🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 475
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 615
На косъм победи Иван, Финци здраво го озори, и за капак успя да го клъвне, че само в две битки е победил.

Излезе на дуел и си изля таената злоба за целия сезон. Такъв гнусен лицемер се оказа, че направо нямах търпение вчера и днес да се разкара.

# 616
Не знам дали Иван наистина е победил, аз не съм слагала кантарите, че да вярвам на 100%.😁 Ама ,ако Финци го беше отстранил, на финал щяха да са петима от старите кучета. Де факто все едно е нямало нужда изобщо от безнадежните този сезон.😁
Ми то наистина нямаше нужда от тях,повечето ги чакахме с нетърпение да излязат Joy

# 617
При старите герои има някакъв с оранжева тениска и брада, кой беше,  откъде се взе?! То,  вярно, че малко с едно око гледах тази година, но сякаш за пръв път го виждам.

И аз това се чудя. Почнах малко по-късно да гледам сезона и за това не питах, защото викам може да е бил в началото.

# 618
Ох, Чочо в тази Ферма, се бил нагълтал с още мъдрост... Ми то с какво друго! Laughing

# 619
  • на село
Да не е Дидо, той беше с брада, ама аз пък сега не видях кой е участника в оранжево Blush

# 620
  • гр.София
Не е Дидо. И аз не го разпознах човека с шапката и щях да питам кой е Thinking

# 621
Да не е Дидо, той беше с брада, ама аз пък сега не видях кой е участника в оранжево Blush

Не. Един едър мъж. Не ми е познат на мен.

# 622
На влизане нали Иван отстрани едно момче,да не би да е той?

# 623
Този, който отпадна преди да влезе във Фермата.

# 624
Да, Георги май се казваше

# 625
  • Бургас
Ами защо в отбора на старите? Гуспата го нямаше, може да е някакъв от продукцията на "неговото" място. Всъщност май и Дидо не видях...

# 626
Да, това е Георги Димитров Trollface

# 627
  • гр.София
Този Георги беше най-отпред и нямаше шапка.

# 628
Дидо и Митко са там. Гечо, Радо и Финци ги няма.

Е защо е наистина при старите?

# 629
И Хепи Ванче я нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт