Дядо Коледа добър,куп подаръци ще донесе, на ЯНУАРСКОТО дете!

• 11 175
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
 Joy Laughing Laughing newsm10 smile3501 smile3501 smile3501
        Вивка ,  Heart Eyesмного ми хареса ,творението ти .Определено,  ме размя Joy
                  Дано ,тово е краят на свадата:hug:по между ни.

# 151
Честит рожден ден,Мария!!!От все сърце желаем много здраве,щастие,усмивки.Весел празник на цялото семейство.

Vivka,отдава ти се мила писането на стихове smile3501Наистина раэведри обстановката!Браво!

# 152
Браво Вивка! Супер! Дано най- накрая се успокоят страстите!

# 153
  • Варна
Спирам за малко ДА СИ ГЛЕДАМ РАБОТАТА (почивам си де)  Rolling Eyesи попаднах на нещо наистина сполучливо!
VIVKA, добро творение!  smile3501 newsm62 Не тъжи, миличко!  newsm47

# 154
Честит Първи Рожден Ден на Мария! Да расте здрава, умна,щастлива и да има прекрасен и вълнуващ живот!

Орхидейке, свалихте ли Т? Какво каза доки? Дано не е нещо сериозно!

Daisy, радвам се ,че детенце е по-добре. Дано скоро да забравите и да не остане и следа по ръчичките!

Надявам се всички вече да са си изяснили отношенията, да няма обидени и неразбрани и стига сте си мерили ....
Аааа...аман!
В началото спорът предизвика небивал интерес, ама вече взе да дотяга ooooh! newsm78. Вчера дори се забавлявах, но днес чак се разревах, докато четях. Cry Сериозно. Ако така ще е, давайте да разтурим форума и к`вот` било, било. Thinking
То, че нямаме поле за изява, докато сме си вкъщи, нямаме, ама тук ли пък ще се доказваме КОЙ Е ПО-ПО-НАЙ?! Всички вече научихме на кой да козируваме и да сваляме шапка, не се хабете повече! Naughty

# 155
  • София/Овча купел 2
Хайде почерпете се здравето на нашата кукличка!Сега торта,по-късно може и нещо друго Wink.

Благодаря много за пожеланията!Всички сте много мили.
Ние ще празнуваме официално на НГ,че имаме много РДта,а и нашите тогава ще дойдат.Днес ще дойдат свеки и девер ми,че не са я виждали откакто сме дошли.Имаме си люлка-конче,много му се зарадва.Даже извика от възторг.Ще видим баба и чичо какво ще донесат.

VIVKA,стиховете ти са страшни.Доста се посмях.

Това е сега от нас,отивам да се приготвям докато рожденичката спинка.

# 156
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРИЯ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА БЪДЕШ МНОГО ВЕСЕЛО И ЖИЗНЕРАДОСТНО ДЕТЕ!

# 157
  • София
!!!!!!!!!!!  VIVKA  !!!!!!!!!!!!

newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20

# 158

Първо да честитя рождения ден на Мария,нека расте весела и здрава за радост на мама и тати Hug.
Искам да честитя и на всички други деца,дет съм ги пропуснала  bouquet.

Е,големи писания,голямо нещо ooooh! и страхотна веселба настанала тук Laughing.
Gerylyn в такъв случай,щом имате басейн,лятото ви идваме на гости.Ако сте близо до границата,добре.ще си тръгнем вечерта,ако ли не,ще останем с преспиване Mr. Green.Приемаш ли ни bowuuАко пък случайно ви е закрит,може още сега да дойдем Wink.
VIVKA благодаря за поздрава за прическата Hug.А,ти какво се правиш на ударена,все едно не си ме виждала Mr. Green.Стихотворението е супер Peaceповдигна ми настроението.
7of9 ми не е 4ак толкова лошо Flutter на хубав човек,всичко му отива Wink.
Толкова за сега,после пак Wink

# 159
ей VIVKA -страшна си мила  Hug.Посмях се от сърце  Joy. Заслужаваш  smile3501

niunia   страхотна торта си спретнала  Peace.Много е красива ,а и вкусна  Mr. Green.Много хубав подарък сте избрали на Мимка за РД,дано наистина му се радва много и по -дълго.

sea woman и аз като теб, спрях малко с домакинстването,та да се разпиша  Laughing

Дес къде се губиш,как е Вяра?

daisy_st радвам се,че при вас нещата са по-добре,а този мехлем с мас и невен е невероятен.Дано по-бързо отминат раните  Praynig

DIVA ORHIDEQ как е Диди,какво каза лекарката-влизаш ,а не пишеш

Честити ходещи крачета на малките сладури на  Лика, Vili4ka и Лисана!Май само ние още не сме проходили  newsm78 ,но и това ще стане  Naughty

# 160
VIVKA, браво бе!Ти си голям поет  newsm10

Определено повдигна настроението тук , за което ти благодаря  Hug

# 161
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Мария!!!

Да е много здраво и щастливо дете!

