Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 711
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Дали пък Кубилай не е казал това,което Мерт/на Афра/ иска да каже,а не може?В смисъл-няма смелост!Защото,най-вероятно,за да си позволи приятелят на приятеля да каже такованещо,това означава,че е коментирано между двамата

# 256
Бил е пийнал сигурно доста.

# 257
  • Яко в Матрицата...
Точно така, tigasa, и аз мисля, че алкохолът му е бил в повече.

Oncee, аз само в Ашк 101 съм го гледала, ролята му пасна. Но преди това четох за това как е изневерил на Мирайче, та ми беше станал яко противен. Ако си мъж, разваляш връзката и после влизаш в нова. Точка! А той се мъкне по барове и се вижда какви ги върши Close

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 20:20 от Reni - BG

# 258
  • Дубай
Принципно не обичам да навлизам в личния живот на любимците си,както и да ги критикувам...Рядко може нещо да ми повлияе  така ,че да ми се загуби интересът към дадената личност.
Кубилай го харесвам като актьор-В Чукур е невероятен,Родината също,както и любов 101,но е женкар...
И аз мисля , че си е пийнал  повечко  и е решил,че Мерт Чапкънов сваля Афра  и като загрижен приятел ,е налетял да защити честта на побратимът си

# 259
  • Яко в Матрицата...
Принципно не обичам да навлизам в личния живот на любимците си,както и да ги критикувам...Рядко може нещо да ми повлияе  така ,че да ми се загуби интересът към дадената личност.
Кубилай го харесвам като актьор-В Чукур е невероятен,Родината също,както и любов 101,но е женкар...
И аз мисля , че си е пийнал  повечко  и е решил,че Мерт Чапкънов сваля Афра  и като загрижен приятел ,е налетял да защити честта на побратимът си
Загрижил се той Joy Да би мирно седяло… е неговата работа.

# 260
  • Дубай
Цитат
Загрижил се той Joy Да би мирно седяло… е неговата работа.
Абсолютно е така!При някои хора алкохолът изкарва страна,която и те не познават...И при Кубилай така,за жалост.Дано вземе мерки навреме,че ако продължава така ,лошо му се пише!

# 261
  • София
Значи аз очаквах нещо подобно след като публикуваха целувката на летище. За турско дизи ми се видя бая професионална тази целувка от страна на Мерт и даже си викам "браво на момчето, че играе на макс", но явно близките отношения с Афра не са се понравили на приятелите на гаджето ѝ. Силно се надявам неприятната случка да не повлияе на отношенията на Мерт и Афра и най-вече на играта им, защото историята помни такива случаи. Започнат ли да се държат на една ръка разстояние, със сериалът е свършено.

# 262
  • Яко в Матрицата...
Ау, колко малък е бил Мерт на Афра Joy Не го връзвам с тази Хилал...
Скрит текст:

SunglassesSunglassesSunglasses

# 263
  • Дубай
Дечко си е той,не беше голяма възрастовата им разлика. Хилял обаче е като леля до него...Спомням си,че се загаджиха покрай Карагюла,къде играха брат и сестра

# 264
  • Яко в Матрицата...
Дечко си е той,не беше голяма възрастовата им разлика. Хилял обаче е като леля до него...Спомням си,че се загаджиха покрай Карагюла,къде играха брат и сестра
Нее, нещо друго бяха, но да, играха заедно. Гледала съм го този "Карагюл" оттук-оттам...

# 265
  • Дубай
Нее, нещо друго бяха, но да, играха заедно. Гледала съм го този "Карагюл" оттук-оттам...
И аз така...възможно е да съм се объркала!

# 266
  • Яко в Матрицата...
И аз така...възможно е да съм се объркала!
Ходих да видя Joy Втората жена на Кендал била.

# 267
Тази снимка я взех от група във ФБ, много ме разсмя и затова ви я показвам.

# 268
# 269
Сега остава и Ферит да се отдръпне и да каже , че вече няма смисъл. И пак драма наново .. или пък да каже , че сериан се е насила да го целуне, само за да остане и да я спаси от Кязъм.

Общи условия

Активация на акаунт