🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 657
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 375
И аз имам някакво странно чувство, че Дидо на моменти не пее правилно, а страшно много го харесвам иначе...
Трябва да призная на Нина, че хубави думи каза за фермерите. Бяха на място.

Чочо на песента "вчера" за пръв път го видях по-емоционален...чак нетипично.

Финци ме загуби с тия разсъждения за Камелия..аз още не мога да разбера защо дуелите са толкова важни за фермерството и за определяне на победителя...Цял епизод Камелия успя само с един човек да се сработи от всички...Аксения прие целия си стар отбор с изключение на нея...всички казват, че не и вярват, Финци обаче я видя...
 победител, защото беше по-силна в игрите.
Като вземе да казва какво е преживяла, падала, боляло, изтупвала се, продължавала...Simple Smile))

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 05:37 от quinoumene

# 376
Камелия за мен абсолютно не заслужава да спечели. Само едни победи на арената не са достатъчни, нищо друго положително не показа. Дъщеря и едва говори, но имала мечта - майка и да е финалист във Фермата, и тя я е сбъднала.😀

Аз много харесвах Стоян от сезон 2 и много се радвах на победата му.

# 377
Камелия е златната кокошка на финала - силно нехаресван, но силен физически играч, борещ се за СМС-и срещу трудолюбивата, добра Веселка. И ето ти го идеалния конфликт за извличане на дивиденти. С "Много са близо процентите, дами и господа! Подкрепете своя победител, драги зрители!" Иван и Андрей нажежават обстановката и карат хората, които биха пратили СМС, да го направят сега, веднага, да накажат Камелия и да дадат наградата на Веселка. Представете си обратния вариант - на финал са Веселка, Валерия, Аксения и, да кажем, Дидо, Яни и Финци. 6-ма положителни герои, който и от тях да спечели, все е приемливо, аудиториятя няма стимул да праща СМС-и, няма никой за "наказване".

# 378
п.п. Само едно не знам, защо Продукцията винаги залага на куци коне?!
Ами, защото...
Ех, АВО1... как па все си харесвате гадняри да подкрепяте, уж не, ама е очеизвадно, но то човек харесва такива хора, какъвто е той самия.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 07:38 от Анонимен

# 379
  • earth
Камелия направи сезона, пет пъти се трепа в дуели, сега шести път на финал, ще генерира СМС-и за продукцията и накрая ще си остане само с всенародната "любов." Тотална експлоатация!

ПП Ама пък писането в бг мама наистина помага за освежане на знанията по бълграрски правопис. Току ми се налага да потърся правописа на някоя дума, или да уточня правилата за членуване или пунктоация (сега обаче ме мързи да проверя дали запетайката пред първото "или" е на място).

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 06:59 от morisay

# 380
Напълно доволна съм,че единственият от новите ,който имаше шанс на финала вече е аут. Новите им надежди бяха толкова безнадеждни, че от един цял отбор ,сезона почти сигурно ще се спечели от стар участник
И какво ви прави така доволна? Калин беше най-свестен от всички там. Много повече заслужава от Яни да е на финал, предвид, че на Яни вече му подариха наградата в 3-ти сезон…

С какво заслужи Калин да е на финал?Втори дуелист, нарежда точките и пада от Яни, а пък заслужавал повече от него.Логика? Никаква;)

# 381
Явно заслужава и на него да му подарят една победа ,щом някога на Яни "са я подарили" Grinning как пък според някои коментиращи, все ги подаряват тия победи и на Яни и на Веселка и защо е толкова трудно да се допусне,че честни и работливи хора реално са спечелили зрителското одобрение

# 382
Манипулацията от телевизора действа на повечето списващи във ФБ.
Снощи опосумите най-малко пет пъти повториха как е шампион по дуели Ками.
Чак мен ме подразниха в търкането на имидж.
Мне, на мен не ми действат.
Или тия хора са започнали да гледат фермата след ИВ.
За Веселка или Яни ще съм на финала.
Веселка е от тоя хора, дето умеят да се учат, да възприемат доброто.
Видяла е грешките си, поправи се сега.
За Яни бих казала, че първият път повече ми харесваше. Може би е бил на крилете на любовта.
Сега ред сълзи, ред сополи.
Ами като острее ще е един плачещ риж дядка.
И след като излезе Гуспата и чувството му хумор излезе. Някъде.

# 383
Не се чете вече - Камелия та Камелия. В такива филми са се вкарали някои хора, че не могат да мислят. Осъждат се играчите, че са злобни, а, като зачета коментарите…
Радвам се, че ще съм заета с приятно, семейно нещо и финалът ще гледам на запис, когато и ако реша. Каквото имах да кажа за участниците - казах, а вече се дъвче едно и също и то по леко неприятен начин. Затова ви пожелавам приятно гледане на финала, нека най-достойния победи и дано доживеем да гледаме някой читав сезон, в който всички са работливи, мили и сговорчиви и продукцията не подпира никого. Пък дано ни хареса.

# 384
Хайде, сполай ти! Затвори тихо вратата като излизаш.
Добре че имаш семейно събитие, че да не намилаш тук какво на теб ти харесва да се пише.

# 385
ПП Ама пък писането в бг мама наистина помага за освежане на знанията по бълграрски правопис. Току ми се налага да потърся правописа на някоя дума, или да уточня правилата за членуване или пунктоация (сега обаче ме мързи да проверя дали запетайката пред първото "или" е на място).
Не е! Ако има второ "или" в изречението, пред него се слага запетая!

# 386
В темите се обсъждат участниците от форматите.
Ако не Ви харесва има опция за отписване от дадена тема.

# 387
Интересно в тема за предаването какво друго освен участниците да обсъждаме? За да е удобно на ранимите души сред нас ,ако искате да обсъдим рецепти за сладкиши Grinning

# 388
Хайде, сполай ти! Затвори тихо вратата като излизаш.
Добре че имаш семейно събитие, че да не намилаш тук какво на теб ти харесва да се пише.
Къде излизам? Така ли казах? Хубаво е да се въздържаш от коментари кой къде, какво и кога да пише и да коментираш по същество, не лично потребителите. Самоконтрол и зрялост му се казва.

# 389
Хубаво е да се въздържаш от коментари кой къде, какво и кога да пише и да коментираш по същество, не лично потребителите. Самоконтрол и зрялост му се казва.
Това не е лошо да си го прочетеш на глас! 😁

Общи условия

Активация на акаунт