Благодаря на всички за съветите и пожеланията за бързо оздравяване! Hug

Авторските права за заглавието ги давам за всичко, каквото пожелаете! smile3503

VIVKA,  аз знам, че доста творци създават своите шедьоври в моменти на силини емоции - било то положителни или отрицателни.  smile3523 И ти доста добре си се справила!  Hands Clap
Gerylyn, каквото и да е причината за радостта ти - да те полази и теб още по- добро!
Didish, добре дошла при нас! Simple Smile
Честито на всички проходили дечица!
За ваната - нашата е голяма, още му е добре като размер, но след това и аз мисля да го къпя прав, на постелка, с подвижния душ.

# 162
Здравейте!
Първо да честитя първата годинка на Мария и да и пожелая безоблачно детство, усмивки и много много игри! Нека расте послушна, здрава и засмяна!
VIVKA много готино стихче, наистина си те бива! Браво и аз малко се разсеях с него от проблемите!
daisy_st вярвам, че всичко ще мине и няма да има и помен от това гадно изгаряне! Наистина този мехлем е много хубав. Нали е тука от едни монахини в областта?
Гледам спорове е имало тези дни, ще ги отмина без коментар. Просто тези дни ми се събраха такива проблеми, че всичко друго остава на заден план. Даже и не ми се пишеше във форума.
Първото и най-лошото е, че забелязах, че Мони нещо си криви очичките. Като погледне настрани и по-далечното сякаш и влиза много навътре. Забелязва се понякога и на снимки. Водихме я на очен тук, при една наша позната. Каза, че наистина е така, но сега нищо не можело да се направи и след 6 месеца пак на преглед. Да ама мен изобщо не ми се чака! Нашите имат един познат ,много добър очен в Търговище има клиника, та след Нова година ще я водим, че сега бил в чужбина. Трябва все пак да я прегледат и с апаратура, за да се каже със сигурност има ли диоптър, кривогледство и как са очните дъна. Та това сега ми е болната тема и сърцето ми се е свило...
На всичкото отгоре днес бях в офиса, за да ме учат на новите неща. Има нова програма и изобщо доста работа и напрежение... Момичето което заместваше мен, нали ще ражда март месец и аз трябва да се връщам... Днес тя си тръгна в 20ч, и често е така Sad Просто не знам как ще работя, акъла ми е при детето, а и не мога да закъснявам толкова! Просто е невъзможно. Та аз като се върна и тя ще трябва да си ляга!
Ооох, оплаках ви се! Но то кой ли да ме разбере освен вас! Спорове, не спорове да ви кажа ни мъжа ми ме разбира, ни родителите ми, пък най малко някой от колегите!
Аз ще ви кажа само:радвайте се на малките си слънчица и нека са живи и здрави, другото не е важно! 
Целувки и до скоро!  Hug

# 163
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ!

За ваната - днес обиколих няколко магазина и никъде нямаше тип 'кофа' , даже на някои места не бяха и чували. Ако някой е виждал/купувал някъде да си каже. Иначе на мен ми се ще като я къпем ние да оставаме сухи  Grinning ... другия вариант е с гърнето - седейки в него и с душа (аз затова и го взех на този етап), ама е голямо шубе в него, та то отпада. От огромните корита от домашни потреби не ми се купува... ма може и в леген в крайна сметка Wink Има едни сточлета (по 25 лв.), на които крачетата са с вакуум и могат да се слагат в голямта вана и да се къпе така с душа .... ако на някой му е от полза.
Днес ходихме на консултация, от близо 2 месеца не я бяхме мерили - 73 см, 9.300 кг, добре си наддава, все още. За пъпките ни даде направление за кожен, а за дупето (дето си мислехме за подсечено и обринато) - Клотримазол (против гъбички).
Пеперудка, вие с какво морихте там гъбите? newsm78 И как ви ги установиха (ще ми припомниш ли), на нас само с преглед.  Thinking ... А за очичките на Мони - чувала съм, че до към 3 годинки някои ги израствали тези 'кривини', дано и при вас не е нищо сложно  Praynig А за работата - много мъчно ... няма ли вариант да назначат друг човек по заместване (щом и теб ще обучават)  Thinking Знам колко е сложно и деликатно в тези моменти при работодателите, но и това е вариант.
Само да ви кажа, че Вики не е проходила още (някой ми беше честитил - благодаря все пак  Sunglasses) - само понякога прави 2-3 крачки да достигне нещо.
Лека и спокойна нощ!

# 164
Падна едно приспиване от 21.20-22.50 направо се изнервих.

Ние се къпем във ваничката,но седнали,слагаме играчки и й е много эабавно.Но на пустото му гърне не ще и не ще да седне. newsm78

Пеперудке,много неприятни емоции изживяваш,но дано не е нещо сериозно и детенце да се оправи.Наистина няма по-важно нещо от здравето,но когато има проблеми трябва да намерим сили да ги преодолеем!!!!Не эабрявай,че сме с теб и стискаме палци! Praynig

Пепи,не сте само вие и ние не ходим,но всичко с времето си! Peace

Галита,и 2,3 крачки са нещо,ние и толкоэ не правим.

Общи условия

Активация на акаунт