Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 72 917
  • 670
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте. Направих поръчка от нотино, а с нея получих подарък мини парфюм 4 мл на Ланком, както и крем за лице 5 мл на същата марка, но според кода на опаковките са произведени януари 2020 г. Има ли проблем да ги подаря предвид факта, че са на почти 3 години? Laughing

# 616
Може ли да ми препоръчате бюджетен вариант на дамски парфюм за подарък.
За девойка, която харесва La vie est belle, Armani Si, Good girl... нещо сладникаво ванилено, но на по-щадяща цена Simple Smile
Предварително благодаря

Пробвай с тези:
https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Olympea-31666.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Poison-Girl-Eau-De-Toilette-41809.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-Ruby-Orchid-70984.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/La-Belle-55786.html

Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 18:56 от Dewi D

# 617
Моля за мнения за Ganymede Marc-Antoine Barrois, искам да го подаря на мъжа ми за РД, но и аз да го ползвам. Минералните нотки ме притесняват, но пък ревютата в мрежата са положителни. И blue75 го описва като уникален, което ме привлече. Имам нужда от побутване в която и да е посока. За поръчка на проба няма да имам време.
Алтернативата е Oud Save The King Atkinsons.
Грабвай алтернативата, докато не съм грабнал тоягата! Simple Smile

Парфюмът е шедьовър на днешното ни време, и нищо не мирише както него, нито Bois Impérial нито нищо, фрагрантика да си сложат описанията да не ти казвам къде. Много балансиран с гътзарски велур, виолетки, леко плодов, но хладен и много минерален.  Аз също не съм по минералите, но почти съм на 1/3 от бутилката.

Парфюмът е "опасен", без проба никакво насляпо, или се влюбваш в него или просто никога не го разбираш.

Бакардина е подобен, за едни e божествено омаен, а  на други мирише на  бинтове, йод, млади доктори без престилки и последния да затвори прозореца.

Пази се от този аромат преди да си го тествала. Simple Smile

Остави го за по натам, ще намерим начин да го пробваш Simple Smile.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 20:53 от Milen™

# 618
  • BG-DE
Здравейте. Направих поръчка от нотино, а с нея получих подарък мини парфюм 4 мл на Ланком, както и крем за лице 5 мл на същата марка, но според кода на опаковките са произведени януари 2020 г. Има ли проблем да ги подаря предвид факта, че са на почти 3 години? Laughing
За парфюма няма проблем, предполагам, че и за крема.
Тези дни съм с L'nterdit edp, много ми е уютен и гушлив този парфюм 😊 направо го обожавам, единственият от който в момента чакам 3-та бутилка 😍 При нас тези дни вали почти непрекъснато и установих, че във влажно време прави разкошен шлейф, поне при мен 😊

# 619
  • До сърцето...
Грабвай алтернативата, докато не съм грабнал тоягата! Simple Smile
Eй това се казва побутване Mr. Green
Благодаря Wine Glass Абсолютно си прав, има време за всичко.

Весело и парфюмно-незабравимо посрещане на Новата година!

# 620
  • София
Ganymede Marc-Antoine Barrois е страхотен! Разносих го един следобед. Много мисли и сравнения ми нахлуха тогава в главата. По едно време се сетих и за Ombre leather parfum. Много хубав и морски парфюм e. Голям хамелеон. Бих го носила, ако мъжа ми го има. Ама аз явно харесвам такива, защото си нося и Мегамаре с удоволствие. Последният пък ми замести Amouage Beach Hut, с който реших да се разделя.

# 621
Ради, вземи Ganymede Marc-Antoine Barrois, за мъж е добър. Аз не бих могла да го нося, но много дами могат.
И Аткинсъна е много хубав, но Ганимед е интересен.

# 622
  • Бургас
Очаквам тази надявам се красота My Way Parfum by Giorgio Armani https://ifragranceofficial.com/perfumes/my-way-parfum-giorgio-armani/    Весело посрещане на Новата Година на всички хубави хора в темата.Sparkling Heart

# 623
  • BG-DE
Честито, а откъде го поръча?

# 624
  • Бургас
Очаквам да излезе, следя го и щом го засека веднага ще го ударя.Two Hearts

# 625
Радика, не познавам този Аткинсън, за съжаление и не мога да направя сравнение мужду двата, но Ganymede е наистина интересен парфюм.
Изцяло синтетичен, на мен ми мирише най - много на свежи ябълки, мек велур и шафран, Хладен, мастилен и космически е, няма съществено развитие и обрати в него, но има чар. Някъде бях чела да го описват като парфюм за андроид, мисля че е доста точно сравнение. Лично аз си представям Фасбендер в"Пришълецът", въобще...зависи от характера на носещия дали ще се хареса. Някак не го виждам на "душата на компанията",  намирам го по - скоро подходящ за артист, интроверт, спокоен и самовглъбен човек, нелюбител на сладости, буквални интерпретации и аромати, определяни за топли и уютни.

# 626
  • BG-DE
Очаквам да излезе, следя го и щом го засека веднага ще го ударя.Two Hearts
И аз го чакам с нетърпение 😊 Много ще се радвам ако излезе преди края на януари, защото вчера направих неуспешен опит да поръчам нещо от сайта на Армани и днес получих извинителен мейл с обяснение, че проблемът е в тях и ме компенсират с код за -30% валиден един месец 😊

# 627
  • София
Искам да попитам,тъй като има много парфюмно грамотни хора тук,има ли действителна прилика между Jour d’Hermes и Osmantus L’erbolario?
Имам малко останало от Jour,не ми се инвестира в бутилка,харесва ми да имам подобен аромат,ама явно не достатъчно.
Фрагрантика ги дава близки,но аз изобщо не знам как мирише османтуса,та да мога нещо да си представя.
Да, има прилика определено между двата парфюма. В Osmanthus нямам спомен да има осезаем османтус. Ако не Ви притеснява, че трайността на този парфюм на Л'Ерболарио е доста по-малка от тази на Ермес, мисля, че може да рискувате и да го вземете насляпо. В Ермес-а нещата са по-кристални и дефинирани, Ерболарио-то е по-бледо и размито, но като бюджетна алтернатива е съвсем приличен парфюм. Simple Smile

# 628
  • До сърцето...
Радика, не познавам този Аткинсън, за съжаление и не мога да направя сравнение мужду двата, но Ganymede е наистина интересен парфюм.
...  намирам го по - скоро подходящ за артист, интроверт, спокоен и самовглъбен човек, нелюбител на сладости...
Това болтнатото е точно за моя човек. Спечели ме за каузата, перличке, благодаря  Heart
Денси, FatalSnare, благодаря и на вас Heart Eyes
Ще го поръчам и него, моето момче заслужава да се поглези и с двата. Че и аз покрай него Stuck Out Tongue Winking Eye

# 629
О, това е най- доброто решение! Дано ви харесат много!❤

Общи условия

Активация на акаунт