като пишех поста, помня че ти беше запознат с марката.
И много благодаря за прекрасните ревюта - сега искам и двата Simple Smile

Confidential Private Gold  със сигурност ще ми хареса, защото един от най-любимите ми аромати е Al haramain Amber Oud gold edition който с изненада наскоро установих, че също се определя като копие на Ерба Пура /не съм запозната с Ерба Пура/.

Qaa`ed пък също ми звучи точно в мой стил, така че определено ще се зарадвам с един. Simple Smile

# 126
viki2004, един от тези двата:

https://www.parfumi-shop.net/product/8793-chanel-bleu-de-chanel- … -parfjum-edt.html

или

https://www.parfumi-shop.net/product/2929-chanel-allure-sport-m- … -parfjum-edt.html

Но, според това, което харесва той, ви препоръчвам - Chanel Allure Sport. Simple Smile

# 127
Здравейте, момичета!
Моля за помощ в избора на парфюм за 25 годишно момиче, последно е с Carolina Herrera Good Girl .
Предварително Ви благодаря!

# 128
Black opium, доста фланкъри са, но могат да се помиришат навсякъде.

# 129
Ауууууу, чудя се аз какво се случва от един час.

Deetron, Flowers Hibiscus

Извинявам се че съм объркал платната и съм в друагата тема! Simple Smile Не беше нарочно.

# 130
Здравейте, момичета!
Моля за помощ в избора на парфюм за 25 годишно момиче, последно е с Carolina Herrera Good Girl .
Предварително Ви благодаря!
Някой на Ланком.LVEB или IDOLE са класики и се харесват доста.

# 131
  • София
Ауууууу, чудя се аз какво се случва от един час.

Deetron, Flowers Hibiscus

Извинявам се че съм объркал платната и съм в друагата тема! Simple Smile Не беше нарочно.

Milen™ - напротив, баш си си на мястото Hands Ok HandHands Plus1
Както винаги с хубава и точна препоръка. Ще се радвам да пишеш  по-често, защото много можеш да дадеш на всички, подобно на приноса ти в другата тема. Tropical Drink

# 132
В пристъп на лудост, макар че бях решила да разпродавам и намалявам парфюмната си колекция, и понеже волята ми беше отслабена от някои лични неприятности, отстрелях на сляпо Remember me Jovoy Paris. https://www.fragrantica.com/perfume/Jovoy-Paris/Remember-Me-49435.html С единствен ориентир, че харесвам много друг парфюм на Сесил Зарокян - Ani Nishane и джинджифилът, който преди това недолюбвах, в Ани ми е любим.
Пиша след първи впечатления, но нямам търпение да споделя - божествен е!  Опроверга няколко предубеждения, които имах - срещу чай, срещу кардамон и срещу мляко в парфюм. Усещам ги и трите, но смесени съвършено, много парфюмно и неядливо. Джинджифилът добавя същата обемна въздушност, която усещам и в Ани. Лимонът и бергамотът  звучат натурално и ми напомнят далечно на шалимарските цитруси. За връхни нотки за момента ми изглеждат доста трайни - около час след првъсването се усещат стабилно с добавената топла пикантност на кардамона и сладостта на ванилията. Супер подходящ за сезона и веднага влиза в употреба. Любов! (снимката не е моя - от Фрагрантика)

# 133
Още една с пристъп на лудост- трябват ли ми Insolence edt и edp заедно /shark bottle/. Безумно се влюбих за хти път в него. Има го на добра цена в момента.

# 134
Здравейте, мили момичета и момчета!

Преди около седмица се сдобих с Afnan Supremacy Pour Femme Purple, без никога да съм го помирисвала. Но...благодарение на Calabria, която го беше споменала тук (аз преди да го поръчам й писах, за да я питам за нейното мнение след като вече го има), наистина се сдобих с вълшебен аромат! Ползвала съм много парфюми през годините, но никога не съм получавала толкова много комплименти. 3ма човека ми казаха, че това е моят парфюм без изобщо да съм ги питала. За мен това е плодово-подправков ориенталец. Със сигурност няма да допадне на всеки, особено на тези, които предпочитат по-свежите и цветни ухания, но ако се слага по-пестеливо (аз се пръскам много винаги), би могъл да се хареса и на дамите, които ползват по-нежни и деликатни аромати.

Благодаря ти, Calabria!

Общи условия

Активация на акаунт