🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 603
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 240
Веселка се оказа инструмент за целите на другите. Да, много боли от това, че не те зачитат когато си се раздал, но и никой не те е принуждавал. Ако не се беше съгласила, обаче, щяха да я превърнат в аутсайдер. От един житейски урок по тази тема, тези, дето не са наивни, го научават. А, дано това ѝ е урока от това участие. Не съм я гледала преди, но всички, които сте, казвате, че е променена и то за добро. Явно умее да се учи и напредва в разбирането на живота.

# 241
С цялото ми уважение към многодетната майка от село Борима, но милата няма капацитет за стратегии, така че съвсем естествено се присламчи към Аксиния и Валерия, иначе щеше да види финал през крив макарон.

# 242
  • Варна

Не знам кое се помни избирателно, но при събирането старите не са крили храна. Скриха сладкото и алкохола, които си спечелиха с отборната битка за седмицата и са допълнителни, не общата храна. Хайде наистина, да не помним избирателно

Simple Smile
И 'общата' и 'допълнителната' храна /плюс сладко, алкохол, цигари/ всеки отбор си е печелил в съответните съревнования и битки. И са си за ползване от него отбор. Няма обща и не обща храна, при условие, че е спечелена от един отбор и за ползване от целия отбор.
Събират ги, няма вече два отбора, няма вече мое и твое.
Има обаче едни хора които си прибират част от запасите. Това са фактите.
Тълкуването, добро и зло е въпрос на ценности.

# 243
Е те пък едни стратези Joy  Особено Валерия. Тя също хич не блести, даже напротив. Веселка си има достатъчно достойнства и си заслужи финала. И трябва да бъде победител!

# 244
С цялото ми уважение към многодетната майка от село Борима, но милата няма капацитет за стратегии, така че съвсем естествено се присламчи към Аксиния и Валерия, иначе щеше да види финал през крив макарон.
Е те пък с какво й помогнаха за да е на финал? Никаква заслуга нямат Аксенияи Вал,просто никоя от тях би могла да я отстрани на дуел,така че още от 2-3 седмица когато горе долу опознахме жените беше ясно,че Веси ще е финалист

# 245
  • при късмета

Не знам кое се помни избирателно, но при събирането старите не са крили храна. Скриха сладкото и алкохола, които си спечелиха с отборната битка за седмицата и са допълнителни, не общата храна. Хайде наистина, да не помним избирателно

Simple Smile
И 'общата' и 'допълнителната' храна /плюс сладко, алкохол, цигари/ всеки отбор си е печелил в съответните съревнования и битки. И са си за ползване от него отбор. Няма обща и не обща храна, при условие, че е спечелена от един отбор и за ползване от целия отбор.
За да не става дълго  замени "общата храна"  с "основната храна". При събирането за основна храна се счита кошницине от оценките, както и за отборите преди това. Глезотиите са от отборните битки и са съвсем друго, изобщо не са гарантирани

# 246
Е те пък с какво й помогнаха за да е на финал?
За малко да ѝ помогнат да не е - скапаха я от изтощение с ратайстване и пращане на дуели.

# 247
За малко да ѝ помогнат да не е - скапаха я от изтощение с ратайстване и пращане на дуели.
[/quote]
Нямам спомен тя да не е била съгласна с това, а в доста случаи се и самопредлагаше. А накрая се оказа, че очаква и благодарствени речи....Много има да расте още Веселка. Не виждам кой знае какво израстване при нея, само на самочувствие го е докарала. Пак е начало на нещо.

# 248
Както казах, нямам допълнителни наблюдения.

# 249
  • Варна
О, Веселка я виждам в много по-добра светлина в сравнение с предния и сезон.
Тук поне откъм хигиена няма забележки, което си е добър напредък.

# 250
Някои си прибират сладкото, други праха за пране...Иначе всичко е общо!
Камелия изигра 5 дуела, защото 5 пъти Я избраха, нямаше друг избор!Сама не се предложи нито веднъж да отиде на дуел и да играе за отбора!И освен тези дуели аз лично не видях с какво друго заслужи да спечели Фермата!Дали като ратай се справи, дали като съотборник?

И да си кажа моето мнение, за мъжете на Старите. Не мисля, че жените са се жертвали за тях лично, а по скоро за отбора. При Новите надежди имаше няколко по-слаби жени, които бяха лесни за отстраняване. Затова избраха тази стратегия. И за да могат все пак Чавдар, Финци и Яни да свършат по-тежката работа по седмичните задачи. Което също е част от отборната битка. Защото ако те бяха отпаднали на по-ранен етап, незнам как щяха да ги завършат "самопожертвователните" жени от Старите.

# 251

Tе другите 2 са едни капацитети в това отношение. Grinning

Подкрепям горния коментар. Камеия беше с намерението да ходи 1 до 2 пъти на арената.

# 252
  • Варна
Някои си прибират сладкото, други праха за пране...Иначе всичко е общо!
Камелия изигра 5 дуела, защото 5 пъти Я избраха, нямаше друг избор!Сама не се предложи нито веднъж да отиде на дуел и да играе за отбора!И освен тези дуели аз лично не видях с какво друго заслужи да спечели Фермата!Дали като ратай се справи, дали като съотборник?

Така и не се разбра този прах за пране кога и при какви условия са им го давали.
Материалите за хигиена нямаше в кошниците, предполагам всеки си е носел за лично ползване и са имали някакви количества дадени от продукцията.
Уж чета темата, та тази торбичка с прах бе разнищена подобаващо. Но да си скриеш сладко и да си хапваш тайно е в реда на нещата. Не - те скриха от вече общите запаси на всички участници.
Камелия не е избирана 5 пъти, язък ти за главните букви.
Да разбирам ли, че Веселка, Аксения и Валерия са се жертвали за отбора си? Отивайки на вързано на арената срещу Мажена и забравих и името, ще ме прощава, Фиона? Хайде не на мене тия душевни драми, играха си за собствените дупета, на сигурно. Аксения избра Камелия накрая защото вече нямаше избор и си беше влязла във филма - i'm the best.
И естествено, не и се получи.

# 253
Flash, Мирела, а.к.а. Фиона.
Много точен коментар. 👍

# 254
  • при късмета
Радо беше от новите, пък и той криеше бурканчета сладко и нямаше намерение да ги споделя. А вече бяха един отбор

Общи условия

Активация на акаунт