WIZZAIR - 43

• 41 906
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Предпочитам да си сменя дестинацията. Дано да има вариант.

# 436
120% е само ако билетите са платени с пари, а не с wizz кредити. Много се чудя дали да резервирам нещо с тях скоро. Самолетите им са по-комфортни, но ако отменят полета в последния момент ще е много неприятно.

120%  се връща във вид на ваучер,независимо с какво е платен. Ако се иска връщане на пари,тогава връщат 120% само ако билетите са платени с пари. Иначе,ако са платени с ваучери връщат пари без тези 20%.отгоре.

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 23:18 от ev55

# 437
Wizz не връщат ваучери, а кредити в акаунта. Поне при полетите, които са ми били канселирани.

# 438
Преди време имаше информация, че и Уиз ще се местят на Т2, някой знае ли нещо по-конкретно и евентуално срокове? За мен лично това е голям минус и една от причините да предпочитам конкуренцията, когато мога.

# 439
  • София
Преди време имаше информация, че и Уиз ще се местят на Т2, някой знае ли нещо по-конкретно и евентуално срокове? За мен лично това е голям минус и една от причините да предпочитам конкуренцията, когато мога.
Категорични срокове още няма. Но е необратим процес.
За съжаление концесионерът не среща подкрепа от държавата - защо е така, имам обяснение, но не е тук мястото.
Т1 ще се затвори за масови пътувания, Т2 ще се подсили, а до него ( около кулата, където сега е стоянката на такситата и празни площи ) ще се построи Т3.

# 440
Благодаря, аз го знам това в общи линии, гледала съм документи за търг на SofConnect точно за проекта за реорганизация на Т2 и летището цялостно, но ми беше интересно дали вече има нещо по-конкретно, макар и ориентировъчно.

# 441
Wizz не връщат ваучери, а кредити в акаунта. Поне при полетите, които са ми били канселирани.

Така е, не се изразих правилно.

# 442
Дано да не се мести! Hands Pray Т1 си е перфект - минаваш транзит до гейта. На влизане в Бг не чакаш много на контролата.

# 443
според мен първо трябва да разширят т2 и тогава да затварят т1, то няма толкова капацитет
тоест говорим за срок от години в бъдещето

# 444
Здравейте,

Отмениха ми полета от Айднховен до Варна на 26-ти март и автоматично ме изместиха за 25-ти, което не ме устройва като дати. Получих имейл, но в сайта нямам възможност да направя каквато и да е промяна вече 5 дни.
Какво бихте ме посъветвали?

# 445

Дано да не се мести! Hands Pray Т1 си е перфект - минаваш транзит до гейта. На влизане в Бг не чакаш много на контролата.
Абсолютно не е така. Зависи от натовареността и колко полета има в същия час. Аз съм имал случаи на Т1 да чакам час и половина на опашка долу (заради задължително чекиране на място по време на ковида) и около половин час за паспортна проверка, а е имало километрични опашки и там. И на Т2 съм минавал транзит от метрото до гейта буквално за 7 минути, през всички проверки и скенери.
За тези, които ползват градски транспорт, Т1 не е удобен!!! Аз съм от тези, които идват с метрото и предпочитам Т2, разбира се.

Вие явно идвате само с такси или някой ви закарва и посреща с кола.

# 446
Здравейте,

Отмениха ми полета от Айднховен до Варна на 26-ти март и автоматично ме изместиха за 25-ти, което не ме устройва като дати. Получих имейл, но в сайта нямам възможност да направя каквато и да е промяна вече 5 дни.
Какво бихте ме посъветвали?

Звъннете утре на безплатния телефон и уточнете каква промяна е удобна за вас.

# 447

Плановете са до лятото на 2023 да се отворят повече гишета на Т2, да затвори Т1 и всички полети да се обслужват на Т2.
Също така до 2030 да бъде построен Т3, където да бъдат нискотарифните, които се извеждат с автобуси (Wizz, Ryan, Easy), а на Т2 да бъдат построени повече ръкави.
/От март-април Easyjet минава на Т2 и само Wizzair остава на Т1./

# 448
  • Пловдив
Относно терминалите, за март имаме билети с Уиз от Т1, сега купих за началото на май, ще летим от Т2 , явно ги местят.

# 449
Интересно... Аз вчера като се прибирах с Раян зърнах самолет на Уиз маневриращ на Т2.

Общи условия

Активация на акаунт