Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 144 789
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 285
Препоръчвам като изпитан сайт немския дъглас - страхотни цени, без изненади, без риск от ментета или неугледен външен вид. На перфектни цени. С промоции, безплатни подаръчета и мн.други екстри
Например Коко Мадмоазел 100 мл на цена около 208 лв.
https://www.douglas.de/de/p/1000722295?variant=103896
 Тук е нагоре доста - 309 лв.
https://makeup.bg/product/1190/

Нищо общо с българските търговци. Знам, че темата се чете от много хора, които не пишат -  Който като мен иска сигурна покупка, на оригинален продукт, от утвърден търговец, може да разгледа  немския дъглас ...
Честно казано не знам защо се заблудих и дадох шанс на българските сайтове...лотария е, а не е по-изгодно, даже напротив...като гледам такива цени тук няма, отделно че хвърляш боб какво ще ти доставят..

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 12:34 от teta75

# 286
ThinkingThinking
Препоръчвам като изпитан сайт немския дъглас - страхотни цени, без изненади, без риск от ментета или неугледен външен вид. На перфектни цени. С промоции, безплатни подаръчета и мн.други екстри
Например Коко Мадмоазел 100 мл на цена около 208 лв.
https://www.douglas.de/de/p/1000722295?variant=103896
 Тук е нагоре доста - 309 лв.
https://makeup.bg/product/1190/

Нищо общо с българските търговци. Знам, че темата се чете от много хора, които не пишат -  Който като мен иска сигурна покупка, на оригинален продукт, от утвърден търговец, може да разгледа  немския дъглас ...
Честно казано не знам защо се заблудих и дадох шанс на българските сайтове...лотария е, а не е по-изгодно, даже напротив...като гледам такива цени тук няма, отделно че хвърляш боб какво ще ти доставят..

Ако някой има опит да сподели как се случва доставката до България от немския Дъглас? Не открих такава възможност в сайта им , затова питам Thinking

# 287
От мен един мъжки комплект на новия Армани Код от Нотино на страхотна цена, с безплатна доставка и с допълнителни 10% през приложението https://www.notino.bg/armani/my-way-podarchen-komplekt-vii-za-mzhe/p-16154102/. Цената определено е без аналог.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 00:18 от miloto_

# 288
# 289
  • ново
Teta75, можеш ли да качиш малко снимки на кутията от немския Дъглас, за да сравня нещо? Благодаря 🤗 И с кой превозвач поръчваш и на каква цена за доставка?

# 290
# 291
Здравейте, уважаеми хора! Някой случайно да знае кой сайт предлага досег от третия вид с парфюмите на Daniel Barros? Пирамидите са муцки:)

# 292
Доставката до адрес в Германия е безплатна за поръчка над 29.95 евро..
До България с превозвач по избор..

# 293
  • София
Може би трябва да се добави в 1-ви пост как се пазарува с превозвач.
AZ76,  1. избираш си фирма превозвач GGBG, Габриели и т.н. Регистрираш се на нейния сайт и като се логнеш в сайта на превозвача, отиваш в Лични данни/ Моят профил и там трябва да има един номер, с който номер фирмата превозвач те идентифицира, че пратката , която вземе от магазин от чужбина, е за теб. (Също трябва да попълниш фирмата превозвач, след като докара пратката ти от Германия в България, как да я получиш: от техен офис или да ти я пратят по куриер. Но за куриерските услуги си плащаш допълнително. Обикновено в големите градове фирмите превозвачи имат по няколко офиса, избираш офис, който ти е най-удобен. П.С. Ако пазаруваш от английски магазин въвеждаш английския адрес на превозвача, ако пазаруваш от испански магазин - въвеждаш испанския адрес на превозвача и т.н.)
2. В немския Дъглас вместо твоя адрес пишеш адреса и телефона на превозвача. Адресите на превозвача в Германия, Англия , Испания, Сащ  са дадени на сайта на превозвача.
Скрит текст:
Пример от сайта на GGBG:
3. Когато въвеждаш адреса на превозвача в немския Дъглас: на 2-я ред на адреса накрая пишеш твоя номер (този номер, който се намира в твоя профил в сайта на превозвача.
Ако сайта позволява може да напишеш този номер до името си, вместо на 2-я ред на адреса. Пример:
12345 IVAN IVANOV  .
Ето примерно как изглежда в немския Дъглас адресът ми. (в случая е адресът на превозвача GGBG )
Скрит текст:
В жълто са маркирани "моето" име и "моят" номер от сайта на фирмата превозвач, с който номер тя ме идентифицира.

4. Немският Дъглас ти праща мейл с товарителница, когато изпрати пратката.
5. Когато фирмата превозвач я получи, то превозвачът ти праща мейли:
- Получена пратка в Германия (Англия/Испания) .
- Пратка от Германия (Англия/Испания) е на път.
- Пратка от Германия (Англия/Испания) пристигна. - вече може да отидеш в офиса на превозвача и да си вземеш пратката. Съответно му заплащаш за услугата (пратки до 3 кг - 5 лв).
Превозвачите обявяват на сайтовете си или във фейсбуците си кога имат курсове от чужбина или ако липсва такава информация може да им звъннеш да попиташ. Така може да се отиентираш кога може да си вземеш пратката. Понякога се случва да има закъснение.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 14:52 от Vesika

# 294
Безплатна доставка в . https://www.parfimo.bg

# 295
# 296
Xerjoff Join The Club Ivory Route - 235 лв
https://makeup.bg/product/321525/

# 297
  • Стара Загора
Доставката от немския Дъглас не е трудна. Използвате превозвач. За 2-3 дни пратката е при съотвения превозвач.

# 298
Скрит текст:
Може би трябва да се добави в 1-ви пост как се пазарува с превозвач.
AZ76,  1. избираш си фирма превозвач GGBG, Габриели и т.н. Регистрираш се на нейния сайт и като се логнеш в сайта на превозвача, отиваш в Лични данни/ Моят профил и там трябва да има един номер, с който номер фирмата превозвач те идентифицира, че пратката , която вземе от магазин от чужбина, е за теб. (Също трябва да попълниш фирмата превозвач, след като докара пратката ти от Германия в България, как да я получиш: от техен офис или да ти я пратят по куриер. Но за куриерските услуги си плащаш.)
2. В немския Дъглас вместо твоя адрес пишеш адреса и телефона на превозвача. Адресите на превозвача в Германия, Англия , Испания, Сащ  са дадени на сайта на превозвача.
Скрит текст:
Пример от сайта на GGBG:
3. Когато въвеждаш адреса на превозвача в немския Дъглас: на 2-я ред на адреса накрая пишеш твоя номер (този номер, който се намира в твоя профил в сайта на превозвача.
Ако сайта позволява може да напишеш този номер до името си, вместо на 2-я ред на адреса. Пример:
12345 IVAN IVANOV  .
Ето примерно как изглежда в немския Дъглас адресът ми. (в случая е адресът на превозвача GGBG )
Скрит текст:
В жълто са маркирани "моето" име и "моят" номер от сайта на фирмата превозвач, с който номер тя ме идентифицира.

Тук трябва да се направи уточнението, че в повечето случаи немските магазини (Амазон е изключение) не приемат български карти, Револют и т.н. и трябва да се ползва PayPal.

# 299
Моят личен опит дотук показва, че Сефора, Дъглас, Флакони и Парфюм груп приемат БГ карти. Но винаги може да се плати и с Пейпал, който аз лично предпочитам.

Общи условия

Активация на акаунт