Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 672
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Аз си мисля , че не е заминал.Даже си мисля , че ще чуе как Сейран говори за чувствата си към него пред дядо му или някой друг , нещо такова ми се върти.Дано вече се сближат , че аман от кавги , а и ония лешояди Пелин и Юсуфи само чакат ситуация да се набъркат.На тях и да им обясняваш , че не ги искаш .. те не възприемат.

# 391
Все защитавам Ферит,но сега изобщо не  разбирам това.  През цялото време мислех,че е лудо влюбен и тази любов,  ще го накара да порасне. Направи опити да спечели Сейран.  И все нещо не му достигаше да получи признание и близост.   Така и не осъзна къде греши,  колко много наранява гордостта и чувствата й.  Не се научи да я уважава,като негова съпруга. Факт е,тя доста се постара да го отблъсне и откаже от себе си. Наранила го е,но  не заслужаваше  това. Беше с празни ръце, когато караше  Юсуф да бягат и отново преживя същото. Този път,ще е по-зле. Не знам как Ферит ще компенсира тръгването си..
Сейран потъпка гордостта  си,а колко бой ще отнесе? И нашия много добре го знае.
Може би за него тя е била само предизвикателство, не го искаше и всичко е било на игра.  Не ми се ще,не ми си вярва,но  от къде го вади този егоизъм г-н Ферит? Винаги
се мисли за невинен и прав.. Прилича на дядо си.

Нямам търпение да видя втория фрагмент,че да се успокоя за Феро Joy  Как ще се освести на някое тайно място в Истанбул. Зашеметен е  от целувката и всички  емоции. Да вземат да го приберат на топло с  Абидин,да се кротне.
Мисля,че ще е доста объркан след  всичко,а като разбере за дядо си съвсем..
Залитанията му край няма да имат. .. Като гледам неуравновесения му баща що   за пример дава...
Пък Ификат как си отешава в прегръдките на Гюл,няма срам...Scream

В предните епизоди ни показаха, че като малки двамата братя  са били близки. Батко Фуат е защитавал Ферит и е бил до него при нужда.
Въпреки всичко Сейран и Суна стоят все една зад друга. Къде се  е скъсала връзката между двамата братя? Защо не си споделят и говорят?  Каква е ролята на Фуат?  Защо не подава ръка брат си,сега?

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 00:36 от Nina_richi

# 392
Здравейте пак от мен. Пристигам с някой въпроси, които снощи ме връхлетяха.
Защо всички така треперят за дядото? Ясно е , че ги е страх от него, не го харесват, а според мен далеч не го и обичат. Дали има нещо свързано със завещание..или ..?
Колкото и грубо да звучи , ако всичко си е както си е , на Орхан дори би му олекнало на душата да го няма Агата и да продължи живота си като глава на семейството без страх.

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 10:04 от Ela1

# 393
  • Дубай
Здравейте пак от мен. Пристигам с някой въпроси, които снощи ме връхлетяха.
Защо всички така треперят за дядото? Ясно е , че ги е страх от него, не го харесват, а според мен далеч не го и обичат. Дали има нещо свързано със завещание..или ..?
Привет и от мен!
Аз също си зададох този въпрос...мисля ,че колкото и да не го обичат все пак ги боли за него ,но завещанието е по-важно,тоест мислят, дали са включени и колко ще получат.
Като цяло моралът в това семейство е изкривен...Халис изисква уважение и респект,а самия той не уважава тяхните избори...Не им дава право да решават,решията ги взема той,което и довежда до тези сътресения в семейството...
Отивам да доглеждам 13 ти ,че от кога съм го почнала ,срамота !
А ,забравих да Благодаря за, чудесните анализи и преводът на фрага!

# 394
Къде се губите?

Мерт и Афра близки приятели отдавна.. 
Дано дружбата им продължава все така.
Дали ще прерасне в нещо повече, едва ли.
Ако е имало нещо, щяло е  да стане вече. 
Между тях има силна връзка и химия на екрана си личи.

# 395
Ela1,I.V.
пречупвате всичко през нашия си мироглед-свободен,слободен,български,европейски,американски и нам къв си още!!
Тук става въпрос за нрави,обичаи,манталитет на един народ,който хем е много близо до нас,хем е на светлинни години от нашето разбиране!
Много е трудно да го възприемем и да го разберем,защото самите ние не сме толкова ограничени от възпитание и норми!
Не е заради наследство!Това е вкоренено във възпитанието на турците и не само при тях,а при всички мюсюлмански народи още от тяхното раждане!
Най-възрастният,особено мъж се радва на огромно подчинение,страхопочитание,уважение и послушание!
Друг е въпросът,дали изпълняват това,което им се заръчва,защото във всички филми се вижда,как има забрани,затваряне,малтретиране и въпреки всичко си правят каквото решат!
Забелязала съм че те мълчат,търпят и слушат до определен лимит!
След това късат всичко и се втурват с главата напред,без да слушат повече никой!
И на въпроса,който беше зададен преди няколко поста защо филмът е толкова харесван!
Според мен,в момента Турция е изправена пред революционен момент в развитието на страната!
Момент,в който младежта се опитва да заживее по свои,нови правила!Получава се в някои от големите им градове,но разбира се,има дълъг път,който трябва да се извърви,за да се изкоренят някои недостатъци в културата на нацията!А и дали трябва -това е друг въпрос!
Всички теми са засегнати в сценария на филма!
И темата за насилието,и темата за насилствените женитби,и темата за папараците,и темата за изневярата,и темата за уважението и подчинението на младите към старите,и надявам се темата за любовта!
Ако някой иска да разкаже за Турция,то това са теми,които трябва да засегне ,защото те най-добре описват държавата и нравите там!
И не на последно място,разбира се е великолепната игра на всички от каста!Превъзходната игра с камерата,цветовото оформление,дрескода,музикалните избори на редакторите и,разбира се абсолютното попадение на избор на ГГ!
Дълго стана,извинете!

