🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 613
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 255
Точно си я избраха Камелия, и то именно Финци, който сега ѝ прави мили очи, а тогава при фермерството си изми ръцете, че съвсем случайно избира Иван и Камелия за ратаи, да не си помисли някой, че той, строителят на мостове, още следва отборната стратегия. Смешното беше, че я посочи за дясната си ръка, броени дни след като тя почти не отрови тяхната крава с немарливостта си в обора и на свой ред се оправда с Влад. За да не се налага на старите мъже да излизат срещу Иван, Камелия стана първи дуелист и на свой ред избра Ваня. После Лили си я избра, след това Аксения, а сега и Нина. Обвиняваше Хепи Ванче, че била рекордьор и била силна, а не искала да играе за отбора си, а самата Камелия нито веднъж не реши да е инициатор на игра за своя отбор. Да, няма право да се самопредлага, но има и други начини да се разберат вътре.

Прахът за пране трябва да е от една отборна битка, в която новите спечелиха пералня. Колкото този прах е общ за нови и стари, толкова и сладките запаси.

# 256
Значи новите си изплюскаха и изпиха техните запаси, дойдоха с празни ръце, и спечеленото от другите изведнъж им се полага по право? Така ли трябва да разбираме?  Ами не съм съгласна.

# 257
Камелия беше отклонила солидно количетво прах за пране за лично ползване, докато сладките неща бяха скрити за целия отбор на старите. Аз лично не бих си поделяла сладкото с дразнители, а само с близки на мен същества. Все пак им трябваше време, за да свикнат, че са един отбор.

От друга страна, можем да попитаме дали Камелия си е спестила от праха за пране, който ѝ се е полагал и това какво говори за нейните хигиенни навици...

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 14:07 от LadyCharming

# 258
колкото и да ми допада Финци мисля че добрите му думи за Камелия са подплатени от продукцията. след като Веселка спечели в нейната година защо да не направят Камелия тази. счупени ръце геройство извинения пет пъти на дуел всички-срещу-мен. намирисва

# 259
Голяма излагация на финала от Калин. В предния епизод бях убедена, че Иван се майтапи с идеята да напълнеш дамаджаната с повръщане, а то какво се оказа - Това било стратегия, бате! Smile 
Нещо като ирония на очакванията се случва в последната 14 седмица, най-противните Новаци стигнаха финал, а и двамата стартираха с дуел след като загубиха надпреварата със сала. Камелия цял сезон рева, че Аксения не я избрала, а сега се сети да се извинява на Милена, че скочила да си вади куфара, загубили и отстранила това достойно момиче! Това излияниe можеха да ни го спестят И&A, твърде фалшиво.

Колко лицемерие на масата...Валерия избирала Чочо, Финци е за дуелистката Камелия, а камерата фокусира хапващата и все още "в играта" Нина, Яни също е за старците, а Веселка си посочи Яни. Понякого стратегическия капацитет те прави жалък играч.

# 260
  • Разпиляна във въображението
Старите скриха техните си запаси преди да се обединят. По мои спомени.

# 261
  • Варна
Солидно количество прах! Изплюскали!

Обективни до край! Simple Smile И забавни, признавам ви го.

... а ето, и Финци няма шанс сам да си е измислил Камелия, накарали са го. Ма разбира се.

... Miriel - що за чудо е пък това? и от кого са го скрили преди да се обединят? Но си права - в момента в който обявиха обединяването търчаха да крият каквото там си решиха. Не се брои, значи. Simple Smile

# 262
Някои си прибират сладкото, други праха за пране...Иначе всичко е общо!
Камелия изигра 5 дуела, защото 5 пъти Я избраха, нямаше друг избор!Сама не се предложи нито веднъж да отиде на дуел и да играе за отбора!И освен тези дуели аз лично не видях с какво друго заслужи да спечели Фермата!Дали като ратай се справи, дали като съотборник?
Камелия не е избирана 5 пъти, язък ти за главните букви.
Главната ми буква е само една, другите са си съвсем по граматичните правила. Моя грешка Камелия Я избраха 4 пъти, за втори дуАлист един път беше ратай и затова Й се наложи да отиде на дуел.
Да разбирам ли, че Веселка, Аксения и Валерия са се жертвали за отбора си?
Защо КамА колко пъти се жертва за отбора си?

