🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 581
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 345
Цитат
Къв ти е Ангел, че прощаваш, но не забравяш....не мога да я трая тая Камелия. Какви са ти Милена, дето си я видяла за един ден, да обясняваш колко по-достойна била от други и как заслужавала да бъде във Фермата, какъв ти е Ангел дето една седмица беше там и даже не бяха в един отбор. Писна ми от тази.
Такъв дето щеше да и вдига акциите ако беше останал .
Милата, мисли си, че спечелила нечие уважение. Като гледам как я гледа Веселка и дружката й. Единственото, което ме притеснява, че е на финал е да не стане победител, че хорската памет е къса.

# 346
Валерия и Камелия вече харчат парите.🤪 Пак сметки без кръчмар.😁 Как искам в събота да им видя физиономиите след зрителския вот.😁😈

# 347
Ах, Валката си помисли, че е почти спечелила щом двама я споменават за финалист. Милата наивница...
Онзи ден си мислех за нея колко глупаво се наигра сама. До преди случката с Гечо беше често споменавана като фаворит за победител на голяма част от хората дори и тук в темата. След всички драми ,сълзи и сополи,вече никой не я брои че изобщо ще е на финал

# 348
Съжалявам, че Дидо не остана до финала. Един възпитан, интелигентен и балансиран емоционално човек.

# 349
Ама Веселка какво прави 😂😂😂 Охх това момиче и то изтрещя вече 3 месеца, добре че свършва предаването 😂😂

# 350
Не съм вярвала, че ще го кажа, но ми липсват синхроните на Чавдар. 🤣

# 351
Камелия изобщо, ама изобщо не я харесвам, обаче ги разкости на арената.

# 352
Joy Joy
Да, направо ги транжира, гледам!

# 353
Камелио за финала от цялата ни компания..

# 354
Според мен ще избере Чавдар, а той Иван. С Финци се мазнят един на деуг, страх я е, че Яни ще изгони Иван и за това й остава Чавдар, но смятам, че той също ще извади Внаката от играта. Моята класация са : 1. Веселка 2. Яни 3. Валерия 4. Чавдар 5. Финци 6. Иван 7. Камелия

# 355
Добре, че беше Дидо, че да кажа - епизодът ми хареса. Нина отпадна най-сетне, беше ми все тая коя от двете ще отпадне/продължи, просто на фона на останалите Нина стоеше супер нелепо с 0 дуела, а Камелия с 4.....а си спомням като влезе какви очаквания имах....нищо, сама се наигра. Ако Камелия трябва да избере най-подходящия в момента за противник на Ваньо, то това със сигурност ще бъде Финци. Според мен Ваньо ще бие и Чавдар, но за мен Чавдар е с една идея по-силен от Финци - цепене, коване, висене и тн. . Ако Камелия иска да подсигури победата на Иван - Финци, ако обаче се е "заслепила" от сладките приказки на Финци вчера и днес, то тогава ще избере Чавдар.

# 356
Знаеш ли защо битува това мнение, защото ни е ясно, че продуцентите, като всички хора също имат своите предпочитания и фаворити. Винаги удрят по едно рамо на своите любимци, като например им подберат битки, които са подходящи за тях . Не знам дали стигат по-далече, когато се играе един след друг да манипулират времето, затова няма да спекулирам с това.
За Камелия всички дуели бяха съобразени, особено предпоследния с физическите й дадености и качества.
Така, че без да омаловажавам победите й, не ме и изумяват. Нямаше нито една категорична победа. С малки изключения беше все малко на късмет, а като спортист трябваше да е валяк, да мачка, както примерно правеше Радо при мъжете. Това разбирам аз от битка между активен спортист и обикновен човек, да рине по Арената, а не на косъм, за малко, че и с по едно рамо от Продукцията.
Слаба ракия ми е, нищо че има пет победи.

Нещо ми е доста объркано това "обяснение", едно че ти го обясняваш единствено от гледна точка на Камелия, а това се употребява като мантра за всички. Предполагам, че се използва повече като средство за хейт по последната, Grinning но по същата логика трябваше да се кажат някои не добри неща за формата на Веселка, защото тя можеше да отпадне от Мажена ако последната беше играла вабанк и беше опитала да запомни подредбата на предметите на два пъти. Да, предполагам, че тук пак ще обвиниш продукцията, че даде по-лесни игри заради Мажена, но пак е странно, че Веска не би убедително, че даже можеше и да падне при тези лесни игри. Между другото, не знам за какво мачкане на Радо говориш, но той победи точно на косъм и то един певец, баш си е активен спортист срещу обикновен човек. В обяснението ти има един дооста спорен момент - понеже си  АБСОЛЮТНО СИГУРНА, че подпират Камелия, си смятала, че ако е силна, е трябвало да бие изумително и след като не е, значи е нищо особено и "никаква" победа. Да разбирам ли, че тогава би се възхитила на убедителна победа, при все че вярваш, че тя е и заради помощта на продукцията? А ако не е Камелия или това важи само за нея? Ако Аксения беше била убедително, щеше да е заради подпиране на продукцията или тогава е заради нейните качества и брои ли се или не? Малко е объркано така, Simple Smile защото подозирам, че ти това си го казала в този вид важащо само за Камелия, което го прави слабо обяснение. Аз гледам, че "изразът" се ползва масово, тоест битува мнението, че победа е само изразителна такава, което и коментирах, просто защото е алогично. Победа на косъм е заради равностойност на участниците, това и я прави по-качествена, затова за мен е абсурдно възхваляването на убедителни победи, които очевидно са такива заради разлика в противниците, това няма как да ги прави по стойностни, все едно някой се е кефел на днешния двубой.

# 357
Не гледам, но вие ме информирате прекрасно. Не искам Валерия победител. За Камелия няма нужда да казвам. Ако не е Весето, барем дано е Яни.

# 358
Убедила съм се, че жените изглеждат по един начин в женските очи и по друг - в мъжките. Не забравяйте, че мъжете я избраха за Мис Ферма.
Продукцията я избра с измисления двоен глас на Митко. Иначе мъжете се бяха разбрали да има всяка жена по 1 глас.

# 359
Според мен, за да се направи на благородна и лоялна (както девойките от другия отбор), Камелия ще избере най - лесния и удобен противник за Иван. Това е Финци. С Чавдар е рисковано и до голяма степен зависи какви ще са битките, така че няма да рискува. Иван лежи на леглото и гледа тавана като леко малоумен и се опитва да си придаде вид, че му е все едно. Чак казва, че би си избрал Яни, ехххх големи артисти...Joy  Много са ми смешни като си мислят, че зрителите са толкова тъпи.

По време на скучния епизод, разгледах коментарите във ФБ страницата на фермата и за мое огромно учудване, се оказа, че феновете на Камелия са много. До преди няколко дни изобщо не беше така. Отчитам спечелените дуели, както и масовата неприязън към Нина, но пак не разбирам откъде се появиха изведнъж толкова нейни поддръжници.

Общи условия

Активация на акаунт