🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 446
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 645
Владо Николов и той зове да се гласува за Яни.

# 646
А не мислите ли, че ако бяха два бели се губи всякакъв съспенс и ще се вижда кой е налял повече? Егати и конспирациите пак

Ми не мислим, на битка "пясък и вино" наливат в прозрачни стъклени контейнери и не се губи интригата.

# 647
Не гледах началото на играта с бидоните. Нямаше да има съмнения ако са показали показанията на кантара в началото, за да се види, че е нула. Или играчите са видяли, че са празни преди да започне играта. Можем само да гадаем.
Не са ли те лъгали на пазара?! Който тегли той решава колко тежи. Нагласили са кантарите, то е ясно! Затова не бяха прозрачни двата бидона, за да не се види колко има в тях.
И друг път са го играли  Пръст на съдбата, но този път беше брутално!
п.п. А Иван как ме вбеси. "Недостойният" Яни бил взел служебна победа. Щом е имал спечелен дуел, защо се наложи да играе още един?! Ех, как им се ще да не победи Яни. Какви смешни манипулации?!
Стига с тези сценарии, оставете нещата да се случват?! Какви са тия стъкмистики и манипулации?!
Баси как се ядосах! Rage
Зорлем карат хората да спрат да ги гледат!

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 23:02 от sineva 1

# 648
Кой па си я спомня нея, та е трябвало да я подкрепи!? 😆
И аз се зачудих колко ли гласа ще трансферира към Иван😁

# 649
Безсмислено ми се вижда това "навиване" с бидоните, излишно се търси под вола теле. Първо, ако някой си въобразява, че ще хване разлика на нивото между два неразграфени бидона от няколко литра при разстояние няколко метра по между им и на евентуално дори различна височина, значи сериозно се надценява. Второ, ако продукцията иска да лъже, няма какво да я спре, може да се направи доста по-елегантно и с разлика от милилитри, ще я хванеш друг път, когато в тях са ножът... и кантарът. Дори не знаем какво са видяли преди това участниците, може да си им показани нулираните кантари или да са погледнали в бидоните (няма как да се предвиди дали няма да го направи някой, а бидоните са открити), не знаем и как са избрали кой от коя страна да бъде. По същата логика може да се твърди, че в контейнера на Яни вече е имало някой и друг килограм нацепени дърва и така победи Калин, не ни дадоха контейнерите отгоре, така сe отива твърде далеч за едно реалити състезание, не виждам смисъл. Финци изля половината съдържание накрая при спъването, изливаше си доволно и при преходите, особено след като вдигна темпото от средата, някои май не са гледали много внимателно. На мен ми е все тая и не бих се вживявал толкова, те ако искат лесно може да си наредят финала с есемесите, няма какво да го мисля толкова, не ми плащат за това и не е някакво световно първенство. Simple Smile

ПП Между другото, на 18.02 от записа от линка по-долу се вижда как се заклаща бидона на Иван при изливането на водата. Като празен, Simple Smile точно както при този на Слънчака. На 19.42 Финцарата разлива като за световно за всички, които твърдят, че капчица не изгубил, така беше и много други пъти. Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 23:25 от Keyser Soze

# 650
  • София
Аз се радвам, че Иван е на финал, ако има гласове на бившите съфермери от този сезон, ще се размият между двамата. Ако беше само Камелия, щеше да дръпне много напред.

Моите фаворити са в този ред:
1. Веси
2. Яни
3. Валерия

# 651
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 84 (09.12.2022)

# 652
По принцип не съм фен на конспирациите и все ми се иска да вярвам, че всичко е честно( изключвайки това, че игрите на дуелите са предварително определени, а не се теглят от играчите), но това с различните бидони наистина буди известни съмнения. Дали преди играта са показали занулените кантари на дуелистите. Може самият тъмен бидон да тежи повече.

# 653
Ако се впуснем в дебрите на конспирацията и още можем! 😁 Финци що нещо издума вчера, направо си отсече сам главата до кръста, пък днес един спокоен, благороден, кротко прие загубата и си тръгна с чест. Срещу един добър хонорар що да не му е все тая кой е финалист и верно ли Иван има 10 кила повече?!

# 654
Ако се впуснем в дебрите на конспирацията и още можем! 😁

О, със сигурност - на Иван водата е направена по-тежка, на Слънчака са му намазали гредите, менците му са с по-малка вместимост, към бидона на Иван има свързан отдолу кран и долива необходимото, на Финци е дадено успокоително и затова не буйстваше днес, ходи по-бавно и накрая залитна, слънцето имаше специални инструкции да му изпарява по-бързо водата в менците, на майката на Иван са дадени инструкции да го роди по-късно и така е по-млад сега за състезанието и по-пъргав. Grinning

# 655
На масата Бети какво и имаше на едното око? Някак синьо беше от грима ли?

# 656
Да не се чете от родолюбци с непоклатим селски морал.

Реших да стискам палци на Камелия за финала. След нея е Чавдар заради блестящата му тактическа игра. Останалите са ми безинтересни и семпли.

Иначе честита победа на Веселка. На фона на този предизвестен победител, ми се иска хората да попрочетат "Бит и душевност на нашия народ" на Иван Хаджийски. А дано, ама надали.

# 657
  • Велико Търново
На масата Бети какво и имаше на едното око? Някак синьо беше от грима ли?
Да, сълзите ѝ размазаха грима.

# 658
Отивам да пускам за Иван 😎
Ти пък намери за кого. Ваньо с половин дуел от първия ден плюс една подарена от Продукцията победа е финалист та дрънка!

п.п. Понеже имаш добро, но изчанчено чувство за хумор, се извинявам, ако не съм го схванала. Само така си обяснявам порива ти да есемесиш. Satisfied
Каже, че се шегувкаш!

Keyser Soze, браниш Ванката, като Матросов на амбразурата.
Така и Кама не го е бранила. Ако бях мнителна Innocent щях да реша, че си точно тя Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 659
Чак сега осъзнах, финалът на Фермата сериозно ли е точно утре вечер ? По същото време, в което играят....Англия - Франция ! То вярно, че не са знаели и въобще няма начин да предвидят, ама егати лошия късмет....аз лично, която съм върла фенка на Фермата, сигурно ще предпочета мача, тъй като не стига, че е веднъж на 4-ри години, но и какви отбори само ще играят. Огромна греда за Фермата!

Общи условия

Активация на акаунт