Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 105 804
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 365
И на мен ми харесват. Даже взехме коледната голяма опаковка от 45 бонбона, пакетирани 3x15
Сега гледах брошурата. В събота ще има дифузер, някой има ли впечатления?
И аз взех такива големи коледни опаковки.  Давах ги към подаръците за роднините, за нас не останаха но всички ме питаха какви са бонбоните защото били хубави

# 1 366
  • Габрово
Честита Нова Година на всички, много здраве и късмет желая. Може ли някой да сподели мнение за хлебопекарната от четвъртък - за ежедневно ползване предимно за хляб ще се използва. Благодаря

# 1 367
За много години! Бъдете много здрави! Heart

Имате ли бутон Оферти в приложението?
При мен вместо тях има дигиталните бележки. Да не са махнали офертите?

# 1 368
Честита Нова година! Много здраве, щастие, късмет и повече парички, за да може да пазарувам в любимия магазин.
И при мене са изчезнали офертите и са се наместили на тяхно место бележките.
Явно трябва да се види брошурата, за да е ясно има ли оферти. Но не ми се пуска лаптопа, а през телефона е много неудобно.
Добавям - все пак видях брошурата от утре. Няма оферти в нея, само купони.

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 19:11 от Недоволна

# 1 369
Не мога да се редактирам горе - във фейсбук се въртят снимки от 31.12, че в Кауфланд са пуснали parkside серията. Утре ще мина през филиала да видя дали е истина, че в моя Лидл всичко беше изкупено.

# 1 370
  • София
Възможно е вече да няма оферти въобще.
Това лято ползвах Лидл+ в различни европейски държави - само в Швеция имаше и оферти, навсякъде другаде само купони.
В Италия пък, за да ползваш някои купони ( от скреча примерно ), трябва да си пазарувал за над някаква сума.
И те така те .... 🙃

# 1 371
  • Sofia
Имате ли бутон Оферти в приложението?
При мен вместо тях има дигиталните бележки. Да не са махнали офертите?
Така изглежда и е кофти - поредна гадост.

Няма оферти в брошурата, а пък купоните там са ги разхвърляли по категорите.

# 1 372
То пък едни оферти бяха...слаба работа.

# 1 373
Може ли някой да сподели мнение за хлебопекарната от четвъртък - за ежедневно ползване предимно за хляб ще се използва. Благодаря
Имам я от няколко години. Правя от година всеки ден хляб в нея. По моя грешка си обелих бъркалките и казанчето, но взех нови за 36 лв. С две думи, аз съм доволна, върши ми идеална работа.

# 1 374
То пък едни оферти бяха...слаба работа.
Слаба, слаба, но когато ми харесваха, се възползвах от някои неща многократно през седмицата. Сега тези пари по-скоро ще ги харча в други магазини за артикули на промоция. Или само когато в Лидъл са на промоция.🙂
А ако смятат и в България да можем да си ползваме нещата от скреча, ако имаме над определена сума, направо да махат и скреч картите!😉

# 1 375
Аз не и не ми липсват.

# 1 376
  • Sofia
Слаба, слаба, но когато ми харесваха, се възползвах от някои неща многократно през седмицата. Сега тези пари по-скоро ще ги харча в други магазини .
+1Точно... и аз така, рядко имаше мои неща сред офертите, но когато имаше...
Сега като ме питат/подсещат на каса за Лилд+  ще им отговоря,  че и без това рядко го ползвам, но като махат офертите ме стимулират и за още по малко.
Поне си разчистих дигиталните  бележки наведнъж (не знам от кога е тази опция), след като така или иначе са ми ги наврели в очите.

# 1 377
Отдавна не питат или подканват за приложението, поне в нашия щат. Изобщо не ги интересува касиерите....
Няма да накривите на никого капите, като им кажете Nerd

# 1 378
  • София
А какъв е смисъла от тези дигитални бележки?

# 1 379
А какъв е смисъла от тези дигитални бележки?

Особено е полезно ако се купи техника, за да се направи рекламация ако се наложи.
И да следи човек колко харчи.

Общи условия

Активация на акаунт