🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 732
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Велико Търново
Физиономията на Аксито беше невероятна,когато Андрей обясняваше за гласуването на фермерите и разпределението на финала(размиването). Според мен,тя се замисли че е гласувала за Вал,а не за един от реалните фаворити. В последните кадри-същата физиономия. Забавно! Дано Веселка си вземе едно на ум!
Според мен Аксения едва тогава осъзна, че фактически казаното в онзи момент от водещите, наистина е така и че реално, ако всички от техния отбор са се били обединили около гласуване само за един от четиримата техни финалисти, то той би бил победителят.
В този ред на мисли обаче се сещам за нещо друго. Ако например Валерия беше спечелила вота на съфермерите, нейните точки щяха да станат 44. На Веселка точките бяха точно толкова. Как ли щяха да процедират от подукцията в такъв случай? Thinking

# 1 096
  • Другата България
Стана ли ясно кой е единия, единствен фермер, гласувал за Веселка? Подозирам, че е Радо.

# 1 097
След победата на Франция, което беше първото хубаво нещо тази вечер, тази на Веселка ми направи вечерта!
Мери много харесвам коментарите ти, но не споделяй неща от една тема в друга. Загледах се във Фермата и реших да гледам за десерт мача на запис, ама ти ми изяде десерта. Persevere Sob

# 1 098
  • Велико Търново
Не е станало ясно чий е гласът за Веси все още, ама и мен натам ме "тегли", Merri_An.
Което би говорило още по-грозно за "Старите герои".

# 1 099
  • София
Може и да не са искали Веси да бие, но поне са честни и не нагласиха да е друг. Това е по-важното. И в нормалните дуели имат предпочитания и много им личи, но редовно не бие техният любимец, докато в други предавания яко се бутат определени хора.

Камелия ме срази с  чалгарския си тоалет, а Симона беше направо смехотворна с това дупене, минаване 10 пъти зад водещите, после се нареди до тях и пак се надупи, чак бутна цигуларката.

Акси ме разочарова. Всички знаехме, че предпочита Вал, но чак такава гробовна физиономия. Поне малко усмивки заслужаваше Веси.

Много ми е интересно кой ли е гласувал за Веси.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 01:17 от Niya-

# 1 100
  • Другата България
След победата на Франция, което беше първото хубаво нещо тази вечер, тази на Веселка ми направи вечерта!
Мери много харесвам коментарите ти, но не споделяй неща от една тема в друга. Загледах се във Фермата и реших да гледам за десерт мача на запис, ама ти ми изяде десерта. Persevere Sob
Ееее, стига де, пак ли? То това не е от тема, то е от ТВ.....С Мравчето си го коментирахме няколко пъти и дори щях да я питам тя на какво е.....то нета гърми от над два часа! Извинявай, изобщо не беше умишлено, така и с Рейна и Максимал стана....голяма съм порта значи! Сори, наистина не е умишлено, ще измисля как да ти се реванширам, с някой и друг спойлер като започне новия девети сезон! Шегувам се, съжалявам за десерта, но въпреки това си гледай мача, защото е красота и наслада за всеки ценител, а дори и за обикновен лаик.

# 1 101
Аз пък си мисля ,че за Веси може и Лили да е гласувала. Тя харесва много Яни ,но винаги е показвала предпочитанията си към жените . Или Альона и тя си е луда гъба ,пък и така ще е срещу Гуспата.😁

# 1 102
Хубав финал, но това с децата в ефир не ми харесва за мен лично. Накрая беше малко нервно, ИиА искаха да си кажат последни думи, но децата бягаха напред назад.

Иначе се радвам че ще има сезон 9. Дано , дано е като първите 3 сезона, а не като последните 3.

# 1 103
Според мен, има шанс на останалите участниците след излъчването да се е променило мнението за Веси и най-вече що се отняся до това, че по нея най-малко се изсипа кафяво от страна на продукцията през сезон, а вероятно е имало какво дасе покаже. Направи ми впечатлени хората на Иван. Досега май никой гласно не си е казвал нещата.

Kaкво ли щеше да стане,  ако Чочо беше спечелил... Grinning Kaкто казах, тежестта на вота я намалиха по някаква причина. Иначе, че е брат на оня Христанов от ПП - знам го още от началото на сезона. Сега не го споменах, че да не влияе по някакъв начин на вота. Май го бях писал към средата на излъчването на сезона. Те са си отявлени комунисти - при това потомстевни. Чочо още в 7 сезон си го каза.

