🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 644
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 285
Категорично ги е страх от Веселка, а сега и от Яни, след победата му над един от фаворитите за спечелване на формата.

# 286
Много се радвам, че Яни отстрани Калин и то с голямо предимство и явно превъзходство. Калин си беше паникьосан от момента, в който Яни го избра, самият той не си вярваше, че може да победи. Разбирам, че беше отчаян накрая, но тактиката да си спаси кожата, беше много срамна и позорна. Ако беше успял, щеше да се получи същия позор както с победата му срещу Гуспата. И до сега смятам, че Калин знаеше, че е объркал дъските още по време на играта и си мишкуваше. Изводът ми е, че Калин няма скрупули да подлива вода, когато е притиснат до стената. Въпреки това, заслужаваше да е финалист, вместо Иван.

Гласуването на масата беше много лицемерно. Само Веси беше искрена. Валерия изобщо не я виждам като приятелка на Веселка. Всички там смятат, че Яни и Веси не трябва да побеждават. Разочарованието на Веси е разбираемо. Колкото и да не очакваме благодарности, всеки има нужда от поне една дума на признателност, особено когато я заслужава. Веси не разбира обаче, че не я посочиха, защото се страхуват от нея. Същото е и с Яни. Пропуснала съм глупостите на Валерия, че щяла да бие Веселка. Много елементарно момиче.

Камелия ако ще 10 дуела да спечели, не е достойна за победител. Тя винаги натяква, че била спортист. Наскоро каза, че с Калин били спортисти, а не цепели дърва. Това си е неин проблем, предаването не е спортно. Ако исках да гледам спортни състезания нямаше да гледам Фермата. Само заради нейната наглост и високомерие, въпреки че има още много причини, не заслужава победата. До края не можа да разбере къде се намира и какво се иска от нея.

# 287
Абсолютно си я усещат Веселка като сила и затова не я споменаха. Ясни са всички, посочиха всеки друг, които определено смятат за преодолим, но не и нея. Така като един вид ние не я виждаме за претендент, ехооо публиката и вие не я виждайте.
Валерия като не би избрала слаб дуелист като Веселка, затова след голям рев избра Елена. Що не беше до край смела и тогава тя да бе викнала Камелия? Много слабо участие на Валерия и откровени глупости дрънка с патос в гласа, размахвайки ръчици.

# 288
Абе с две думи да обобщя, Калинчо се надриска Grinning

Между другото в профила на Кама, има видео или стори излезе ми на стена в инстаграма как се събрали тя,
Иван (жена му не я видях), Генчо с жена си и Калин с жена си. И още двама трима , които не са от предаването.
Чесно, направо им се чудя на смелостта на тези жени, аз такава осойница не бих я допуснала до обкръжението си, пък било то и до мъжа си!

# 289

ОК, остави това 'убедително' за победите и. За мен в играта и няма блясък и не е открояваща се в нито един компонент.

Е аз за "убедителен" "споря", останалото не съм го твърдял, честно казано и не виждам смисъл да се коментира, Камелия дори не е сред скритите фаворити за спечелване, освен ако не стане невероятна въртележка, че да й се отделя толкова време, колкото се коментира тук. Лошото е, че и другите не блестят с нищо, лош каст очевидно, и финалът ще го изгледам с безразличие за фон. Само ще добавя, че ако в даден двубой няма блясък, то вина може да има и опонентът, все пак са двама на арената, ако не стане игра, няма как само единият да е "небляскавия". Simple Smile И като цяло, по-скоро използвах мнението ти, отколкото конкретно да е насочено към теб, защото това с "не беше убедително", го срещам доста често и дразни, хем "нашия" бил много як, пък се чудим, че другият не го размазал и това трябва да е някакъв довод, че победителят не струва, което е зверски нелогично най-малко. Simple Smile

# 290
Само Радо им е липсвал в компанията.
Съпругите могат да бъдат спокойни по отношение на Камелия като жена, защото образа на изкусителка е само в нейната глава. Липсва ѝ всякаква женственост, въпреки усилията, които е положила, Да си надуеш джуките и *иците не е достатъчно да си хванеш мъж и още по-малко да го задържиш.

# 291
Убедила съм се, че жените изглеждат по един начин в женските очи и по друг - в мъжките. Не забравяйте, че мъжете я избраха за Мис Ферма.

# 292
По поръчка на продукцията най-вероятно, не съм забелязала мъжете вътре да я харесват или ценят. Освен Ангел 😁,ама и неговото не беше искрено.

# 293
Ех, тази продукция. Сигурно им казва и какво да мислят, и на коя страна да лежат Grinning

# 294
Нелогичните действия в посока лъскане имиджа на КамитУ са чести. СлучаеЕност?

# 295
Нелогичните действия в посока лъскане имиджа на КамитУ са чести. СлучаеЕност?
Всеки вижда това, което иска.

# 296
Аз всъщност точно обратното искам да видя, но не би.

# 297
Самото обръщение към Камелия от "нейните" мъже във Фермата - "Камо", ми говори за какво я имат. За ЕДИН от тях. Trollface

# 298
Мислех го Калин за една идея чо-умен от Иван...
А той наистина му се върза на идеята с бъркането в гърлото...
Не знам кой как вижда Камелия, но самият факт, че на дуели видимо продуцентите са за нея, не забравяйте, че си има и сценарий.
А рязко застанаха зад нея след като си удари ръката.
Или много по - осезаемо, да съм по-мека в израза.
И все пак е болярката от Америка.

# 299
Самото обръщение към Камелия от "нейните" мъже във Фермата - "Камо", ми говори за какво я имат. За ЕДИН от тях. Trollface
Е, тя каза, че така я наричат само най-близките, така че за каква я смятат можем само да предполагаме. Факт, че нея избраха за мис Ферма, въпреки нелепото разсъбличане на нарочената за най-секси фермерка Аксения.

Напоследък коментарите все около Камелия се въртят. Като дръпнем чертата ще се окаже, че тя и Аксения направиха сезона с лека подкрепа от Радко и Ваня.

Общи условия

Активация на акаунт