🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 736
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 065
Начи, заради победителя (ако беше Яни - пак щях да съм доволна), прощавам на И&А купищата глупости през сезона и това, че накрая съоръжение от Арената, щеше и човек да утрепе!
Повярвах ви, че не манипулирате вота, защото нямаше как да е друг, благодаря!
Лека нощ на останалите. 🍀

# 1 066
Радвам се много за Веси, надявах се Яни да е втори. Нека Веси сега хубаво да си помисли какви приятелки има и има ли нужда от такива хора край себе си ! Валерия окончателно я обявявам за елементарна и глупава девойка, щом видях огромното й разочарование, което иде да покаже колко е неспособна да си направи реална себеоценка и си е въобразявала, че ще спечели. Аксения като добра актриса, можеше поне да прикрие временно това нещастно изражение от лицето си, което беше толкова странно след като победи човек, за когото твърди, че "обича". Остава ми много, много горчив привкус от финала, защото не видях това, на което се надявах цял сезон да видя - човечност, добрина, УВАЖЕНИЕ, ПРИЗНАНИЕ към най - достойните, жалко !

# 1 067
Честито на Веселка. Изработи си парите и заслужено прибра чека.
Повлече крак момичето, четвърти пореден сезон победителят е жена.
Изненадана съм от вота за Яни, мислех, че ще събере повече.

# 1 068
Физиономията на Аксито беше невероятна,когато Андрей обясняваше за гласуването на фермерите и разпределението на финала(размиването). Според мен,тя се замисли че е гласувала за Вал,а не за един от реалните фаворити. В последните кадри-същата физиономия. Забавно! Дано Веселка си вземе едно на ум!

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 00:33 от taniia

# 1 069
Хубав финал! Радвам се, че един от фаворитите ми спечели, през целият сезон стисках палци на Веселка и Яни. Поздравления за Чавдар, който се справи чудесно с битките тази вечер. Беше близо до победата. Честно казано през целият сезон подкрепях основно старите герои, никой от новите надежди не можа да ме грабне. Прекалено много арогантност виждах в тях.

И все пак вотът е нагласен!!! Не е възможно Камелия да има повече гласове от Иван. Joy

# 1 070
Не скочи ли оная змия Нина на Веселка още като я обявиха???
А Валерия много се изложи за спортист, да не поздрави победителя...Акса и тя с траурната физиономия...
Браво на Веси!!!
ИиА се реабилитираха с нея, че сезон 9 шеше да отече още на старта!

# 1 071
Аксения просто явно беше взела много присърце мисията на Вал с школите, зад която заставаха и всичките гимнастички. Пък и понеже Веселка вече е печелила, а Вал не е печелила. Беше доста очевидно, че Иван и Камелия понесоха загубата съвсем леко и е било очаквано от тях, но Вал не го понесе добре. Валерия се надяваше, че има реален шанс да спечели и ѝ стана видимо криво. Аксения просто реагираше на тъгата на Вал. А не непременно, че не се радва за Веселка. Човек преди всичко реагира на негативните емоции, чак после на позитивните. Ако до вас един приятел има повод за радост, а друг - за мъка - към кого ще се насочите първо?

# 1 072
  • София
Честито на Веселка.

Изненадана съм от вота за Яни, мислех, че ще събере повече.
Ако беше станало щеше да честитиш на Чавдар.

# 1 073
Следващата корица ❤

# 1 074
Трябваше малко да се успокоя от този хубав финал! Ами…какво да кажа. По-късно, или направо утре, ще споделя кратко обобщено мнение и “желания” за следващия сезон. Просто желанието ми Веселка да спечели се увеличи МНОГО след всичките агитации за Яни. Гуспата специално не спря да казва на този и онзи да качва сторита, да агитира и тн.! Ами това….1 глас на финала за Веселка! Ами да, много се радвам, че им натри носовете на всички! Браво, момиче! Дерзай!

# 1 075
Много се радвам за Веселка! Симпатична ми е тази жена и се надявам с наградата съвсем да си стъпи сама на краката и да си промени живота за по-добро! При нея видях прогрес от предното и участие, при Яни-не.

