Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 144 908
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 195
Не съм наясно дали възстановяват цялата сума или % от нея в този конкретен сайт.

# 196
И аз не съм гледал за тези подробности, но ако реша да го върна и ми поискат касова бележка сега.

# 197
Г&В, благодаря за споделеното! Simple Smile

Аз ще добавая, само като идея......

Всички, които имат място в кошницити и желаят този парфюм по ред причини (за себес си, подарък и т.н) да го добавят и да изчакат  8-ми - четвъртък, когато най-вероятно ще има 15% - 20 % на Armani.
https://www.notino.bg/armani/emporio-stronger-with-you-toaletna- … za-mzhe/p-650689/

Предполагам цената ще стане още по добра. Simple Smile Важи за всички парфюми Armani с добра цена в момента.

# 198
Тази разфасовка в момента е на промоция дано да важи и за парфюми в промоция

# 199
Току що си взех 200ml Joop! home от парфимо, нямаше целофан на кутията и е бил изполван(нямаше празен ход).С фирми от Сливен приключих аз.
eXtReMe81, parfimo.bg имат опция преглед на пратката. Като видяхте, че е без целофан защо не я отказахте?

# 200
Здравейте, дами!
Много ми е трудно да следя парфюмните теми, така че направо питам.
Дали някъде се продава мини на Layton (Parfums de Marly) или да го има намален пълноразмерния?

Интересувам се също от мостри или минита на Xerjoff - най-вече Starlight и Naxos.

Благодаря за всеки съвет!

# 201
Дали някъде се продава мини на Layton (Parfums de Marly) или да го има намален пълноразмерния?

Milen шерна наскоро Al Haramain Détour noir, а и с намалението през приложението цената става 54 лв. Не е Layton, но явно е страшно близък до него.

# 202
Яко продуктът е обявен като нов, а не разопакован, не бих се поколебала да се оплача. Бих се свързала с търговеца. Все пак не е коректно, ако е обявен като нов, трябва да е такъв. Не е коректно от тяхна страна.

# 203
Здравейте, дами!
Много ми е трудно да следя парфюмните теми, така че направо питам.
Интересувам се също от мостри или минита на Xerjoff - най-вече Starlight и Naxos.
Благодаря за всеки съвет!

Мини/та на Layton - Тук : 156.3 лв. с код: pdm15

https://www.notino.bg/parfums-de-marly/parfums-de-marly-layton-r … sence/p-15952433/

Мостри или минита на Xerjoff :

Ако НЕ сте от София звъннете тук: 089 633 4664 и обяснете какво ви трябва.

Ако сте от София - тук : ул. „Съборна“ 14 на място ще ви помогнат.

# 204
Мога ли да попитам , хората които си поръчаха шанели /коко мадмоазел по-конкретно/ от парфюми шоп - как са ви кутийките на получените парфюми долу? Моята е с изрязан код някакъв, който показвал от къде е купен парфюмът, за да не се виждало от къде ги зареждат.. нещо такова ми обясниха по телефона. Трябва ли да се притеснявам за оригналността, т.к. е за подарък и не искам съвсем да късам целофанчето /скъсано е където е изрязаното от кутията/ ?

# 205
Имам два малки Шанела от предишни намаления в Парфюми шоп (Коко едп и Коко Мадмоазел интенс) и съм сигурна, че са автентични. Не пазя кутиите, за да видя дъната им.

# 206
  • Стара Загора
Ваучерът за 10лв в makeup вече е на линия, но това, което харесам, го намирам по-евтино другаде...

# 207
  • София
Flakoni.de днес добавя към някои продукти на Ланком и мини сет с LVEB edp и спирала Hypnose 6 мл.
Сложих в кошницата 3 продукта на Ланком и към 2 от тях добави такива мини сетове.
Отлична цена за комплекта Ланком Трезор едп 30 мл (1 x Eau de Parfum 30 ml + 1 x Mini Mascara 2 ml + 1 x Bodylotion 50 ml) - https://www.flaconi.de/parfum/lancome/tresor/lancome-tresor-eau- … ml#sku=80072703-1

Много изкушения с добри цени и подаръчета от немската сефора и Флакони. Жалко, че тук такива вече са рядкост...

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 14:31 от Vesika

# 208

eXtReMe81, parfimo.bg имат опция преглед на пратката. Като видяхте, че е без целофан защо не я отказахте?
[/quote]
Така прецених на момента, то беше толкова изнервено в офиса на спиди. За втори път отивам там този месец и за втори път две момичето имат проблеми със с-мата и се образува една  никому ненужна опашка.Мисля, че няма проблем с парфюма просто не беше коректно от страна на търговеца.
Btw в момента емаг предлагат отново aventusa и с отсъпката от 10%(имат рожден ден) идва към 500лв.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт