🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 634
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 30

Съгласна съм, че битката с гумата е отвратителна, особено пък за жени, но според мен едва ли е тежала 500 кила. Колко вдигат щангистките, например, при това с хиляди тренировки и добавки, че една домакиня да бутне повече?

E те я бутат, не я вдигат, иначе и мъже щангисти са далече от 500 кг, но въртене на гума и то фиксирана, е съвсем друго движение. Simple Smile

Аз се двоумя между Калин и Веселка. Не си спомням в първите епизоди когато всички бяха против Аксения, каква беше позицията на Калин. Одеалото Дидо ѝ го даде. Явно в началото Калин не е смеел да се изяви или аз нещо съм пропуснала. Щеше да ми хареса, ако тогава беше реагирал, точно в тази ситуация, когато тя беше сама.

Те бяха в мъжки пакт вече, а тя беше ужасен кифлок, който се печеше от обяд и се правеше на луда, че разбрала, че само таратор може за вечеря и няма нужда да се занимава с друго. Не виждам какво е можел да заяви, при положение, че тя лазеше по нервите на всеки, включително и на него. И беше сама, защото дори дружката й по плажче не беше съгласна с нея.

# 31
Темата на ниво, както винаги. Благодаря за старанието.
Най са ми тегави тия последните две седмици. Едно минорно настроение. Остава малко, сезона свършва. Не беше един от добрите сезони, лош каст на Новите. Старите изнесоха сезона на гърба си, ако не бяха те щеше да е провален сезон. Дано направят сезон само със стари участници, най-култовите образи през годините. Имам дълъг списък с участници, които с радост бих гледала отново.

п.п.Специални благадарности към Дяволо, че ни спести снимката на оная убавица, че щях да си сепвам всеки път, като влизам в темата. Trollface

С уважение:  "Диванен хейтър" Trollface

# 32
Нина дали ще избере Камелия за дуел?

# 33
Гласувах за Веселка не защото искам да спечели тя, и не защото намирам, че заслужава най--много, а просто защото се вписва идеално като образ, който е любим на болшинството българи.

# 34
  • София
Нина дали ще избере Камелия за дуел?
Едва ли ще се отметне, въпросът е дали ще има право, защото Камелия ще е фермер. Зависи дали първо ще изтеглят да се играе мъжки или женски дуел. Ако е женски, ще трябва да избира между Вал и Веси.

# 35
Аксения добре си игра играта според мен.
Тя се е въртяла в телевизии се оказа, с епизодична роля в сериал, ясно й е, че финала е решен. Сигурно е видяла кого тикат.Излезе с чест. Не рева.

# 36
ще отпадне от някоя от дружките си, нали Камелия ще е фермер.
Diavolo, мерси за темата!   Много труд влагаш да ни е подредено!
Играта с гумите за мен е гавра с жените. Добре, че не играха битката с каруците.

# 37
Ма как ще дадат на Мажена гумата, тя щеше да се гътне Joy
Дяволо, не можа да прежалиш Аксения, гледам, че и в хедъра си я сложил. Grinning

Хайде да се свършва и с тази поредна фермерска драма и си пожелавам не да си направят почивка следващата година, а да направят предаването да ти е кеф да гледаш.

Май съм за Веселка на финала, но честно казано нямам твърд фаворит, както миналата година. Само искам да е жена - хубави, лоши, злобни, цветни - те изнесоха сезона на гърба си, докато големи, здрави мъже се криеха от Арената като мишки.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 06:52 от Iseis

# 38
  • Велико Търново
Моля ви не ни причинявайте пак Петя Дикова, не гледам интервюта заради нея...
Това е за продуцентския екип на Тази неделя. Иначе и аз, докато гледах гостуването на Аксения, точно това си мислех - че за много доброто ѝ представяне в това интервю много голяма роля изигра именно Мария Цънцарова. Пипи щеше да се захласва и да подскача, нямаше да се получи същото. А всъщност стана ли ясно защо не тя посрещна Аксения, тъй като съвсем началните на интервюто го пропуснах? Първоначално помислих, че Петя не е в студиото, но после видях, че е там.

