Омъжена съседка

• 17 637
  • 432
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Колпоскопа не е ясно какъв точно е бил.

# 256
Уйде коньо у ряката....  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 257
На мен близване при гинеколог не ми се е случвало, но години наред бях пациентка на един много търсен специалист. Случвало ми се е няколко пъти да ме погали или потупа нежно  с ръка по коляното по време на преглед. Чудех се подпира ли се на мен или просто като някакъв жест на успокояване го прави, тъй като в повечето случаи бях видимо притеснена от това какъв ще е резултатът. Питала съм деликатно и други негови пациентки случва ли се при тях подобно нещо и бяха озадачени. Аз съм сигурна, че не е било опит за свалка или злоупотреба, но ми беше странно.

# 258
Виждам, че темата си върви чудесно и без тема Grinning но все пак искам да попитам автора. Няма ли развитие със съседката? Виждали ли сте се скоро по стълбите?

# 259
  • София
Виждам, че темата си върви чудесно и без тема Grinning но все пак искам да попитам автора. Няма ли развитие със съседката? Виждали ли сте се скоро по стълбите?
Не съм я засичал сама скоро.Тоя неин мъж я пази като каракачанка стадо овце. Ще и подаря белезници с пухчета, като я видя, пък тя да си избере с кой да ги ползва

# 260
Я сега и на мен да помогнете.
Влюбен съм в разведена съседка. Според вас свалката по-различна ли е от тази с омъжена?

# 261
Може мъжът да е усетил нещо, особено пък ако има интерес от нейна страна.

# 262
Я сега и на мен да помогнете.
Влюбен съм в разведена съседка. Според вас свалката по-различна ли е от тази с омъжена?
Съвсем друг случай е.

# 263
  • Далечният изток
Да си влюбен е различно от свалка...

# 264
  • София
Свалката е една и съща, ако ти върже…

# 265
Дай малко детайли, да отговорим по същество. Според мен ще ти е по-трудно, във всякакъв смисъл.

# 266
Това е само теоретична провокация.

# 267
Жената е с две години по-млада. Има дете, което за мен не е проблем. Имаме си приказка с нея. Тя има кола, аз - не. Това е първият проблем. Живеем в тази кооперация от доста години. Вторият проблем е, че преди време докато се разминавахме на стълбите ме улови как слизайки огледах какво има под полата.

# 268
Не разбирам същината на първия проблем, но за втория съм съгласна, изложил си се трайно. Аз не бих приела насериозно някой, който ми наднича под полата, дори да сте на по 18 години.

# 269
  • София
Ама айде моля ви се! Та кой мъж не би киризил под полата на жена, ако му се удаде подобна възможност. И то хубава жена.

Общи условия

Активация на акаунт