🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 712
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 305
Групова медитация 🧘🏽‍♂️

# 1 306
Как ти се видя Чочко през новия сезон  ? Grinning

# 1 307
Радвам се, че е на второ място 😈

# 1 308
Камелия дори не е седнала до Ангел. Не ми е познат мъжът, до който се е нагмездила. Надявам се Ангел вече да спре да се излага заради нея, че ми е симпатичен.
Чочо наистина се представи учудващо добре на битките, за което обаче и Яни има заслуга, заради забавянето му на втората игра. Последните седмици Чавдар си затваряше устата или поне намалиха излъчванията на мъдрите му слова, което мисля му повиши рейтинга. След множеството забележки, които му отправиха съфермерите, мисля че се осъзна как дразни и се сниши доста. Обаче аз помня злобните му и крайни оценки, помня и двуличието му спрямо Финци и не само. Все пак с умна игра стигна до финала и се представи добре, но се радвам, че не победи.
За Яни много съжалявам, че не беше втори поне и особено ми е неприятно, че е след Валерия класиран, но вината си е негова, не мога да си кривя душата. Финалът беше интересен и имаше напрежение и неизвестни. Самите игри не ми харесаха изобщо обаче. Сякаш не им се е занимавало да мислят нещо ново и интересно на продукцията.

# 1 309
Което още веднъж показва, какъв хитрец е Чавдар! И е неискрен! Как съскаше срещу Финци в синхроните и когато не е около него. Какви неща наговори за Ваня... Че и за други имаше особено жлъчни коментари. А начинът му на говорене е точно като на някой, който те е отвлякъл, вързал на стол в мазето и ти обяснява, че светът е толкова гаден, щото ти си виновен за това, и след малко ще ти пусне ток каквото и да му отговориш... Бррр...
На Иван си спомняте подобни грозни коментари, на Чавдар ги забравихте. Достоен бил... След това участие може да пусне жена си да седне на масата докато той вечеря, щото с обясненията си за жените, така изглежда - че  стои права до вратата, след като му е сервирала. Това не е патриархално, това е тиранично отношение към жените.

# 1 310
  • София
Аз сигурно най-трудно щях да преглътна Чавдар като победител. Simple Smile
Като знам как съскаше по адрес на Хепи Ванче, как я наричаше професионален егоист и колко настървено говореше зад гърба й, направо ми беше неузнаваем в последните епизоди. Един такъв благ, благ... с един такъв топъл, галещ глас.... Пък и като разбра, че е досадил на всички с дългите си проповеди, взе да се изказва с по-кратки изречения.
Имаше си човекът стратегия, в движение чистеше грешките си и почти докара образа на идеалния фермер-мъдрец-бащица.
Браво за това, че беше в чудесна физическа форма и се представи  отлично на трите финални битки.  Не е без значение, обаче, че ги игра отпочинал, добре нахранен Simple Smile, не стъпвал на арената от месеци. Иван и Яни имаха някаква умора от скорошни битки, каквато при Чавдар нямаше. Та и заради това не съм много склонна да героизирам образа му.
Като изключа трите битки на финала - във всяко  друго отношение за мен Чавдар играеше роля. Усети се как трябва да изглежда на екран, какво не харесват фермерите у него и се придържаше към "правилното" поведение.
Не мога да му отрека, че разбира от правенето на хляб, обаче. Simple Smile Уж двама хлебари имаше в този сезон, но Финци така и не го видях да се оцапа с брашно. Simple Smile Поправете ме, ако греша.

Не мисля, че участниците в този сезон са били разочаровани от начина, по който продукциятае представила Веселка и че зрителите са били манипулирани чрез монтажа. До преди няколко дни Аксения качваше клипове как четирите момичета - включително и Веселка - се забавляват заедно, Веселка сервира един поднос с храна.... Всичко изглеждаше съвсем наред. Не знам защо чак толкова не очакваха победата й. Не вярвам да не са чели за нагласите срещу Валерия срещу историята с Гечо, или пък за това колко харесвана е Веселка от зрителите. Както Камелия знаеше и включи латерната "аз съм искрена и си казвам всичко директно и съм мното силна жена и не всеки има капацитета да ме разбере" - защото е попрочела туй-онуй за себе си в социалните мрежи, пък защо не и тук Simple Smile, така и за Валерия, и за Веселка се е знаело много добре какво се пише и коментира и какво може да се очаква от зрителския вот .
Сигурно надеждата умира последна, Валерия може да се е надявала на чудо. Simple Smile Само така мога да си обясня разочарованието й - а и това на Аксения, че не е победител.