Аз се двоумя между Калин и Веселка. Не си спомням в първите епизоди когато всички бяха против Аксения, каква беше позицията на Калин. Одеалото Дидо ѝ го даде. Явно в началото Калин не е смеел да се изяви или аз нещо съм пропуснала.
Тогава целият отбор гласува Аксения да бъде наказана с отнемане на личните ѝ вещи. Не знам дали това включваше чак и якето, и одеялото, решението да ги вземат май беше на Камелия и Иван там, на място. Останалите не съм сигурна дали знаеха за него.

Камелия не знам какъв фризьор на кучета е, не съм я чувала. А не е чак толкова голям град В.Търново. Пък и грууминг салоните не са под път и над път. И да, имаме куче. Grinning

За Веселка е и моят глас в анкетата.

# 39
Моля ви не ни причинявайте пак Петя Дикова, не гледам интервюта заради нея...
Това е за продуцентския екип на Тази неделя. Иначе и аз, докато гледах гостуването на Аксения, точно това си мислех - че за много доброто ѝ представяне в това интервю много голяма роля изигра именно Мария Цънцарова. Пипи щеше да се захласва и да подскача, нямаше да се получи същото. А всъщност стана ли ясно защо не тя посрещна Аксения, тъй като съвсем началните на интервюто го пропуснах? Първоначално помислих, че Петя не е в студиото, но после видях, че е там.
Дано някой е прочел все някъде какъв смех са интервютата на Пипито с фермерите. Не интервютата всъщност, а начина, по който ги води. Превъзнася се, сякаш е в Бъкингамския дворец.

# 40
Днес наваксах. Дяволо поздравления за отлично подбраната снимка на корицата.Много трогателен кадър си подбрал. Точно такова е и моето настроение .Мисля, че Аксения беше главният герой в този сериал , най-пъстрият образ. Не непременно най-добрия и съвършен, не твърдя това, но изигра главната роля.Късмет и желая, радвам се , че не се издъни, както много предполагаха, игра смело , държа се честно и достойно. Жалко , че онова коварно подло същество ще продължи ...дано Веси и натрие носа. Може и да не догледам сезона . За толкова години , за пръв път Иван и Андрей ме разочароват , превърнали са се в обикновени демагози. А бяха хора с идеи

# 41
  • Велико Търново
Превъзнася се, сякаш е в Бъкингамския дворец.
Хахахха, да. За там много си пасва Пипи.
В интервютата с отпадналите от Фермата някак тя превземаше 50%. И като започне да ръкомаха...
Днес при Цънцарова имах чувството, че гостуването на Аксения беше много по-дълго от на всички останали. То може и така да е било, не съм засичала, но определено ми хареса повече. И не защото беше с Аксения, разбира се, някой да не си помисли нещо такова. На мен чак любимка не ми е. Просто ѝ беше предоставена тази възможност - да се покаже в добра светлина.

О, отново щях да забравя - благодаря на Diavolo за огромния труд. И на Bengun - за съпорта, който му оказва.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 23:39 от DamaPika

# 42
Аааа, не са гласували отбора наказание на Аксения. При фермера Иван демокрация нямаше. Решаваше той, с много активната подкрепа на Камелия. Не съм сигурна, но мисля, че и Мажена припяваше, тя нали с всеки фермер държеше да е много близка.

# 43
Прави сте...съвсем бях забравила, че и Аксения тогава не се държеше адекватно, че някой да я защити кой знае колко...Simple Smile

# 44
  • Велико Търново
Да, да, тогава решението е било еднолично на Иван като Фермер на седмицата. Демокрацията не е била много възможна. Grinning Прочетох началото на темата - където са описанията на седмиците - в третия пост е за въпросната трета седмица, quinoumene. Blush

Общи условия

Активация на акаунт