# 396
  • София
....

Нямам търпение да видя втория фрагмент,че да се успокоя за Феро Joy
И аз. Smiley

# 397
Сейран: За момент всичко беше толкова красиво.

# 398
За мен любов е да подкрепяш любимия, да искаш той да се развива, да се погрижиш да е добре, а ако трябва и да го пуснеш да живее с друг.

Рени, твърдо вярвам, че хората разбират любовта и обичат по различен начин в зависимост от своята душевност. В началото и аз си мислех, че Пело не обича Ферит, че по скоро е фикс идея, но вече съм разколебана...
Мисля, че го обича, заедно с недостатъците му, заедно с обречеността им, заедно с болката която си причиняват. Жал ми е за девойчето. Да приемеш загубата на любовта е едно от най- трудните и болезнени неща, затова някои хора предпочитат да живеят в света на илюзиите и измамната надежда, която хранят с трохи. Животът им- отровен от компромиси, всякакви условия се приемат, дори и най абсурдните.  Багажа се събира от една дума, тръгваш и не питаш за къде, важното е, че ти е звъннал..., че е при теб, когато няма къде да отиде..., че ти излива душата си.... Ех тези трохи...

Пелин, за да продължи напред, трябва да пусне Ферит да си тръгне от живота й, и да изживее болката от това докрай,, но за да се случи това тя първо трябва да приеме загубата. Може би СейФер целувката ще бъде началото на нейното осъзнаване. Дано!
Осъзнаване, че нейният Феро се променя, че вече не е същият, че се повлиява от друга- по- дълбока, по- градивна, по- силна и запълваща любов. Любов, която променя и той е готов за тази промяна.

Благодаря ви за преводите и за всичко, което носите в темата. Това е единственото място, от което черпя информация и ми е ценно Heart

# 399
Тук ситуацията е друга. Те, не че само държат на Агата, те много държат да не му се случи нещо! Направи ми впечатление репликата на Орхан към Фуат " кажи на доктора- обясни му ситуацията" и друго " няма да викаме линейка, той ще се ядоса" ...тук има нещо което ни е спестено за сега.
Ela1,I.V.
пречупвате всичко през нашия си мироглед-свободен,слободен,български,европейски,американски и нам къв си още!!
Тук става въпрос за нрави,обичаи,манталитет на един народ,който хем е много близо до нас,хем е на светлинни години от нашето разбиране!
Много е трудно да го възприемем и да го разберем,защото самите ние не сме толкова ограничени от възпитание и норми!
Не е заради наследство!Това е вкоренено във възпитанието на турците и не само при тях,а при всички мюсюлмански народи още от тяхното раждане!
Най-възрастният,особено мъж се радва на огромно подчинение,страхопочитание,уважение и послушание!
Друг е въпросът,дали изпълняват това,което им се заръчва,защото във всички филми се вижда,как има забрани,затваряне,малтретиране и въпреки всичко си правят каквото решат!
Забелязала съм че те мълчат,търпят и слушат до определен лимит!
След това късат всичко и се втурват с главата напред,без да слушат повече никой!
И на въпроса,който беше зададен преди няколко поста защо филмът е толкова харесван!
Според мен,в момента Турция е изправена пред революционен момент в развитието на страната!
Момент,в който младежта се опитва да заживее по свои,нови правила!Получава се в някои от големите им градове,но разбира се,има дълъг път,който трябва да се извърви,за да се изкоренят някои недостатъци в културата на нацията!А и дали трябва -това е друг въпрос!
Всички теми са засегнати в сценария на филма!
И темата за насилието,и темата за насилствените женитби,и темата за папараците,и темата за изневярата,и темата за уважението и подчинението на младите към старите,и надявам се темата за любовта!
Ако някой иска да разкаже за Турция,то това са теми,които трябва да засегне ,защото те най-добре описват държавата и нравите там!
И не на последно място,разбира се е великолепната игра на всички от каста!Превъзходната игра с камерата,цветовото оформление,дрескода,музикалните избори на редакторите и,разбира се абсолютното попадение на избор на ГГ!
Дълго стана,извинете!

# 400
Juliya*,
това е най-хубавият анализ за Пелин!
Много рядко се случва някой да обича с такава всеотдайност,та дори и да е мания!
Но,между любовта и омразата има една крачка,както са казали!
Та,да видим!

# 401
  • Яко в Матрицата...
Джули, разбира се, че всеки приема любовта по различен начин. Няма да споря, аз така виждам нещата. За мен това, което изпитва Пелин, не е любов, още по-малко всеотдайна. Не можеш да си на всяка цена с някого, да го манипулираш, че не можеш да живееш без него, или да му спретваш капани, за да го ожениш за себе си. Една самодостатъчна личност няма да прибегне до такива методи. Очаквам от нея опит за самоубийство като следваща манипулация.

И не, не ми е жал за Пелин. Човек трябва да има достойнство и себеуважение. Иначе някой няма да го уважава. Както става в случая. Пелин също има нужда от психотерапевт и то спешно.

# 402
Тече усилен спор дали Ферит е заминал,или е останал в Истанбул!
Ние как мислим?
Ферит НЕРДЕ?

# 403
  • Яко в Матрицата...
Тече усилен спор дали Ферит е заминал,или е останал в Истанбул!
Ние как мислим?
Ферит НЕРДЕ?

Ферит ИстАмбул’да Joy
Къде без Ферит, ще се върне той. Иначе дизито битти Simple Smile

# 404
Поспаланка

Общи условия

Активация на акаунт