🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 924
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 780
Много е приятно с 360 стрийма да си разглеждаш, каквото си искаш в 4K. Дано повече предавания започнат да добавят такива екстри и със все по-високо качество.

Зарадва ме да видя сега сред поддръжниците също Гечо, Радо и Финци, които нещо ми липсваха преди. Радо гледам също, че е бил на финалните битки (в предния епизод го нямаше май сред поддръжниците). Иначе на табелата за сезона бяха написани всички, което е хубаво. Каквото било - било, дори изгонените служебно от продукцията е по-весело да присъстват, освен ако с нещо не започнат да пречат (което едва ли ще стане - хората изперкват вътре в риалитито, после се осъзнават обикновено).

# 781
В агитката на Камелия има едно момче, което прилича на Гого от ИВ 🤣

# 782
  • на село
От тази битка съм най- доволна, че Камелия не спечели.
Иначе, ако съм аз за никакви пари не се навирам там, имам клаустрофобия, мразя дори асансьори, а в тази пръст- абсурд.
Браво на Валерия и Веселка,  Вал достойно спечели, като една гимнастичка е доста по- гъвкава.
При жените някой постоянно пискаше и в един момент показват- Нина Joy
като типична учителка, ако не писка като за световно, кой друг може.

# 783
След тая битка, вече съм сигурна, че искам да ме кремират като пукна.

Иначе силен момент след края на играта между Валерия и Веска. Валерия напомни защо бе толкова харесвана в един момент. Искрено окуражаваше Веселка, въпреки че реално тя й е по-големият конкурент във вота.
А бе и там като те нажеже огънят ….🤪🤪🤪🤪

# 784
Андрей  на битките

# 785
Чудя се дали е късно да си поискам от Дядо Коледа такива ботушки, като на Камелия

# 786
Интересно ми е какво точно ще направи Валерия, ако спечели - ще дари парите на някоя зала или отбор ли? На федерацията?

# 787
Чудя се дали е късно да си поискам от Дядо Коледа такива ботушки, като на Камелия
Късно е, само тея са - единствени, направени от 🌟звезден блясък... 🌟

# 788
  • Другата България
Тя има собствена школа, каза си, че там ще вложи парите, че иска да се развива като треньор.

# 789
Интересно ми е какво точно ще направи Валерия, ако спечели - ще дари парите на някоя зала или отбор ли? На федерацията?
Ще дели с бестито и Аксения

# 790
  • Велико Търново
Камелия в едно от сторитата, които бяха преразказани по-напред в темата, каза, че преди финалните битки за не-знам-си-колко дни била излизала не-знам-си-колко-пъти на арената и ала-бала-ници, та общо взето се подразбра, че не се е представила добре. Дано не се окаже, че е само за тунела това.

Всъщност тази битка двама от финалистите са я играли вече - Камелия и Чавдар. А eдва ли щеше да е много трудно да им изберат битки, които не са играни от нито един. Все пак имат богат набор...

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 22:54 от DamaPika

# 791
  • Другата България
Едва издържам Нина, добре, че мача почва след малко.

# 792
  • на село
Едва издържам Нина, добре, че мача почва след малко.

И аз това мислих, не се трае.
Аз мачове не гледам, та ще роптая срещу пискуна Joy

# 793
Евала на Чавдар. Ужасна игра.

# 794
  • София
Браво на Чавдар! Той тази битка я играе на всеки дуел май. Миналата година с Ивайло със сигурност, тази година не помня дали я имаше на дуела му, даже не помня с кого беше, но ми се върти, че пак я имаше, сега отново, явно е научил как става. Grinning Но се справи наистина чудесно!
Хайде сега и Яни да се отсрами!

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 21:36 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт