Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 687
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • Яко в Матрицата...

Някой може ли да преведе.Нещо пак за Кубилай.

Глупостите на Бирсен. Как може да слиза до такова клюкарско и жълто ниво не мога да разбера 🤦

След кавгата Кубилай се бил обадил по телефона на Мерт на Афра, да му каже че държането на Мерт Рамазан спрямо Афра е меко казано обезпокоително. Мерт пък казал на Афра да внимава как се държи навън, че хората могат да приемат погрешно нещата и така бил затворил темата. Било се било разбрало, че двамата Мертовци са много близки приятели…

“Една жена каза, че… “е цялата работа Rolling Eyes

А тя и Евето писала…

# 361
Много точно ! "Империя на страха "-Гюлгюн .

# 362
  • София
Мерт на Афра ѝ бил казал да е по-внимателна. Падам! То Мерт Рамазан ако реши, едва ли някой ще го спре, освен Афра, де. Голяма драма от едно парти направиха журналята. Хората си се забавляват просто.

# 363
  • Яко в Матрицата...
Мишенце, точно това е и проблемът с жълтура в дизито - от мухата слон, да не говорим, че нещата изобщо не бяха такива, каквито той ги видя. Така е и в реала…

# 364
  • София
Сега може да ме линчувате, но аз разбирам реакцията на Кязъм. Да, ако не го знаехме какъв е и защо всъщност го прави, всеки нормален баща щеше да прибере дъщеря си при тази подигравката. При него просто се преплита нормалното с ненормалното, с превес на второто.

# 365
Благодаря за превода на серията както и за клюката!🥰🤗

# 366
Сега може да ме линчувате, но аз разбирам реакцията на Кязъм. Да, ако не го знаехме какъв е и защо всъщност го прави, всеки нормален баща щеше да прибере дъщеря си при тази подигравката. При него просто се преплита нормалното с ненормалното, с превес на второто.
Да ,всеки нормален баща би взел дъщеря си ,която е омъжил нормално ,но пишман Антеп ага няма нищо  общо с нормалното , а с келепира ...чок фалш чест брани ....

С този пристъп на Халис бей да не се разделим с Четин Текиндор , а и при Абидин с тази полиция ми намирисва на напускане ...На Султан съпруга и той замина при баба си  тихомълком...

# 367

Нашият нещо е говорил по Темата на Деня/Седмицата.

# 368
# 369
  • Дубай
Не ,само Абито да не взимат ...той е най-чистата душа 😉
Оф тая Бирсен от блогър,който публикуваше само новости около дизитата се превърна в клюкарка .Язък

# 370
missence, направо си е ненормален. Стовари вината за изневерите на Ферит върху Сейран, която не се погрижила за мъжа си... въпреки възпитанието, обучението и парите, които бил хвърлил. А и Халис ага го е прозрял, според мен, не случайно започна изясняването със сина си с казуса - конак. И  двете семейства са "империя на страха", но има разлика между Халис ага и Кязъм. Кязъм е феодал с глава - калкулатор, Халис ага шамароса  роднините си заради потъпкани ценности - липса на искреност, загриженост един за друг. И го направи вътре в семейството. Между другото, струва ми се, че Халис ага беше до тук. Това също е потенциална причина Ферит да тръгне към радикална промяна в живота си.
По интересния въпрос, какво харесват комшиите в този сериал - традициите или бунта. Според рейтинга харесват го и трите групи, значи всеки намира нещо стойностно в него. Доколкото съм запозната с нагласите на турците, те се опитват да срещнат традиции и модерност в съвременното си мислене. В традиция обаче може да се превърне само онова, което новото поколение възприема и ще съхрани от миналото. Изповедта на Ферит накрая показа какво липсва в семейството му, за да е истинско, много силна сцена, направо хваща душата. Ферит в този момент напомня дядо си, Фуат баща си.
Всички (и стари, и млади) играят на макс. Просто всеки персонаж се запомня с нещо, не само главните герои. Това също има значение за рейтинга.

# 371
  • София
Да де, ама и Ферит хукна с Пело минути след скандала. "Добре, че те има, Пело!" Rage Кязъм е ясно, че я прибра от сметка, ама пък и е бесен, че тези му **** на честта, която той толкова много брани. И да, в неговите очи Сейран е виновна, че е позволила Ферит да се подиграва с името и семейната чест на фамилията на Кязъм.

Какво е отговорило?

Е, дано не махнат агата, той си е главна фигура, покрай него има много какво да се разкрива. Чудесна игра на Четин Текиндор.

# 372
Toni Helmy
Администратор
  · 8 ч.  ·
💫💥💫Мерт Рамазан Демир коментира раздухваната от пресата ситуация около "битката" с Кубилай Ака: "Да, писаха нещо такова, но нямаше бой и други подобни. Бях навън и изобщо не бях в темата, не бях въвлечен в това. Ситуацията беше раздухана, стана ненужен дневен ред. Имаше без бой, дори не се карахме с него. С Афра сме стари приятели, стигна се до абсурд, някаква манипулация и трикове. Всичко това се стовари върху главите ни, но нямаше нищо подобно."

# 373
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Grinning

Мерт казва, че е имало някакъв инцидент, но не се е изяснявал с Кубилай, нито са се били. Дори Мерт е бил навън и не се е видял очи в очи с Кубилай. Много и ненужно се била раздухала историята, нещата изобщо не били такива. Нито е спорил, нито се е бил. С Афра са доста близки приятели, това не е нещо ново. Случката била манипулирана, нямало нищо такова…

Перефазирам какво казва Мерт, но както се и очакваше, ситуацията е била доста по-различна, от това, което се раздуха в пресата.

# 374
  • София
Но все пак е имало някаква ситуация с Кубилай, който се бута там, където не му е работа. Rage
Както и да е, дано подобни работи не се отразят на сериала и на играта на ГГ.
Добре изиграха последната сцена Афра и Мерт, имаше заряд.

Общи условия

Активация на акаунт