🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 595
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Избра я продукцията след 2 гласа на тяхното поставено лице в случая Митко Караиванов.
Аксения е много по-хубава от нея и в лицето и в тялото.
Пълна пародия беше този конкурс.

# 301
Е, така ще каже тя, какво да каже... Ако се казвам Азалия и най-близките ми ме нарекат Азо от любов, ще отнесат бая скандал.

# 302
Ама, Дяволо - това беше за теб, нека приемем, че има и хора, на които им харесва. На мен не ми, ама и Аксения не ми. Ако щеш вярвай, Веселка, ако се нагласи правилно, ще изглежда по-добре. Дори това недоразумение Нина е по-хубаво от Аксения. Че и Лили също.

# 303
  • София
Само Иван гласува за Камелия, така че не мился, че това показва дали е харесвана вътре Камелия като жена. Поне да имаше глас и от Калин, за да може да се правят заключения.

Според мен Камелия е симпатична външно и в началото имаше интерес от Ангел, после сякаш и от Яни, но от нейните съотборници не съм виждала такова отношение.

# 304
Абе, Камелия напълно заслужено си взе титлата "МИС" Амер..опп - Фермата, имах предвид! Като виждам какви индивиди печелят вече тази титла "Мис" (то София, то България), Камелия напълно си я заслужи! Simple Smile

# 305
Ако печелеше убедително и красиво дуелите си може би щеше да има една идея повече подкрепа от зрителите, защото голяма част от зрителите винаги са се впечатлявали от добрите играчи, от победителите на Арената.
Но в нейните битки няма блясък. Побеждава комфортно, но и на косъм. Не се откроява в някакъв елемент.
Не знам защо тук битува мнението, че ако не победиш убедително, нищо не си направил, но това е много далеч от реалността и напълно погрешно. Всъщност знам, защото жените не гледат много спорт и не са наясно с реалността в този аспект, но ми е чудно защо и ти така го възприемаш.
Знаеш ли защо битува това мнение, защото ни е ясно, че продуцентите, като всички хора също имат своите предпочитания и фаворити. Винаги удрят по едно рамо на своите любимци, като например им подберат битки, които са подходящи за тях . Не знам дали стигат по-далече, когато се играе един след друг да манипулират времето, затова няма да спекулирам с това.
За Камелия всички дуели бяха съобразени, особено предпоследния с физическите й дадености и качества.
Така, че без да омаловажавам победите й, не ме и изумяват. Нямаше нито една категорична победа. С малки изключения беше все малко на късмет, а като спортист трябваше да е валяк, да мачка, както примерно правеше Радо при мъжете. Това разбирам аз от битка между активен спортист и обикновен човек, да рине по Арената, а не на косъм, за малко, че и с по едно рамо от Продукцията.
Слаба ракия ми е, нищо че има пет победи.
Ако се беше изправила срещу Веселка, щеше да хвърчи от Фермата. Ще види на финала кон боб яде ли. Няма да хване ръка на финалните битки. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Продължавам да смятам, че е протеже на продукцията, което влезе протектирано във формата от Ангата. Въобще не вярвам на тази историйка - любов от пръв поглед, как още със слизането й на брега Ангата се влюби  безпаметно в тази бих казала доста обикновена жена. Не казвам, че е грозна или нещо такова, но не е уау чак да ти падне челюста. Средностатистическа жена в добра физическа форма.  
Още, като се видяха с Ангата се спогледаха с едни закачливи погледи, като котараци. Даже ММ, който грам не забелязва такива неща, каза "тия двамата май се познават". Та Ангата за едни 4 дни, щото на петия ден от седмицата му беше дуела.Та за четири дни, през които се бачкаше здраво, а бяха и в различни отбори, така се увлече, че го изби на романтика. Изпраща любовни послания в бутилка. Прави й романтични обяснения на дуелите.
Айде моля ви се!
Ангата има бизнес и не може да го зареже за дълго, затова се задържа толкова малко във Формата, колкото да направи съпорт на Кама. Сигурно се е съгласил да влезе срещу участието на Камелия и последвалото й обгрижване. Това ми казва моята женска интуиция, а и логика. Ангата е в киреча с двата крака, далеч преди Фермата. Дано се освести, какъв таралеж в гащи е, че пак ще му направят живота на трапища.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 19:49 от sineva 1

