Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 144 892
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 210
Днес пристигна бебето от Дъглас -доволна!

# 211
Мога ли да попитам , хората които си поръчаха шанели /коко мадмоазел по-конкретно/ от парфюми шоп - как са ви кутийките на получените парфюми долу? Моята е с изрязан код някакъв, който показвал от къде е купен парфюмът, за да не се виждало от къде ги зареждат.. нещо такова ми обясниха по телефона. Трябва ли да се притеснявам за оригналността, т.к. е за подарък и не искам съвсем да късам целофанчето /скъсано е където е изрязаното от кутията/ ?

Мдаааа...и моят е така. Нещо е забелено, код някакъв вероятно...после ще кача снимка от телефона, ако е важно.
Неприятно ми стана.

# 212
# 213
Този сет на Idole е на цена 52 евро https://www.flaconi.de/parfum/lancome/idole/lancome-idole-eau-de … ml#sku=80072697-1 ,което е най ниската цена която съм виждала.Лятото го взех от един испански сайт на 72 евро,а в нашите под 230 лева не пада.

# 214
Еее, никой нищо не казва за нашите парфюми, които ни съмняват...Simple Smile

# 215
# 216
Според мене нищо им няма, издребнявате.QR кода коя страница ви зарежда ?

# 217
Възможно е..
Но - разчоплен е целофана, за да се стигне до кода и да се замаже. Това не е описано в сайта. Купуваш за подарък - подаряваш разпърцана отдолу кутия..
Търговецът е длъжен да упомене на сайта, че продава продукт с нарушена опаковка, а www.parfumi-shop.net не е упоменал това. Продава продукта като редовен, какъвто всъщност той не е - той е с нарушена опаковка. Клиента е подведен по този начин, като си мисли, че купува оригинален безупречен продукт, а получава такъв с разкъсан целофан и мазано по кутията с коректор.

Сега ми стана ясно защо Спиди куриерът толкова настояваше да направя преглед. Казах му пиши че не искам, отказвам преглед. Той каза че ако кажа не, трябва да върне стоката обратно към подателя, така била подадена пратката?? Стана ми странно, попитах това ново условие ли е...но сега ми се изясни. Масово има проблеми с доставките от този сайт, масово се връщат, и за това куриерът ме кара сто пъти да отварям и правя преглед.
Иначе всеки ден получавам пратки, отказвала съм преглед и в офис и на куриер, и съм си вземала пратката след отказа.

Аз приключвам с въпросния сайт www.parfumi-shop.net  , по описаните причини...понамирисва ми, не ми е коректно ... говоря за сайта.
parfumi-shop.net

https://www.parfumi-shop.net

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 09:57 от teta75

# 218
Поръчвала съм пак от там преди време същият парфюм и нямаше такъв проблем, не се съмнявам в оригиналността му. Затова попитах, стори ми се странно да поръчам същото нещо и да го получа така.

# 219
За последният месец получих три парфюма от други сайтове, подобно левашко изпълнение нямаше. Втори шанс не давам принципно.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 09:58 от teta75

# 220
Не се коментира, защото въпросът е обсъждан сто пъти.
За съмняващите се - Дъглас и Сефора са вашите най-добри приятели.

# 221
Благодаря, пропуснала съм, защото влизам и излизам от темата, не я следя постоянно.
Както си и мислех и както ми нашепваше и вътрешния глас, разбрах. Simple Smile

# 222
Аз следя,но не пиша.
Действително много пъти е коментирано и вероятно за това не отговарят напълно запознатите.
В парфимо ги правят същите неща,от Елинор съм получавала Монтал по този начин.
Обяснението беше нещо от сорта,че не са за този пазар и ги махат,за да не се проследи от кой склад/държава идва.
Пиша на изуст,може и да не е точно така.

# 223
Благодаря, Ели!

# 224
За мен Сефора не е опция, освен ако не си от София.От Дъглас си взех един Tom Ford ombre leather, заради включените  мострички, иначе беше на малко по-висока цена от други места.Плюс е, че ти се трупат точки там и дават ваучери кодове за отстъпка.Като минус е големите кашони, в които ги опаковат и малкият асортимент от избор. В Ivis гледам имат на някои марки и модели доста добри цени.

Общи условия

Активация на акаунт