Отговори
# 705
На мен ми прилича на драмаландия вместо   дриймландия, нооо може нищо от това да не е вярно.

Изпуснах ли или никой не се е похвалил с коледния си подарък? И в темата за оплаквания от мъжете (и избора им на подаръци) е тихо. А колко беше забавно други години ...

# 706
  • София
Ще прозвучи като хвалба.

Обаче пък гостите ми :

# 707
За някои драмаландия, за други дриймландия, зависи от критерия. Ако ви се спи. Simple Smile
Годежен пръстен. Отхвърлен. Засега.

# 708
Босилке, време не ти остана. Айде ,кво го мислиш толкова.

# 709
  • Варна
Аз целогодишно си самоподарявам. Пъзели. Всеки път е като една Коледа. Иначе на тези празници получих шоколад. Много. Доволна съм Simple Smile

# 710
  • Далечният изток
Да мѝсли...

Абе веднъж като ти дойде отвътре да откажеш пръстена, забрави че после ще го приемеш...

# 711
Хепче, аз време имам. Те нямат. Wink
//
Аи, при мен е като при валутния борд. Приемам, но при определени условия.

# 712
Е то, ако нямаш критерии и изисквания към един мъж, особено за женитба, то каква си жена си?
Винаги има условия ,ако непокрие поне 10 ,няма се даваш.

# 713
За някои драмаландия, за други дриймландия, зависи от критерия. Ако ви се спи. Simple Smile
Годежен пръстен. Отхвърлен. Засега.

Снощи гледахме някаква канадска боза, от любимите ми(наистина ги обичам). Зажениха се младите и мъж ми с голямо внимание следеше ритуала. Та после - кооо, ако трябва толкоз приказки да изприказвам, никога няма се оженя. Споко, бе, кой пък те е заискал.
На тая работа с пръстена не се бъркам, сложно е 😀

# 714
  • Далечният изток
Те тия условия в началото ако не са изпълнени, чакай после...

# 715
Горджи, подаръците се показват разопаковани.. Joy искаш да ме домориш от любопитство с тези твои снимки..

има хора сгодени половин живот и не стигат до сватби..има и други подаряват пръстени без въпрос, ей тъй за подарък..

# 716
А, то хора всякакви има. На една позната мъжа й купуваше подаръци и й ги оставяше в коридора, от там да си ги вземела Joy
Аз харесвам подаръци, които не могат да се пипнат и не могат се забравят.

Бази, годежът е отживелица, къде по-красиви бижута има от пръстен. Например последните ми обеци, мммм.

# 717
Има бе, имам и огърлици, и обеци подарени.
Годежът се свързва с пръстен. Традиция, символика.
Ей, ама съм и аз чешит, не се давам. :>

# 718
  • Варна
Бижутата предпочитам сама да си ги избирам. Досега не се е случило бивш да ми нацели вкуса (не говоря за годежни пръстени).

# 719
Бо е голямо момиче, тя си знае. Grinning Така или иначе за всеки проблем има поне 2 истини. Може и повече. Joy

На работа днес ... едвам станах. Днес по-рано да си легна - редовното ми сутрешно обещание. Joy

Общи условия

Активация на акаунт