Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 72 949
  • 670
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Всички секси парфюми отиват на руси жени. Grinning
Моля “нерусите” да не ме убиват!

# 556
Здравейте, може ли мнение за парфюма на валентино voce viva? Търсих из темите но не намерих някакво мнение за него. И ако може да ми препоръчате парфюм който да е по-тежък, и да ухае на ванилия. Любимият ми парфюм в продължение на 5 години носене всеки ден е good girl на Каролина Херера, точно това което харесвам по тежък е, сладникав ми е, но явно след толкова години носене вече ми омръзна. Ако може да ми препоръчате нещо подобно на този ще е просто страхотно! Ако може и по бюджетни варианти освен скъпите които може да препоръчате ще съм също доволна. Благодаря предварително и се извинявам, че не пиша конкретно по темата... Весели празници!❤️

# 557
Привет на всички и весели празници.
Не се справям с търсенето явно понеже не намирам никакво мнение за новия Scandal Le Parfum... някой пробвал ли го е? Наистина ли прилича на Dior Hypnotic Poison? Как са тройност/излъчване? Много ще се радвам на всякакви впечатления и сравнения с други вече познати парфюми, за да се ориентирам горе-долу.
Благодаря предварително.Hug

# 558
  • Бургас
Ванеса, вижте Адикт Диор щом ви се иска ванилия и нещо по- тежко.Той е еталон, но има и много други предложения.Воче Вива е хубав парфюм, но по- добре пробвайте Воче Вива Интенс, много е траен при мен.Подобен на Обувката за мен е Jimmy Choo I want choo, не пречи да го преслушате.Smile За Scandal Le Parfum върнете 10 страници на темата, моето мнение, мнението на Ковачева са там и на последните страници мнението на Смарти.Дано се ориентирате, но да за мен Ле парфюм и Хипнотик Пойзън ЕДТ имат голяма прилика, вече писах.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 09:57 от Bright Crystal

# 559
Всички секси парфюми отиват на руси жени.
Разбира се. Не казвам, че Si не подхожда на руси жени. Просто мисля, че на Кейт Бланшет повече би й подхождало да рекламира някой по-хладен парфюм. Според мен излъчването й е такова.

# 560
Здравейте момичета! Някой може ли да изкаже мнение за парфюмите на Furla?

# 561
bell_87 , разбирам те. Забелязвам, че и при мен понякога се надига съпротива по повод избора на лице за някой парфюм. Примерно, при цялото ми уважение към красотата на Анджелина Джоли, не мога да я приема като лице на Мон Герлените.
Точно там аз лично виждам руса дама, но не с кукленска външност, а с един особен аристократизъм + чувственост, ала младата Барбара Стрейзънд. Чак ѝ чувам гласа в базата Simple Smile 
Приемам, че ще има несъгласни.
А може би някой ще сподели за друго несъответствие между рекламно лице и аромат, според неговите виждания и усещания?

# 562
Здравейте момичета! Някой може ли да изкаже мнение за парфюмите на Furla?
Приятни и неангажиращи. Нищо интригуващо. Има ги за тест в Лили.

# 563
И аз не смятам, че Анджелина и Кейт Бланшет подхождат на Мон Герлен и Си.
Ева Грийн (Миднайт Пойзън), Кристи Търлингтън със съпруга си (Итърнити), Шарлийз Терон (Ж'Адор) ми харесват много.

# 564
За повечето парфюми, които съм ползвала, дори не съм се интересувала кой ги рекламира. Просто в случая ми се стори, че нещо не пасва съвсем. Това си е мое лично усещане, с което не ангажирам никого.

# 565
По празниците заложих на смокини, нещо се усещах зелена...сложих Ninfeo и Bvlgari Eau perfumee au the rouge. Във втория ми харесва много комбинацията чай,орех и смокиня... страхотен е,но драйдаунът поразително ми напомня Mon Guerlain, който никак не харесвам. Добре че Булгари не е траен върху мен и се налага да го подновявам, което ме обрича на желана среща с връхните и сърцевите нотки Simple Smile
За Нова година,ако съм във все същото настроение,ще сложа Gris Charnel.

# 566
За новогодишната нощ ще съм с коледния си парфюмен подарък - Carolina Herrera Very Good Girl 😍

# 567
И аз да си кажа, че и на мен Анжелина не ми се струва подходяща за Мон Герлен. Някак си си я представям с някакъв по-дарк, драматичен и секси парфюм. Мон Герлен е някакси по-уютен, по-кротък и по-топъл за нейния натюрел.

# 568
Здравейте, може ли мнение за парфюма на валентино voce viva?
Купих го още щом излезе на пазара. Хубав е, но не невероятен. Стои ми някак твърде стандартен, цитруси и цветя. Не съжалявам, че го имам в колекцията си, но в крайна сметка никога не посягам към него.

# 569
Здравейте, може ли мнение за парфюма на валентино voce viva?
Купих го още щом излезе на пазара. Хубав е, но не невероятен. Стои ми някак твърде стандартен, цитруси и цветя. Не съжалявам, че го имам в колекцията си, но в крайна сметка никога не посягам към него.
Да, спокойно може да се пропусне. Нищо особено не е.

Общи условия

Активация на акаунт