🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 756
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 035
Днес ми е втори рожден ден! Камки, Иванчовци, Хепита, Любчовци, Гуспи, Лорчета, Цетелинчета….абе никой не значи нищо! Веселка! Веселка! И пак - Веселка!

# 1 036
  • София
Честито на Веселка, заслужено спечели!

СимонКа е бременна май 🙂

# 1 037
  • софия
Чак сега излизат при мен, много се радвам, Веселка си заслужи  победата

# 1 038
  • на село
....Сори, ама при Веселка не видях никаква градация от предния сезон и сега.

Явно не си гледала, разлика има и то доста, впървия и сезон беше като мишле, само плачеше, мънкаше, абе пораснало е момичето.

# 1 039
Може ли се да не завърши с блеенето на облака...

# 1 040
Честито на Веселка за победата - заслужена  изработена награда.

Разочарована съм не защото Веси спечели, харесвам я, въпреки някои свои притеснения относно нея, а защото ми се искаше да спечели човек, който не е печелил и това да бъде Валерия.
То май и на мен май повече ми се искаше да е някой, който не е печелил..

# 1 041
Ами, заслужава го момичето. Беше деен участник в сезона, но без да се излага. Има амбиции да развива бизнес и изглежда като добра и грижовна майка, та поне знаем, че парите няма да бъдат използвани за глупости.

Тия другите явно си помислиха, че наистина ще я вербуват цял сезон, няма да й дадат кирлив глас на финала и накрая някой от тях ще триумфира. А да, ве.

# 1 042
Зарадваха ме .🥳🥳🥳 Браво Веси !!!  Заслужи си ги.👏👏👏 Аз доволна.😁

# 1 043
Честито на Веси!!
А при кого отидоха веднага големите приятелки Акси и Нина - при Валерия. Която много увиси нос, не знам как изобщо е очаквала да спечели зрителския вот. Всички други бяха с усмивки и си приеха загубата достойно. Аксения и тя ще ревне още малко.

# 1 044
  • Вестерос
Аз бях сигурна, че ще спечели стар участник. Просто е известен на хората и се гласува за него

# 1 045
Йес! Тази вечер мойте хора бият! Много, ама мноооого съм доволна. И сега "приятелките" й дали ще кажат колко много са я поддържали?

# 1 046
"Симонка" как се надупи да прегърне дежурно Веселка. 🤣

Тя вече прави десета совалка напред-назад, където види камерата да е насочена, мигове за реклама. Grinning

# 1 047
Ох Веселка за втори път. Като помня първия... язък загубеното време, да гледам тоя сезон.

# 1 048
Да ни е честито! Как им увиснаха муцуните на всички, нищо. Веси ти си заслужи победата!
Айде лека нощ 🙂 и сладки сънища.
А и да не сънувате злостъра!

# 1 049
....Сори, ама при Веселка не видях никаква градация от предния сезон и сега.

Явно не си гледала, разлика има и то доста, впървия и сезон беше като мишле, само плачеше, мънкаше, абе пораснало е момичето.
Гледала съм. Просто пак е страхлива и несигурна. И не ме дразни тя конкретно, а факта, че вече е печелила. Може би беше време да спечели някой който да направи нещо с парите. Сигурно не съм много наясно, но со сега не съм чула някой да ги е вложил в нещо работещо

Общи условия

Активация на акаунт