Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 143 659
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 1 050
  • BG-DE
Ами, като например, полетът ти е на следващия ден и ти е само до това 😊 А, пък аз се чудя всички, които така яростно отричате възможността за съществуването на ментета някаква сигурна информация за това как сайтовете се снабдяват с парфюми ли имате или някаква друга гаранция? Оставам с впечатлението, че най-важен е външния вид и опаковката, като неопровержимо доказателство, а не съдържанието. То хората ментосват скъпи неща като картини, бижута и т.н. та какво остава за парфюми, а и от менте до менте разлика има😂

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 16:25 от Menerva

# 1 051
Честита Коледа, бъдете здрави и благословени! 🎄

Да благодаря за пореден път на Милен, който сподели супер оферта от parfium.bg и от 2 дни си имам Light Blue Italian Love 🙂

# 1 052
  • Burgas, Bulgaria
Честита Коледа на всички тук!!! Christmas Tree Със здраве и наздраве!!! GiftWine Glass
За всички, които следят това: https://makeup.bg/product/557281/

# 1 053
.... То хората ментосват скъпи неща като картини, бижута и т.н. та какво остава за парфюми, а и от менте до менте разлика има😂

Абсолютно. Аз лично се уморих да се разправям за некачествени и менте-стоките по магазините. КЗП също никаква я няма.
Колкото до доказателствата, има хубаво изказване на някой „Липсата на доказателство за даден факт не е доказателство за липсата на този факт.“

Пих си 2 студени води с 2 сайта. Направих си извод - за мен само Douglas с получаване в магазин е ок. Не обвързвам с него другите. Споделям личен опит, а другите да се ориентират в мненията, каквито и да са те. Hands V

# 1 054
  • Варна
От Дъглас много пъти ми казват, че онлайн магазина е съвсем различен от физическите магазини. Как става това? Различни асортименти?

# 1 055
Аз се пренасочих към немския Дъглас....хем страхотни оферти, хем качество. И към други немски сайтове...и не само.
За това и надничах тук..за оферти от там.

Бг сайтовете ги изключвам като опция, за мен. Пробвах, прецених, сравних, и реших. Може би от българския дъглас, но само ако го няма в немския..

Това за доказателствата е смешка. Не сме лаборатория, не сме длъжни да доказваме нещо на някого. Както и Пенка не може да ми предостави доказателство че е оригинален продукта. Само защото някой е казал тук че според негово субективно мнение парфюм е оригинален, не значи че е така и че той е последна инстанция.
Всеки решава на кого да вярва...на себе си, на непознати хора, на интуицията си..лошо няма, нищо лично...Simple Smile..това си е лично решение на всеки...

Весела Коледа на всички, и повече оригинални продукти!

# 1 056
Според мен няма как да разбереш дали един парфюм е менте или оригинален, ако нямаш друг, сигурно оригинален за сравнение. Дълго време бях убедена, че в Парфимо има само ментаци след покупката на First на ВКА. Имала съм такъв парфюм преди години, който беше прекрасен, можеш да го вдишваш непрекъснато и няма да ти омръзне. Получих нещо неприятно и плоско като миризма. Подарих го веднага, не можех да го търпя дори. След това научих, че дъбовият мъх е забранен, както и фреоните. Та преди години дори Евазион и Флам на Буржоа, когато ги купувахме от Кореком, бяха прекрасни парфюми, които траеха с дни. Да не говорим за всички парфюми на Джакомо - прекрасни! За съжаление днешните версии на тези аромати изобщо не струват. Чувала съм и теории, че ментета,които идват от страни извън ЕС, са много по-трайни, защото там свободно използват забранени субстанции. За мен поне, е невъзможно да кажа дали даден аромат е менте или не, особено, когато го купувам за пръв път. За себе си съм решила въпроса - критерият е дали даден парфюм ми харесва и задоволява като трайност и сила, или не. Абсолютно не мога да се произнеса за оригиналност.

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 21:20 от Poni69

# 1 057
В темата много хора хвърлят бомбата, като кажат “получих менте от сайта Х”, но не показват снимки, не казват какво е различното с оригинала според тях. По тази логика и аз мога да кажа, че имам менте от Дъглас и Сефора. И как ще го докажа?

Много парфюми се реформулират и стар парфюм мирише различно от нов. Това през три страници се коментира.

Весела Коледа на всички момичета и момчета тук. С пожелания за много ароматни подаръци! ✨🎄✨

# 1 058
От официален вносител не съм чела някой да е писал за купено менте....
Няма да имам и съмнения ако е купен от там. Той за това е ОФИЦИАЛЕН вносител все пак..всичко му е прозрачно.
От прекупвачи съмнението винаги ще го има. Там е мътна откъде идва стоката и каква е.
Разликата е огромна.

# 1 059
Е, за ментетата не знам, в смисъл няма да коментирам.Ама за качество в немския Дъглас,пък ментета в българския е абсолютна глупост.Известно време от годината съм в Германия и има Дъглас фо нас и Мюлер наблизо. И съм по 2 пъти на ден там да се парфюмирам с каквото съм тествала в Бг и да тествам още неща, особено в Мюлер, че там никой не ти досажда И разлика не съм намерила с Дъглас Бг.
Допълвам.И тези, които тук са ми нетрайни и там са така.Например Нарцисо и в носа да си пръсна, тези които съм пробвала, все 5 мин.трайност.

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 22:10 от sasi6

# 1 060
От официален вносител не съм чела някой да е писал за купено менте....
Няма да имам и съмнения ако е купен от там. Той за това е ОФИЦИАЛЕН вносител все пак..всичко му е прозрачно.
От прекупвачи съмнението винаги ще го има. Там е мътна откъде идва стоката и каква е.
Разликата е огромна.
Ами чудесно, пазарувай си от официалния вносител тогава.

Всеки сам решава от къде да пазарува. Като има някакви съмнения, пазарува от дъглас, сефора и тн.

Тук много хора нямаме притеснения да пазаруваме от сайтовете и това е една от причините да съществува тази тема. Мисля, че благодарение на хора като Милен разбираме за прекрасни оферти.

# 1 061
  • ново
Имам доста парфюми, купени от САЩ, от летища, и немалко поръчани от сайтовете на първа страница, разлика не намирам. Нямам претенциите на голям разбирач обаче.
Тета, снимай моля те някой парфюм, поръчан от немския Дъглас да сравним с купен от бг сайтове, поне на външен вид - кутия, бутилка, надписи. Може и отливки да разменим, ако имам някой от твоите аромати. Наистина искам да открия разликите 😊
Редактирам се, че отдавна се каня да питам някой има ли This is her Z&V да сподели дали има проблем с гърлото и пулверизатора след по-дълго ползване?
Скрит текст:

Моят изглежда така, имам го от 2-3 г някъде.

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 22:28 от Г&В

# 1 062

Добра оферта, мисля.

# 1 063
  • София
Нямам такъв проблем, Г&В и не съм имала. Тази ми е трета бутилка. На повече от две години е и изглежда така.

# 1 064
  • ново
След като го изтървах преди време беше протекъл съвсем леко от гърлото, явно металът се е окислил, нямам друго обяснение. Аз съм изключително "сръчна" и често изпускам вещите си. Скоро така метнах Twilly Eau Ginger, че пръстенът на пулверизатора остана в капачката, добре, че бутилката е дебело стъкло.  Така си съсипах и любимият L`instant.

Общи условия

Активация на акаунт