🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 743
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 050
Дано следващият сезон коментарите да не са толкова в сферата на конспирациите, а да са малко по-логични и обективни.
Честито на Веселка. Дано този път похарчи парите за себе си - за да придобие реални знания, да попътува и да "вземе" оттам полезни неща за себе си. Но съм сигурна, че нищо от това няма да се случи...

# 1 051
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аксения защо беше толкова намръщена и нещастна?

# 1 052
Бравоооо! Много съм доволна!

Аксения много тъжно гледа.

# 1 053
Аксито що толкоз нещастна бе? Гледа като мумия.
Честито на Веси!
Аз гласувах за нея и Чочо.

# 1 054
  • Другата България
След победата на Франция, което беше първото хубаво нещо тази вечер, тази на Веселка ми направи вечерта! Две заслужени победи на хора, които харесвам, и няма как да не съм доволна.
Установих обаче, че като искам някой да спечели, се ядосвам предварително, че ще го направи опонента му, и после ми е още по-кеф!!! Heart Така се ядосах и за дузпата на Кейн, и за Валерия/Чавдар, и воала - стана каквото исках! Заслужи си парите Веселка, изработи си ги, и дано наистина си преразгледа приоритетите. Един /1/ човек да я подкрепи!!! А когато им готвеше и слугуваше, и излизаше на арената заради тях, беше удобна! Неблагодарници!
Изненадана съм, че Иван и Андрей дадоха парите за втори път на един и същи човек. Приятно изненадана.

# 1 055
  • гр.София
Веселка нещо не я отрази Аксения Joy

# 1 056
Единственото хубаво от победата на жената, която не знае как се пише “И” е, че имаме равен брой победители мъже и жени, което за пръв път се случва в българско предаване.

# 1 057
  • София
Бравоооо!Много съм доволна, че това отрудено българско момиче спечели и ако първият път имаше съмнения относно дали и заслужила победата, в този сезон беше безапелационно!Скромна, трудолюбива, с благ нрав, показа нагледно колко е израснала за това време!Да се пукнат душманите!

# 1 058
Щото щеше да дели с Вал

# 1 059
  • Вестерос
....Сори, ама при Веселка не видях никаква градация от предния сезон и сега.

Явно не си гледала, разлика има и то доста, впървия и сезон беше като мишле, само плачеше, мънкаше, абе пораснало е момичето.
Гледала съм. Просто пак е страхлива и несигурна. И не ме дразни тя конкретно, а факта, че вече е печелила. Може би беше време да спечели някой който да направи нещо с парите. Сигурно не съм много наясно, но со сега не съм чула някой да ги е вложил в нещо работещо
а защо трябва да държим сметка кой как си харчи парите? Ваня и Яни си ги държали в банката, тяхно си решение. Другите ако искат и за екскурзии да си ги харчат. Все едно някой на мен да ми държи сметка къде си харча изкараните пари

# 1 060
Браво на Веси. 4ти сезон жена печели.

# 1 061
Еее, обещавахте Веско Маринов. Ама и Лили ще свърши работа.

Шегата настрана, радвам се за Веселка. Резултатът като цяло беше доста заслужен. Чавдар за малко да спечели - и заслужи това на арената с отлично представяне за един човек на 47 - браво! Веселка и Яни пък спечелиха сърцата на хората и затова са в топ 3. Когато обявяваха силуетите, предсказвах всяко лице правилно, без грешка - мисля, че бяха изключително логични и очаквани.

Фермата доста ми хареса като предаване след като за първи път гледах този сезон. Може би ще се върна да гледам и стари сезони. Няма да се записвам на кастинг, но пък може да си организирам нещо донякъде вдъхновено от това предаване в реалния си живот. Добре свършена работа на екипа и хубави послания!

# 1 062
....Сори, ама при Веселка не видях никаква градация от предния сезон и сега.

Явно не си гледала, разлика има и то доста, впървия и сезон беше като мишле, само плачеше, мънкаше, абе пораснало е момичето.

а защо трябва да държим сметка кой как си харчи парите? Ваня и Яни си ги държали в банката, тяхно си решение. Другите ако искат и за екскурзии да си ги харчат. Все едно някой на мен да ми държи сметка къде си харча изкараните пари
Е абсурд. Не и държа сметка, много крайно приемате всяко мнение. Някой го написа преди мен, но да пътува, да се развива, да ги вложи в знания и в себе си. Но сте права, нека си ги прави каквото иска... просто мен ме е яд, малко на загубени пари ми се струва.

# 1 063
Голямата приятелка Аксения...все едно беше на погребение.Дано Веселка се осъзнае вече.И накрая вместо акцента да е върху победителя...Лилито пее.

# 1 064
  • Стара Загора
Валерия ме загуби като фен след историята с Гечо

Общи условия

Активация на акаунт