🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 929
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Преди малко разбрах, че Чавдар е брат на Иван Христанов, бившия зам. министър на Земеделието и настоящ депутат от ПП (Който стана по-известен с разкриването на далаверите на Капитан Андреево, и който още ходи с охрана).  Никога не го в споменавал.

Наистина си приличат.

Аз съм го споменавала. Чавдар си беше смотан и в неговия сезон, но по-късно разбрах и една от причините - ген.

# 736
Мароко е на полуфинал. Кой щеше да пусне смс за Веселка? 😃

# 737
Merri_An, може и аз да се присъединя. 😂 Смси не съм пускала в риалити, но при такава офанзива на поддръжниците на оранжевия Яни, се чувствам провокирана да го пратя при другарите му по цвят - Нидерландия.

# 738
И аз се присъединявам с един смс - за Мароко и за Веселка. Sweat Smile

# 739
  • Другата България
Мароко е на полуфинал. Кой щеше да пусне смс за Веселка? 😃

До момента два. Изпратени.
Като започне предаването, ще пусна още два, а по-нататък до 21:00 ще видя как ще потръгне, дали няма да ѝ приравнят % ако са ниски.
Ехххха, браво момичета, така ви искам! Heart

# 740
Мери, от мен бутилка от любимото ми розе за теб Stuck Out Tongue Winking Eye Трябва само да се разберем как да го получиш.

# 741
  • Другата България
Мери, от мен бутилка от любимото ми розе за теб Stuck Out Tongue Winking Eye Трябва само да се разберем как да го получиш.
Heart Има време, все ще си дойдете насам, споко.
А след малко съм за Франция, ама за това не искам розе, а да нагушкам Кардюхата. Heart

# 742
Не знам защо, но очаквам да няма друг сезон на фермата.

# 743
Гласувайте смело. "Любимата" ви продукция ще е доволна от ефекта, който предизвика 😂😂😂

# 744
Не е започнало още и Яни вече циври. 🤣 Ни моа.

# 745
  • София
Аз пък се надявам да има още сезони. На мен си ми харесва предаването, но искам да вложат усилия за добър каст и разнообразяване на игрите.

# 746
На Кама тоалетчето кърти! 😆
Докато беше с брекети да оправдая вида ѝ, ама тя и без тях е... 👹 Да се откаже от ортодонта си, нищо не е направил!

# 747
А защо са такива стегнати, няма ли да имат битки тази вечер? Пак ли ще гледаме на запис Rolling Eyes

# 748
Брей Камелия 11 процента да има??? Ни вярвам. 😆😆

# 749
На Кама тоалетчето кърти! 😆
Приисква ти се да хвърлиш някоя салфетка, нали? 😂

Общи условия

Активация на акаунт