🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 801
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 945
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз в темата за спойлерите още преди няколко дни го написах,
че Валерия идеално се ще се "впише" като победител.
Но, пу пу решихме, че няма начин Веска да не победи.
Започвам и аз отново да се разколебавам, че може би ще имаме
изненадващ победител, а няма да е измежду Яни и Веси.

# 946
  • Вестерос
Много оспорвано в игрите. Възможно е зрителският вот да не е толкова решаващ. Яни как спечели тогава с топките от игрите, а беше втори по вот.

Надявам се да е той пак. Веселка не се представи ок в игрите, в крайна сметка Валерия се представи добре и тя има шанс за победа. Ще съм ок и с нейната победа.

Само да не е Чавдар, Камелия или Иван. Последният пък как си е поканил Райно 🤣, който явно не е гледал предаването, че говори нелепици за Иван.

Че то в темата за спойлерите се казваше как Яни и Камелия се представили най-добре в игрите, а реално не е така.

# 947
Аз мисля, че победителят този път ще е Чавдар.
Изобщо не бих се изненадала.
Изобщо.
Но не вярвам, че пред Яни, Валерия и Веси публиката е избрала точно него.
Ще избере.
Тоест, съдията, съдията, съдията.....герой от Истанбулската конвенция.
Във Фейсбук има доста хора, които пишат за него, пък да видим.
Честно, май ми е все тая кой ще спечели...

# 948
Дано е някой от Яни или Веселка. Просто всеки друг, ще е нереален победител!
За мен те двамата са победители - като хора, като фермери, в сърцето на обикновения човек. Не всичко е на арената. Има ратайство, фермерство, ежедневна работа, морал, честност, доброта и т.н.

А кой реално ще "победи", ще взима там някакви парични награди - това някак е по-малко важно. Ще се радвам за всеки един от тези шестимата, със сигурност ще свършат нещо полезно с тия пари после, кадърни хора са.

# 949
И аз мисля, че за да се направят на справедливи, ще спечели Валерия. Не искам да е тя, по - добре Чавдар, макар че не го харесвам изобщо.

# 950
Райно и той се вдигнал баш заради Иван да отиде.

# 951
Толкова ме издразниха, че предпочитам Чавдар пред Валерия.

# 952
Валерия, ако е трета или четвърта по вот, има ли шанс ? Защото СИЛНО се съмнявам да е първа или втора….

# 953
Толкова ме издразниха, че предпочитам Чавдар пред Валерия.
Ми не мога да ги предпочитам на никаква цена, съжалявам!

# 954
При Чавдар и Валерия на челните места предпочитам Чавдар. До преди месец и половина Вал ми беше явен фаворит, но ми изпадна направо извън класацията

# 955
Тук големи глупости чета. Сравняват се Веселка и Валерия по странен начин. Веселка била родила дете на пиян мъж и това значело ,че няма сексуална грамотност( каквото и да значи това ). Веселка не си е оставила децата в дом, а си ги гледа и се бори за тях. Валерия на близо 30 години за какво точно се бори ? А доколкото знам от  моята " сексуална грамотност ",децата стават с участието на двама . Ама не съм чула никъде в нейния случай втория участник да си ги гледа. Или тя е виновна и за това ? Според мен и двете са деца в същността си, но на едното - Веси , животът е поднесъл много по- сериозни и жизненоважни препятствия и тя се бори всекидневно с тях, а другото - Валерия е глезеното детенце в семейството на което животът е бил с много малко премеждия и с много повече подкрепа. Няма място за сравнение между тях.

# 956
  • Вестерос
Аз пък не искам да е 47-годишния старец с нравоученията 🙄🙄

# 957
Ами Чавдар достатъчно грамотен ли е? Или Валерия и от него е по?

# 958
Аз пък не искам да е 47-годишния старец с нравоученията 🙄🙄
Абсолютно фалшив човек! Всяка дума е премерена.

Съфермерите са задници! На Веселка 1 глас, на Иван 8! Аре, моля ви се...

# 959
ВанЬО любимец ? Какъвто любимецЪТ, такъв и сезонЪТ !

Общи условия

Активация на акаунт