Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 144 791
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Кодът 15notino не работи.

# 271
И при мен не работи исках да поръчам Cкандал но не се получи.
А междувременно от emag от стрелях това едно за мен едно за подарък мисля че се получи добре

Изпратиха ми и ваучер за 10% от поръчката който мога да използвам при следваща такава тоест 8 лв

# 272
Освен,  че кодът в Нотино не работи,  леко са вдигнали някои цени и са изчезнали всички подаръци.  В понеделник поръчах Армани и YSL с по три подаръка,  сега не прибавя нито един. Освен да сме изкупили всички 😀

# 273
  • София
notino10 работи обаче. И за намалени продукти.

# 274
  • ново
Ох, само при мен ли приложението на notino не работи добре? Постоянно ми дава грешка.

# 275
Може би да го ъпдейтнете?

# 276
Благодаря, Милен
Това бентли възнамерявам да го паркирам в гаража.Само да видя за безплатна доставка какво да добавя още.

# 277
Освен,  че кодът в Нотино не работи,  леко са вдигнали някои цени и са изчезнали всички подаръци.  В понеделник поръчах Армани и YSL с по три подаръка,  сега не прибавя нито един. Освен да сме изкупили всички 😀
При Ланком все още има подаръци.

# 278
  • София
Получих го! Най-после. Simple Smile
Поръчката беше от Брасти. Продукт с измачкана кутия. На снимката се вижда колко измачкан е капакът. Relaxed

# 279
За който се чудеше, от makeup идва това на картинката, а не описанието (имаше разминаване в споделената оферта):

# 280
  • София
Получих мейл от Cashway, в който пише за Нотино код notino15. А в Нотино кодът беше 15notino. Но той вече не се вижда.
Реших да им се обадя да ги питам каква е тази работа с кодовете и то неработещи. Девойката ми каза, че имат технически проблем и код няма да има. Ако направя поръчка в близкия час и им се обадя с номера на поръчката, ще ми сложат отстъпката 15 %. Така че ,ако някой иска, може да действа по тази схема.
Между другото Bvlgari Aqva Pour Homme Marine 100 мл с тези 15 % цената ставаше 96.90 лв.
Скрит текст:
Да, ама не

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 11:56 от Vesika

# 281

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 11:33 от bubanka

# 282
И аз говорих с Нотино. Пуснах поръчка, в полето за “бележки” отбелязах да добавят отстъпката.

# 283
Sweat SmileБеше квот беше, промоцията свърши  Sweat Smile
Оставам с впечатлението, че само гледат да залъжат шаранчетата и после всеки път проблеми с кода

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 11:48 от eXtReMe81

# 284
Заредиха Бакардини , Сатени и всичко останало на Мосю, но цените са един път /много високи/
https://makeup.bg/search/?q=maisom%20francis

Общи условия

Активация на акаунт