Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 607
  • 742
  •   2
Отговори
# 645
Ооо дано не сме гледали цяла серия “Сън” ще е много тъпо.

# 646
  • Яко в Матрицата...

За къде сме без Пело? Neutral Face

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 22:14 от Reni - BG

# 647
Чапкън-уФ  май си върна старите  настройки ,като видя Пело и кавалера ѝ ....изпорти настроението на Сейран ..
За какъв се мисли този недорЯслЪк...че целия свят му е на  подчинение .......!?!?!?

Така и не мога да го харесам този  Ферит.....

А и като го "истипосат" с тези "маркови "тоалети ..то младежки ,уж леко небрежни ,.ноооо.ръкави висят , тишърките до и под коленете ,ширина мах  L и X що са възможни

Ифакат е направо тайпан влечуго ,толкова коварно , хищно  и смъртоносно . Как ми се иска да ѝ покажат произхода ...някоя  самозабравила се мааленка .

# 648
😂😂 коментар в ТТ "Кязъм бей официално се влюби в жена си"

# 649
Вика на леля си - Какво, Есме ли е изненадата ми 😂

# 650
Това отвличане на Сейран е хитът на сезона Joy Всички актьори едва се сдържаха, тези двамата прекалено истински го изиграха Joy

# 651
  • Яко в Матрицата...
Хареса ми епизодът, посмях се, погледах така Heart Eyes и това е...
Само Пело да не беше и Ифакат Animal Snake, ама хайде, ще простим на екипа.

Сега чакаме целувката, която Ферит си спечели.

# 652
Няма да имаме фраг.
Целувката ще я видим догодина 😂
Защо не видяхме как Асуман го намира?
Ей накрая ще излезне , че наистина е сън и така ще ни шашнат следващата серия.

Едитвам се .
Към актьорския състав ще се присъедини Мине Тугай , тя ще е в ролята на Дефне, бивша на Орхан.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 23:27 от Marbellaa

# 653
Еха,от красиви, по-красиви актриси в този сериал!!

# 654
  • Дубай
Ехе,Кязъм като котарак ,ама и Есме много хубава😍
Мине Тугай много я харесвам от Меджезира ,а в Залим Истанбул беше великолепна.Не се и съмнявам ,че ще направи страхотна запомнящата се роля...
По вода да и върви!!!

# 655
  • Яко в Матрицата...
На Орхан две жени са му малко явно. То сега да не излезе, че чапкънът е Орхан, не Ферит Grinning

# 656
  • Дубай
На Орхан две жени са му малко явно. То сега да не излезе, че чапкънът е Орхан, не Ферит Grinning
ми той Ферит си е жив Орхан номер 2 по маниерите...ясно от кого е наследил този нрав,като започнем от дъртия Халис,после Орхан,Фуат и Ферит ...Лика-прилика са си!
К@рвари ,с извинение,че се изразявам така,но това е истината

# 657
Хареса ми много епизода.
Топ моменти са ми отвличането и събуждането. Много са сладки. Ферит според мен разбира нейните чувства, но тя не усеща неговите. Сякаш това, че се хванаха за ръце вече беше някаква явна крачка един към друг.
Супер много ме издразни Ферит в магазина. Не може да е очеизвадно влюбен в жена си и в същия момент да държи сметка на Пелин. Да се радва, че се е отървал, но явно егото не му позволява.
Иначе ми е много сладък как се закача със Сейран и наистина се постара да я направи щастлива.
Нямам си на идея какво ще става в другия епизод, освен че Ферит ще си иска целувката 🤣 като условието е да е по-дълга от тази на летището 😁 Въпросът е дали Сейран ще си спази този път уговорката, че онзи път за детето се направи на луда.
Мислех си, когато се обзаложиха, че тя печели и в двете ситуации. В крайна сметка като влюбена жена едва ли ще й е проблем да го целуне 😁

# 658
Аз както и очаквах съм разочарована от епизода. До срещата на младите в магазина ОК, но продължението на там си беше чиста боза. Доста скалъпено...
За уж истинска история...нЕма как да е било така 🤦‍♀️освен ако всички членове и на двете семейства не са шизофреници. Да видим на натък!
Относно  Абидин- трудно вероятно да е син на Корханови. Той е по - голям от Фуат и Ферит, по- скоро ако е тяхно чедо е първо, ама не от правилния мъж/ син.🥴

# 659
Имам празноти без превод, но за съжаление пак, въпреки всичко Ферит ме разочарова в магазина. Сейран явно доста влюбена вече. Ферит доста играч, осъзнато и очевадно. Иначе красиво, но бях с различна нагласа. Под лъскавото винаги излиза гнило.

Общи условия

Активация на акаунт