# 306
Ако печелеше убедително и красиво дуелите си може би щеше да има една идея повече подкрепа от зрителите, защото голяма част от зрителите винаги са се впечатлявали от добрите играчи, от победителите на Арената.
Но в нейните битки няма блясък. Побеждава комфортно, но и на косъм. Не се откроява в някакъв елемент.
Не знам защо тук битува мнението, че ако не победиш убедително, нищо не си направил, но това е много далеч от реалността и напълно погрешно. Всъщност знам, защото жените не гледат много спорт и не са наясно с реалността в този аспект, но ми е чудно защо и ти така го възприемаш.
Знаеш ли защо битува това мнение, защото ни е ясно, че продуцентите, като всички хора също имат своите предпочитания и фаворити. Винаги удрят по едно рамо на своите любимци, като им подберат битки, които са подходущи за тях например. Не знам дали стигат по-далече, когато се играе един след друг да манипулират времето, затова няма да спекулирам с това.
За Камелия всички дуели бяха съобразени, особено предпоследния с физическите й дадености и качества.
Така, че без да омаловажавам победите й, не ме и изумяват. Нямаше нито една категорична победа. С малки изключения беше все с малко на късмет, а като спортист трябваше да е валяк, да мачка, както примерно правеше Радо при мъжете. Това разбирам аз от битка между активен спортист и обикновен човек, да рине по Арената, а не на косъм, за малко, че и с по едно рамо от Продукцията.
Слаба ракия ми е, нищо че има пет победи.
Ако се беше изправила срещу Веселка, щеше да хвърчи от Фермата. Ще види на финала кон боб яде ли. Няма да хване ръка на финалните битки. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Продължавам да смятам, че е протеже на продукцията, което влезе протектирано във формата от Ангата. Въобще не вярвам на тази историйка - любов от пръв поглед, как още със слизането й на брега Ангата се влюби  безпаметно в тази бих казала доста обикновена жена. Не казвам, че е грозна или нещо такова, но не е уау чак да ти падне челюста. Средностатистическа жена в добра физическа форма.  
Още, като се видяха с Ангата се спогледаха с едни закачливи погледи, като котараци. Даже ММ, който грам не забелязва такива неща, каза "тия двамата май се познават". Та Ангата за едни 4 дни, щото на петия ден от седмицата му беше дуела.Та за четири дни, през които се бачкаше здраво, а бяха и в различни отбори, така се увлече, че го изби на романтика. Изпраща любовни послания в бутилка. Прави й романтични обяснения на дуелите.
Айде моля ви се!
Ангата има бизнес и не може да го зареже за дълго, затова се задържа толкова малко във Формата, колкото да направи съпорт на Кама. Сигурно се е съгласил да влезе срещу участието на Камелия и последвалото й обгрижване. Това ми казва моята женска интуиция, а и логика. Ангата е киреча с двата крака, далеч преди Фермата. Дано се е усетил, какъв таралеж в гащи е, че пак ще му направят на трапища живота.
Ехаааа! Коментарът ви е направо в десятката! По точно ,няма как да бъде написано !

# 307
Абе, Камелия напълно заслужено си взе титлата "МИС" Амер..опп - Фермата, имах предвид! Като виждам какви индивиди печелят вече тази титла "Мис" (то София, то България), Камелия напълно си я заслужи! Simple Smile
Едва ли някой, някъде е избирал по-плашеща Мис ,която с успех може да мине за сериен убиец Grinning съжалявам ,но за мен е зловеща с този празен поглед  и почти никакви емоции,а като добавим и прекрасният й характер...

# 308
Това е някакъв тъп виц. Scream
Че миските ни не важат е факт, нооо не. Моля ти се чак пък толкова неее. Satisfied
Дали преди интервенциите природата е била по-благосклонна към нея можем само да гадаем, но нито балкона й, нито устата могат да се нарекат успех за създателя им. Оставил си ръцете и си скъсал дипломата.
Освен стегната, спортна фигура и интересни очи нищо не грабва в нея.

# 309
Нина била "неузнаваемо" слаба на битката 🤣🤣🤣🤣🤣
Понеже досега бе Майк Тайсън

# 310
Нееее ,тя изобщо не е арогантна тази мила жена Камелия Grinning благодаря ти Нина, че ме избра да те бия и да поставя нов рекорд Joy

# 311
Кой това го написал на Кама, че хванах последните три изречения?

Ох, на Нинчето патоса е трогателен, на фона на фамилията ѝ ме напушва смях. Все едно отива на битката за Троя...

# 312
Ох, на Нинчето патоса е трогателен, на фона на фамилията ѝ ме напушва смях. Все едно отива на битката за Троя...
Гъди-гъди 😂

# 313
  • София
Ох, аман от тези сълзливи тъпотии.
Сега гледам в реално време и да искам не мога да превъртя досадните писма и патоси.

Ау, върнаха им чорапите. Каква радост, какъв съспенс.

# 314
Даже не знаех, че са им ги взели.

Diavolo, като няма мачове, сме принудени да гледаме в реално време.

Общи условия

Активация на акаунт