Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 135 858
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 1 125
Ми аз имам няколко големи работни чанти, направо ми късат рамото като ги напълня с работни неща и от време на време ходя с по-малки плюс раница за компютъра и папките.

Сега няма сняг, но като има успявям няколко пъти седмично да ходя насам-натам със ските, включително ранни ставания, че в 6 да посрещна изгрева на Черни връх и 8:30 да съм на бюрото си.

# 1 126
  • София
Ал, аз точно защото не ги приемам за приятно запълване на времето, за това не ги харесвам. То мъка, зор, пот се лее, чукари, баири, не, не, не. Аз искам като спортувам да ми е приятно. Спортът го приемам за забавление, бонусът е, че е полезен.

# 1 127
Ал, твоето си е спорт пък и ти носи удоволствие 2 в 1. Аз ски никога не съм карала, но не е късно да пробвам.
Харесаха ми и двете чанти, които показа. Аз взех ето тази
https://zarenabags.com/collections/malka-chanta/products/dakota- … nt=42758343721115
Нямам опит с марката, да видя какво ще е качеството.

# 1 128
Cloè, аз мнага си харесвам мойта Зарена чанта, но ме ядосва че няколко пъти изведнъж се откача дръжката и чантата се изтърсва на земята....

Модела който си си избрала е хубав, предполагам и на живо ще е ок 🙂

# 1 129
Благодаря, Ал! 🤗Неприятно е да се откача и да пада. Моята май ще я нося само на късата дръжка. Дано и аз остана доволна. Тя дойде и на живо е като снимката и нямам забележки.
Получих я след Коледа и срам не съм я носила още. Но ще е идеална за черните ми outfits. 😁😁Малко цвят да вкарам. 😅

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 23:09 от cloè

# 1 130
Аз съм фен на Фурла. Имам една, която я тъпча до откат. Носи поне литър водка и не се е изтъркала за 7 години.

И аз имам такава, при това купена от ВУ, но е Coccinelle 😉

# 1 131
  • София
Бях си харесала модел на Зарена,но конкретният цвят бързо се изчерпа.
Установих,че моделите на Зарена или поне някои от тях визуално наподобяват тези на Фурла.Или пък Фурла наподобяват на Зарена.🤔

# 1 132
Али, точно същото щях да пиша вчера. И на мен ми допаднаха моделите им, вчера ги разгледах!

# 1 133
Аз чакам с интерес да видя кожената чанта на Зара, модела много ми харесва, дано е добре направена.
Имам две техни кожени чанти, много доволна съм от качеството, по-добри са примерно от на М.Дути, която уж е луксозната марка.

# 1 134
Uterqüe бяха луксозния бранд на "Зара", но го затвориха.

# 1 135
M.Dutti не е ли част от Inditex групата?

# 1 136
Част е, но говорехме за луксозни брандове. Има частично вливане на Uterqüe в М. Dutti.

# 1 137
  • София
Coccinelle ми беше другото желание, с такава се сдобих вече от ВУ. Две Fossil - ски имам пак оттам, чисто новички за смешни суми. Като им гледам кожата и изработката - без да мръднат мога да изкарат и дъщерите, и две внучки поне. Обожавам вечени неща.

# 1 138
Ами добре, приемете че съм се изразила неправилно слагайки М.Дути в категория "по-луксозен" от Зара.

Coccinelle са здрави, имат интересни цветове и ултра практични модели.

# 1 139
  • тук-там
М.Дути е по-луксозна от Зара, но о двете марки не са в категорията премиум/лукс.

Общи условия

Активация на акаунт