Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 135 881
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Бургас
И аз много харесвам този десен, скоро и аз я заглеждах.

# 1 111
  • Бургас
Хубава е чантата.

# 1 112
  • София
Аз спортувам във фитнес само. Другото не е моето. Особен мотив ми е спа-центъра след тренировката. Дори да не ми се тренира, винаги ми се ходи на спа, което гарантира, че се замъквам, стига да имам време, разбира се.
Ние от 1-ви сме в графата болни. Малката държи над 39. Тази седмица спорт няма да има.
Иска ми се някоя класна чанта тази година. Имам си достатъчно чанти, реално не ми трябва. Женска му работа.

# 1 113
Целенасочена и сериозна тренировка мога да направя само във фитнеса или с тежестите вкъщи. Всичко останало е приятен начин за запълване на времето.

Klemy, преди празниците обмислях чанта и си бях набелязала 2, а сега нямам никакво вдъхновение за такава инвестиция. Cry
Дано намериш твоята.

# 1 114
И аз съм от групата дето тренират във фитнеса. Имам изработена програма и за вкъщи, но не мога да се организирам.
Навън нищо не правя освен разходки.
Klemy, много е относително класна чанта. 🤗😁
И аз съм си харесала една, но цената не ми харесва. 🤣🤣

# 1 115
  • София
Моето класно е от вида Фурла. Да, да, знам, че за повечето въобще не е класна марка, но на мен бюджетът не ми позволява друго. Даже и това не ми позволява, но дебна втора ръка предложения.

# 1 116
Класното за мен не е в марката, а в модела и изработката на чантата. Аз лично нищо класно не виждам в чантите на Louis Vuitton с изпляскано лого навсякъде, например.

# 1 117
  • София
Изчистени модели харесвам, шаренийки за чанта не е моето. Вече. И държа на качество. По тази причина не понасям изкуствена кожа. Отделно, доколкото разбирам последните години е паднало качеството на много от брандовете. За това ми иска да взема някоя по-стара чанта.

# 1 118
Klemy, прави ми впечатление, че в Бг пускат на голямо намаление Furla. Даже в момента в българският им сайт има намаления, докато в италианския не са започнали още.
Погледни може да си харесаш нещо
https://www.furla.com/bg/en/eshop/sale/?section=29&item=10 Може и да има стари модели.
И цената не е критерии за качество. LV не ги дишам с това лого по цялата чанта.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 12:28 от cloè

# 1 119
  • София
Аз съм фен на Фурла. Имам една, която я тъпча до откат. Носи поне литър водка и не се е изтъркала за 7 години.

# 1 120
И аз като че ли имам желание за нова чанта, а хиляда имам...но все нови и нови искам! Разгледах българския сайт на фурла, нещо нищо не може да ме грабне!

# 1 121
Ми не знам как решихте, че тренировка извън фитнеса е приятен начин за запълване на времето.....

Примерно на ски преход в планината имаш раница около 10 кг на гърба, на краката още 3-4 кг, катериш върхове, спускаш се, пак катериш..... доста сериозна тренировка е по мое скромно мнение.
Или скоросто изкачване със ски от Железница до Черни връх и пускане обратно, раницата в този вариант и 3-4 кг

Аз чакам една Furla

и една Zara

# 1 122
Ал и аз загледах първата, ама малко малка ми се струва, напоследък нещо все големи ги избирам. Иначе е хубава  и я имаше в различни цветове, твоят е много готин!

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 15:42 от mimi.7299

# 1 123
Ал, обожавам такъв вид тренировки , но мога да си ги позволя броени пъти в годината. В моето ежедневие няма как да са редовен вид натоварване няколко пъти в седмицата.

# 1 124
За много години, момичета! Липсвахте ми. Малко си попочинах от форума за празниците и сигурно съм изтървала доста. Липсвахте ми.
Успешна да е 2023-та, спокойна, мирна и вдъхновена за всички! И много стилна, естествено Simple Smile
Май всички сме на вълнА чанти.
И аз се зазяпвам по фурлите доста, ама няма да е сега. Получих една по-евтинка като подарък вчера за рождения си ден, понеже бях споделила, че искам малко чанте. Сега пък се чудя къде и с какво ще го нося. Нямам угодия изобщЕ.
Утре ще ви я снимам да дадете идеи как да я впиша в моя спортно-лежерно-размъкнат стил и как да я комбинирам със шушоните на работа.

Общи условия

Активация на акаунт