# 1 076
Имам късмета да съм гледала само два сезона на Фермата, като и в двата победителят е Веселка.

Благодаря на всички списващи в темата за приятно прекараното време, както и на Diavolo и Bengun за прекрасното оформление на темите, статистиките, анкетите.

Не мисля да гледам сезон 9, но ако случайно се изкуша, ще се радвам да се "видим" отново тук.

# 1 077
  • София
Този сезон въобще не беше акцентирано, че Веселка е многодетна майка и за живота ѝ навън. Пренасяте неща от миналия сезон. Даже тя не ги споменаваше, случаите, в които я даваха да страда, беше за майка ѝ и за отношението на съфермерите ѝ.

Аз не харесвах Веселка в нейния сезон, ролята не жертва не ми хареса, но този път е напълно заслужено.

Също така тя е единствената, която дотук е казвала да е похарчила парите за нещо смислено. Пишете, че трябвало да пътува. Къде да пътува?! Нейният живот е бил коренно различен от на повечето хора тук. Това, че напусна мъжа си, премести се в град, издържа се, децата ѝ вече не приличат на мауглита и им дава шанс да се образоват. Ето това са смислено похарчени пари. Измъкна се от тоталната мизерия и децата ѝ ще имат по-хубаво детство от нейното.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 00:24 от Niya-

# 1 078
Аз ще си направя една своеобразна равносметка.
Сезонът още от самото начало не ми хареса, липсваше ясна цел, лайтмотивът сякаш беше изсмукан от пръстите, строят се някакви неща нито е ясно за кого, нито пък са сериозни постройки при първия дъжд всички хартийки и писаници вече бяха чао. Гледах го чат- пат голям рев беше. Нямаше кой знае какви животни за гледане, то и да имаше те не бяха във фокуса, което също не е присъщо на която и да е ферма. Да не говорим за удобствата, които противоречат на идеята на "фермата" и най-сериозното изпитание беше гладът, което пак не е интересно да гледаш гладни хора как се карат. Първоначално се ядосвах защо са вкарали такива "нови герои", които не се стараят и са се фокусирали върху финал, пари и действат на принципа "ден да мине, друг да дойде", ама после си викам май по-добре така, че ако трябваше да "стягат" реалното стопанство на някого, голяма работа щяха да му отворят на горкия човечец. Та така. Сигурно нещо пропускам, ама ще стане много дълго.
Радвам се, че зрителският вот беше така, както го очаквах - Яни и Веселка се борят за първите места, Иван и Камелия за последните, а Чавдар и Валерия в сивата зона, каквито бяха през цялото време.
По принцип още от самото начало ми се искаше да спечели някой, който не е печелил. Да, ама хич не ми се харесаха новите герои, старите и те горе-долу и останаха Яни и Веселка, за които да се хвана.
Честно казано бях повече за Яни. Той със сигурност ще ги инвестира в нещо или да не ги инвестира, няма да ги профука за глупости. За мен това е важно. Веселка имам големи съмнения първия път какво ги е направила парите с този прошляк дето беше представям си. Радвам се, че са се оставили и дано този път по-разумно да ги разпредели.
Да сме живи и здрави и до следващата ферма пак с нова порция конспирации и зареден патрондаш с наредби. Simple Smile

# 1 079
  • Велико Търново
Всъщност стана точно това, което се очакваше след като беше обявено, че финалистите не са четирима, а шестима - спечелените от финалните битки точки са с по-голяма тежест. Вотът на зрителите действително се разпилява. Така че 21% за Яни е само привидно изненадващо.

Честито на Веси! Много се радвам на втората ѝ победа. Много! Съвсем заслужена си ѝ беше.
Лош вкус остави отношението на съфермерите ѝ обаче. И разочарованието от този единствен глас в нейна полза много ясно се четеше на лицето ѝ. С право. Тези хора са тотално неблагодарни.

Общи условия

Активация на акаунт