ПП Виждам, че с Азалия сме писали по едно и също време за Чавдар. Точно ей такова някакво усещане ми оставя и на мен. Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 14:25 от Vivi

# 1 311
  • при късмета
Възможно е Аксения и Валерия да са разчитали на нечии гласове, да са си мислели, че са вербували някого/някои, а после самите те да са се оказали леко хлъзнати. Т.е. някой се е съгласил само да му се махнат от главата или повече хора. Аксения особено, си мисли, че е много убедителна и контактна, но и себеоценката ѝ както се вижда, не е много адекватна.
А нямаше ли някакъв пост на Альона, доста отдавна и май точно за Аксения казваше, че не знам ти какво си щяло да стане ясно? Може и да бъркам

# 1 312
Уважаеми съфорумци, представям ви рубриката " Альона обича всички"

Скрит текст:

# 1 313
И тази има вид на перманентно пияна, и не я слуша главата...

# 1 314
Жената има голямо сърце, обича всички Joy

# 1 315
Честито на Веси!
При предишното й участие изобщо не я харесах.Сега , за мен е видно, че това момиче наистина порасна.  Да си харчи умно парите и да си гледа дечицата с любов.
   Като казахме дечица,момиченцето с червената рокля на края, дето застана пред Веси , нейно ли е или е на Камелия детето?   
   Аз съм доволна от финала. Хареса ми , макар че не го гледах целия внимателно,тъй като и мачът ми беше интересен.
   Иван и Камелия си получиха заслуженото , даже и тези проценти са им много. Единият глас за Веси мисля,че може да е от Дидо. Надявам се да  от Дидо.Много разочароващо е това за нея.
   Ваня Павлова ми изглежда бременна. Симона е ....блякс/като Моника Валериева ми е/ .
   Отдавна се каня да питам, знаем ли какво се случва с Кирил ? Дано след като се е удавил в собствен сос му е дошъл акъл в главата.
   Ще гледам с кеф следващ сезон на Фермата. Аз съм от постоянните верни фенове. Само дано да няма хора като Кирил Михов !

# 1 316
  • София
Накрая, зад чека застана и детето на Камелия, да.

Кирил се видя и на снимките от сватбата на Цвети -  пред църквата, което мен ме изненада. Започвам да си мисля, че по договор са задължени да канят ВСИЧКИ участници от сезона на лични празници от рода на сватби и кръщенета.

# 1 317
Ама те Киро не го виждат като идиот както го виждат другите хора. Тези, дето бяха вътре, не понасят Ваня и намират оправдание за поведението на Киро и Ивайло. За тях са си бели Grin и добри, и си ги канят, ма както казах не веднъж, хората се привличат по интереси, убеждения, светоглед... Нищо чудно, че точно Цветелина го е поканила на сватбата си тоя.
Иначе те пак си живеят в селска идилия с жена му, която си живее в някакъв собствен свят, в който Киро е ангелче. Не ме бърка, само да не ми го пробутват този повече по телевизията за каквото и да е.

# 1 318
Браво Веси, браво. И толкова се радвам, че Чавдар не спечели наградата. Действаше ми като китайска капка  - кап, кап, кап, кап бавно и напоително, чак човек да откачи. И веднага сменях канала на симфонична музика, а така я мразя. Явно доста по-малко от това да слушам проповедите на Чавдар.

# 1 319
Дойде най-накрая края на този сезон ,който беше слаб за мен.Финалния епизод изненадващо ми допадна.Честито на Веси.Заслужена победа.Браво и на Чочо тук беше изненадата.Лиглата Валерия няма да я коментирам .Не си заслужава  ,като и тези два нови "герои" няма да им споменавам имената.Яни от мой фаворит предимно заради неговия сезон ми падна доста в класацията  по-средата на предаването.

И последно както бях казала преди месец може би.Приятелство между тези тричките никога не би могло да просъществува.Те са от различни планети.Дано Веси вече да види истинските лица на тези две лисици.

Общи условия

Активация на акаунт