Омъжена съседка

• 17 602
  • 432
  •   1
Отговори
# 165
Авторе действай, да не те изпревари друг съсед.

# 166
  • София
Току що, като се прибирам преди малко имаше една младичка съседка долу на входа. Помоли ме да ѝ отворя шишенце с благоуханно масло. Отворих го. Трябваше хем да се натиска, хем да се върти, и трябваше повечко сила. Тя вика еее, трябваше мъж да я свърши тая работа. Викам, ми и ние сме полезни понякога. Тя, предния път пак мъж ми го отвори. Викам, хубаво е да си имаш някой подръка, като като ти се налага, тя се смее и е съгласна.
Но не ѝ оставих тел, а и тя не поиска. Сега ще я мисля, как ще си отваря шишенцето следващия път.
Повечето пъти минавам през подземните гаражи, но през пешеходния вход май е по-интересно Simple Smile

# 167
  • София
Ще се сетиш ти.

# 168
  • Варна
Как е съседката?

# 169
...
Но не ѝ оставих тел, а и тя не поиска. Сега ще я мисля, как ще си отваря шишенцето следващия път.
...
Не само ти, всички ще я мислим!!! Охх, горкичката, как ли ще го отвори туй шишенце...
Fearful
Дано баш тогава да мине от там някой снажен и як мъжага...

# 170
И аз все на входа си отварям благоуханните шишенца. Класика.

# 171
  • Далечният изток
Мхммм, ти беше тази вечер?! Признай си! Grinning

# 172
  • София
Тая тема ми напомня за вица за педофила и захарната болест Joy Жените ги бройкат, те си пресмятат репликите, като че решават диференциални уравнения Joy И накрая си вярват, че те са свалили някоя Laughing

# 173
  • София
Реших, че няма да рискувам циркове във входа, така, че, ако някоя сгодна потребителка от тук иска да се възползва от мен да пише. Условието е да отговаря на представата ми за секси. Ще бъде избрана само една след няколко кръга различни дисциплини. Председател на журито - аз. Спечелилата ще получи и много мотивиращи награди, като еднодневна екскурзия с маршрутка до Банкя, фотосесия за списание Жената днес, мъжът нощес и детето утре в 6. А също така и буркан мед от акация

# 174
  • София
Сгодните женици са за брак, не за бардак.

# 175
  • Далечният изток
Все пак дете предлага... В 6 Joy

Сгодна = секси Wink

# 176
  • София
Моля кандидатките да не се бутат JoyJoyJoy

# 177
  • Terra incognita
Бойко...ти ли си?
Псст...аз съм Мата Хари.

# 178
  Недей така бе, човек, ще се избием тука за една екскурзия до Банкя. Grinning А бяхме приятелки.

# 179
Знаех си аз, че няма никаква съседка с посочените показатели.

Общи условия

Активация на акаунт