# 263
  • Разпиляна във въображението
Скрили са това, което са си спечелили сами. Финци също кри, а после от свое име го раздаде. Новите какво донесоха - развалените буркани Simple Smile

# 264
както казва Мартин Лорънс: 'женим се.. аз влизам в бракъ с десет мильона.. тя идва с чанта....'

# 265
  • Варна
Бобец, не знам но ще се пробвам да позная. Николко?
А трябва ли?

# 266
Значи новите си изплюскаха и изпиха техните запаси, дойдоха с празни ръце, и спечеленото от другите изведнъж им се полага по право? Така ли трябва да разбираме?  Ами не съм съгласна.
Точно!
Старите са се лишавали  и спестявали от собствените си дажби за да имат събрани запаси. Ама нали мост се градял,според някои потребители не трябвало да крият ами да нахранят безнадеждните. Ти да видиш!
От продукцията са им дали ролята на стари герои ,подбрани са основно положителни образи да влязат,но нека не забравяме че все пак герои не е равно на глупаци

# 267
  • при късмета
Общата храна е базовата, в кухнята. От там нататък, каквото е спечелено на отделна игра или битка, не влиза в тази категория. Кафето и тютюна се печели на куиза, глезотии като сладко, алкохол, безалкохолни на отборната битка и те са съвсем отделно от храната в кухнята. Когато старите бяха без кафе и цигари дълго време, новите предложиха ли да ги споделят? Не, разбира се, не са и длъжни. Така и старите не са длъжни спечеленото от допълнителните игри да делят. това е все едно на наградения за най-полезен фермер да претендират за наградата, тя е в същата категория, като другите две. Основната, базова храна само е обща. А новите и от нея не донесоха при обединението. В сандъците във вече общата лятна кухня занесоха единствено старите.
С какво точно новите заслужиха да се делят с тях допълнително спечелена храна? Аз такава причина не виждам, камо ли основателна

# 268
колкото и да ми допада Финци мисля че добрите му думи за Камелия са подплатени от продукцията. след като Веселка спечели в нейната година защо да не направят Камелия тази. счупени ръце геройство извинения пет пъти на дуел всички-срещу-мен. намирисва
Отдавна подозирам продукцията, че бута Кама. Вече се разбра от самата нея, че още преди дуела с Нина е била на преглед и няма счупено. Това не попречи на Иван да я изкара герой, който със счупена ръка се бие без да мрънка. Айде, холан! Вечно я възхваляват и някакъв ореол искат да й сложат. Освен на дуели дето се представи добре нищо друго хубаво не показа.
Като ратай беше трагична. Затворила козите навън и цял ден нямаха достъп до храна. Кравата малко след нея хвана мастит. Съсипа храната на животните, почти не ги умори с мухлясалото сено. Готвеше през пръсти и без особено старание. В миенето на съдове също не се раздаде, макар над предната ратайка Ванчето да издевателстваше да ходи след нея, за да й мие на часа всяка чашка и чинийка. В социалната игра пълен провал, един Иван й уйдиса на акъла и се мъкнеше по нея от ден едно. Елена беше близка с нея от немай къде, което се видя как не я сайдиса да я направи фермер след отпадането й.
Участието й е пълен провал, въпреки пет спечелени дуела. Това е Фермата, не е Олимпиада, че да гледаме спортни постижения. Не е без значение, но не може само с едни битки да определим участието на един участник за успешно. Е нейното не е!
Прахът го е свила от общия прах. Никой не си е носил торби с прах от вкъщи, нито са го делили на всеки.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 16:49 от sineva 1

# 269
Веселка и Яни са хора, които са отдадени на ежедневен къртовски труд. За тях няма събота и неделя. Те са хора със съвсем различна ценностна система. Това, което ние сме научили, като градски чада, още в основното училище, някои и в детската градина, те тепърва го учат. Начинът на Веселка да се справи беше, като се закачи за готините Акси и Вал. Яни, пък реши, че е по-добре да се снишава. Това, което ги прави достойни претенденти за голямата награда е тяхното трудолюбие, подсилено от качеството им на работа и тяхната чистосърдечност като хора.

Хах, наистина ще е добре да се вземат, ама не е ясно дали свекървата ще иска да гледа чужди внуци.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 15:38 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт