🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 913
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 855
  • Варна
Аз бойкотирам и финала. Чета тук само. Ако има следващ сезон, едва ли ще гледам. Разочарована съм...

Защо? Какво изтървах?

# 856
Реално погледнато Веси има най- голяма нужда от тези пари. Три деца зависят от нея. Другите да са живи и здрави.😁
И Чочо има три.
😁 Да ,ама и жена си има, пък и бизнес. А и неговите са вече големи, а на Веси още много хляб има да изядат.😁

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 22:16 от Joy 05

# 857
Не мога, спрях звука,тая кукувица Нина ме побърка с това врещене! 🤯😵‍💫

# 858
Изненадана съм от Чавдар. Втора битка 1ви.

# 859
Стига де, при Яни за малко да се получи, както при Веси при положение, че се вижда как тази игра е на точно тези двамата. Добре че напредна поне за второ място. А Чавдар направо ме шашка.

# 860
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Яни с тая брадва отначало ми беше като луд с картечница.
Ако погледите пожеха да изпепеляват горкото дърво щеше да е
заминало за секунда.
Иван е като костенурка, Яни е пренавит и това му играе лоша шега.

# 861
  • Варна
Хайде пак благотворителност, нуждаеща се била! Веднъж вече взе по тази линия 100 хиляди.

# 862
Реално погледнато Веси има най- голяма нужда от тези пари. Три деца зависят от нея. Другите да са живи и здрави.😁
И Чочо има три.
😁 Да ,ама и жена си има  пък и бизнес. А и неговите са вече големи, а на Веси още много хляб има да изядат.😁
😀😀😀 Е, и Веселка има бизнес - какво правеше - гривнички, или нещо от сорта.

# 863
Аз гласувах за Валерия.

# 864
Ясно тези без деца да дъхат супата!

# 865
  • Велико Търново
само Янко и Ванко не знам какво биха предложили, ама ще им измислим нещичко и на тях.
Яни - мед и вино, разбира се Grinning

Чавдар днес в студиото беше достта въздържан и с нищо не даде да се разбере, че е взел две победи, а защо да не са и три. Така или иначе, каквото и да се случи на третата, няма как да бъде настигнат. За разлика от него Валерия беше доста нахилена, някак си подсказваше, че финалните битки са били с добър изход за нея.
Към момента и двамата фаворити загубиха битка, която по принцип беше "тяхна". И двамата - по една и съща причина. Нищо, те ще си го вземат от вота на злителите.

# 866
Хайде пак благотворителност, нуждаеща се била! Веднъж вече взе по тази линия 100 хиляди.
Благотворителността по веднъж ли трябва да е ? 😁 Незнаех. С нейния старт в живота 100 бона са капка в морето.

# 867
Нещо ме накара да гласувам за Чавдар. Най-непопулярен и възрастен, но трудолюбив и умен. Знам, че шансовете са му малки, ама се бори много.

# 868
Яни и Веси взимаха тази битка без никакви проблеми с разлика, ако беше само цепенето на туч. Но нещо буквичките тотално ги блокираха. А не е и да не си знаят алманасите чак пък толкова, по-скоро нещо се стъписаха.

# 869
Третата игра - пак за цепене Close
Така ли няма какво друго да измислят...
Преди им даваха и кози, и овце да доят. Сега - бой по ритловици...

Общи условия

Активация на акаунт