Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 73 010
  • 670
  •   1
Отговори
# 315
Да, Love са. Най- хубаво миришещите червила на този свят. И са супер качествени. С матово ям, пия, не се изтрива грозно в средата. И не е само едно така, имам 6 броя и няма изключение.
Глос не съм ползвала досега. Предполагам, че и те са с този аромат.

# 316
  • София
Да, и течните са с този аромат.

# 317
Може ли да ми предложите заместител на Givenchy Very Irresistible Fresh Attitude?

# 318
#stod Днес пристигнаха две красоти в бутилка - Roses musk Montale и Velvet Orchid TF.

Първият в травел сайз, исках да допълня колекцията, защото обожавам този аромат, а го нямам. Някога имах дребосък май, но замина и не знам защо не повторих покупката. Как да не го обичам мускус и рози, какво повече да иска човек?

Другата придобивка си я пръснах на ръката веднага, за да видя как се развива. Усещам меда и много ми харесва. Май това е най-женствената от Орхидеите на ТФ.

# 319
Добавих нещо парфюмно и под нашата елха. 🥰
Благодаря на Deetron, че се отзова с такива хубави ревюта.
Lattafa Qaa’ed определено се оказа точно мой стил аромат, прекрасен унисекс който наистина в първия момент бие повече на мъжки. Доста богат аромат ако мога така да се изразя, но съставките се допълват чудесно. Усещам го пикантен. А и за скромната си цена определно си заслужава. ММ също го хареса така че определено ще ползваме заедно.

# 320
Хора, две добри думи да ми каже някой за  Illusione Bottega Veneta.
 В момента съм на вълна  Либре, Линтерди, My Way Интенс.   Колебая се между Си и Ботегата, но сякаш касиса ме превлича. Ако е в  моята посока да се взимаме.

# 321
  • София
Днес пробвах Xerjoff Pikovaya Dama абсолютно насляпо, без да погледна и да съм предубедена към съставките. Любопитството ми надделя. Имам едно малко 15 мл бутилче - истинска красота.
Първата асоциация ми беше чисто, свежо, на омекотител. Коментирани са доста пъти парфюми, които ухаят на "чисто". От любопитство съм пробвала някои, но не предизвикаха в мен никаква емоция. При тях след час няма никой. Този парфюм обаче мирише и след душ. Изпълва ме с енергия и едновременно с това ми действа и успокояващо. Звучи като свежа комбинация на цитрус, роза, пачули, мускус и леко пудрен. Алдехидите са чисти, нямат нищо общо с тези тип Шанел. Все едно съм в чиста гора скована от студ. Казвам го, защото имам усещането на свежестта на боровите клонки. Едни такива замръзнали. Много странно, защото сега погледнах вече във Фрагрантика и не виждам нищо такова. Чудя се кое ми дава това освежаващо усещане или може би е микс от съставки.
При мен няма нищо опушено. Не се усеща изобщо. Тези, които не харесват тази съставка, да не се плашат, защото тук не се усеща. Същото мога да кажа и за сандаловото дърво, с което напоследък (може би временно) съм в конфликт.
С няколко думи - за мен е чудесен женствен аромат.
Това е третата ми любов с марката. Няма да скрия, че пробвах доста мостри миналата година и все удрях греди. Пръв ме впечатли More Than Words, последва го La Capitale и десерта беше Pikovaya Dama.

# 322
Привет, парфюмни феи!
Имам нужда от помощта ни.
Ще ми препоръчате си парфюм с ванилия, напамнящ ванилов сладкиш и с прилична трайност?
За девойка е, а аз не съм особено заинтригувана от ванилията в парфюмите, и ми е трудно да избера
Хипнотичната отрова и Амура на Кензо ги изключвам🙂

# 323
С лакрицовите парфюми може и да ми се получи 🙂
Днес пръснах на дясна ръка Le Parfum Lolita Lempicka много интересен аромат, усещам малко лакриц, повече череши, малко ирис и виолетки и основното са си черешите. Нежен и красив аромат, лека пудрен, леко сладък от тонката. Напомни ми за Aerin Amber Musk. Определено добро попадение 💖

И на лявата ръка пръснах Mon Premier Parfum Lolita Lempicka, който ми идва доста по-сладък в това дъждовно време и мисля ако ми беше на врата щеше да ме души 😁 Черешата тук е вече много сладко горещо черешово сладко, има и сочен ванилов сладкиш с подправки. Интересен и красив парфюм, но не за мен, или поне не за това време. Предполагам на 30-35+ градуса ще ми хареса както харесвам Pure eVe само в горещо време.

едит: 2 часа по-късно ми напомня на Eden / Cacharel - но някак по-модерен и лесен за носене.

и ще отида да си взема Black Perfeto LPRN Guerlain за да си я сложа под елхата.

И пътьом ще ще тествам Black Opium Intense YSL

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 11:27 от Al Georgieva

# 324
Привет, парфюмни феи!
Ще ми препоръчате си парфюм с ванилия, напамнящ ванилов сладкиш и с прилична трайност?
За девойка е, а аз не съм особено заинтригувана от ванилията в парфюмите, и ми е трудно да избера
"Vanilla cake" - Montal Grinning Очевиден избор. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 325
  • София
Този също - Vanille Absolu Montale.

# 326
Al Georgieva , ако имаш възможност пробвай Aoud Black Candy Mancera. Жестока лакрица има в него, само за ценители.Simple Smile

# 327
  • в Кошера
Привет, парфюмни феи!

Прекрасен бюджетен ванилов сладолед! 🖤

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 12:36 от Tyra

# 328
Al Georgieva , ако имаш възможност пробвай Aoud Black Candy Mancera. Жестока лакрица има в него, само за ценители.Simple Smile

Леле, това го пропуснах, а уж съм със списък 🙃 Ще се поправя след малко

Благодаря за включването 🌷

Black Opium Intense нe ми допадна

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 14:08 от Al Georgieva

# 329
Ajmal -Celeste vanille, някъде го бях мернала към 60-65 лв по сайтовете. Аз лично го имам и ми е любимата ванилия, без да е прекалено популярен аромат от рода на Черния Опиум.

Общи условия

Активация на акаунт