Честито на Веска. Беше ми фаворит заедно с Янко.

# 1 104
  • София
Много съм доволна! Честита победа на Веселка!
Толкова ми докривя за това, че не получи признание от съфермерите си за всичко, което направи за отбора си, че за първи път ЕВЪР похарчих пари за гласуване в риалити и пуснах SMS за нея. После се притесних, че може да не е достатъчен и пуснах още един. Simple Smile
И съм доволна. Simple Smile
Не й броя парите на Веселка - тя си знае как ще си ги харчи. Те пък щото 90 000 лева са кой знае каква сума вече ….
Но, някак си, си мисля, че ще ги похарчи добре.

# 1 105
Според мен не е 1 гласът за Веселка.
Там точките са:
5
4
3
2
1
Което общо прави 15 точки, а фермерите всичките са 27. Без 6-та финалитси стават 21.

Тоест не е точка към даден глас 1: 1.
По-скоро мисля, че спрямо броя гласове са ги подредили и се разпределят точките отгоре-надолу. Та, може и повече от един глас да е за Веселка.

# 1 106
Ееее, стига де, пак ли? То това не е от тема, то е от ТВ.....С Мравчето си го коментирахме няколко пъти и дори щях да я питам тя на какво е.....то нета гърми от над два часа! Извинявай, изобщо не беше умишлено, така и с Рейна и Максимал стана....голяма съм порта значи! Сори, наистина не е умишлено, ще измисля как да ти се реванширам, с някой и друг спойлер като започне новия девети сезон! Шегувам се, съжалявам за десерта, но въпреки това си гледай мача, защото е красота и наслада за всеки ценител, а дори и за обикновен лаик.
Ще го гледам няма начин да го пропусна. Щях да гледам мача, но захванах Фермата и си останах на нея. И се пазех, пазех, нищо не отварям, а на ММ му забраних да гъкне по темата.  Няма нищо, ще го гледам утре. Поне Франция е била, надявам се да спрат мароканците на полуфинала.

# 1 107
  • Другата България
Това, че по нея “най-малко се е изсипало кафяво“ може да означава, че просто не е имало “кафяво“, което да се изсипва. Не е задължително да се търси конспирация веднага и с това да се обяснява фермерския вот.
Друг е въпроса, че няма участник, или почти няма такъв, който да е излязъл и да не е започнал да коментира излъченото, което естествено, е “било изопачено, манипулирано, не баш така и т.н.“
Все има недоволни, и ще има.
Скрит текст:
Ще го гледам няма начин да го пропусна. Щях да гледам мача, но захванах Фермата и си останах на нея. И се пазех, пазех, нищо не отварям, а на ММ му забраних да гъкне по темата.  Няма нищо, ще го гледам утре. Поне Франция е била, надявам се да спрат мароканците на полуфинала.
А аз направих обратното, като “Фермата“ вървеше на лаптопа от едно време нататък. Но нали ти казвам, и с Мравчето го прокоментирахме тук, в тая тема, и изобщо не предположих, че може да прецакам някой. Извини ме още веднъж.

# 1 108
Говоря в хипотези - очевидно.

# 1 109
DamaPika, изобщо не говорех за вида животни. Ако са им били приоритет защо кравата на няколко пъти за малко да я уморят, горкото животно го съсипаха от мастит. Моите баба и дядо сам сами обработваха с двете си ръце сумати земи, гледаха кози, овце, крави, прасета, кон, магаре и всякакви пернати и всичко беше по конец, а тука сумати хора щяха да уморят една крава. И това не е квантова физика, че да не го разбираш, като ти дадат инструкции. Самият факт, че реално мястото, където живееха не е истинско стопанство и животните се намират в някакви очевидно временни постройки изолиране на бряг и добре, че после Ники и Бети си ги прибират животните там, където и както наистина трябва да се отглеждат едни животни
. Всичко това е показателно колко тази ферма е истинска ферма с животни. И не е като да нямаме примери от предишни ферми, за да видя разликата.
А за удобствата, който гледал, видял. Не искам да си спомням неща, които не са ми важни. Въртят ми се в ума Някакъв нелеп велоергометър, пикници, кошници с храна, която не е баш от първа необходимост и т.н, ама конкретни примери не мога и не искам да ти дам.
Това е цялостното чувство, което остави в мен този сезон, а не конкретна случка.

Общи условия

Активация на акаунт