Омъжена съседка

• 17 620
  • 432
  •   1
Отговори
# 285
  • В полите на Пирин планина
На мен не ми е проблем, мога да карам, имам кола, а нямане на такава не ми говори лошо за мъжа. Нали все си говорим за равенство на половете? 🙃
Моя мъж го взех без кола, а едно време пък карах колата на едно сууупер готино гадже, защото той не си падаше по шофиране. 😁

# 286
На мен не ми е проблем, мога да карам, имам кола, а нямане на такава не ми говори лошо за мъжа. Нали все си говорим за равенство на половете? 🙃
Моя мъж го взех без кола, а едно време пък карах колата на едно сууупер готино гадже, защото той не си падаше по шофиране. 😁

Ей това равенство на половете ви докара до положението да сваляте вие мъжете, да им плащате сметките, да им се кланяте и молите за секс. Дано да ви харесва, че горното започна да става масово явление.

# 287
Тук във форума така пише в пързалките. В реалния живот не съм забелязала.

# 288
  • В полите на Пирин планина
Да, бе, точно така им изнася на разни мижитурки да говорят... 😂 Как пък все жените са ви виновни?
Защо пък на мен не ми липсват желаещи, независимо, че съм омъжена? И не съм на 25. 🙂

# 289
  • София
И аз мога да карам и аз имам кола и ‘ич ми не е от факта, ако мъжа няма.
Да ме изведе, да ме прибере до врата и прочие глезотийки

# 290
И кола имам, и шофирам с удоволствие, но на среща с мъж предпочитам да ме возят, да ме обгрижват.
Охх, това пък с опашката кандидати за секс е толкова изтъркано, но най-вече нерелевантно. За еднократно чукане мераклии дал Господ. Стрейнджъра говори за друго и да, прав е за съжаление.

# 291
  • Столичанин ама не в повече :D
Това с колата какво общо има със свалката?
Има. И е много важно каква е колата.
Мъж без кола да сваля жена с дачия е едно. Друго е да сваляш жена с лексус. И съвсем различно жена с градски транспорт
Ами сваляне с метрото, виж колко е лъскаво. Railway Car
И аз не схванах връзката с колата...
Значи мъж без кола не е перспективна... партия?
И аз мисля, че мъж без кола не е добра партия, дори и само за секс, защото колата си е необходима, без нея срещите и всичко останало се случва много по-трудно. Съвсем отделен е въпроса, че липсата на кола сочи и за финансови липси, което май не е много ОК... или греша?
Зависи от мъжа. Sunglasses
Тук във форума така пише в пързалките. В реалния живот не съм забелязала.
Зависи от мъжа  Sunglasses (е не че любовниците имат нужда някой да ги черпи или па да ги моли за секс де, то нали заради последното са "любовници" Smile).

# 292
Искаш да кажеш секс има само при любовниците? Това ли е в превод сложната мисъл?

# 293
Бе щом има любовници значи останалия секс не е много ок, или си на друго мнение Thinking

# 294
Никой от моите познати не ми е споделял да има любовник/ любовница, та не знам.

# 295
Умните хора не споделят такива неща с познати. Simple Smile

# 296
  • София

Ей това равенство на половете ви докара до положението да сваляте вие мъжете, да им плащате сметките, да им се кланяте и молите за секс. Дано да ви харесва, че горното започна да става масово явление.

Тц. Равенството ни спаси от това да търпим някакъв, дето дори не харесваме, той да ни побийва и командори, а ние да не можем да мръднем, защото какво ще кажат хората, и защото сама жена трудно ще се справи в ония времена. В днешно време е въпрос на избор, и ако някой реши да го прави, е защото има възможност, а не защото друг вариант няма.

# 297
Същото обаче важи и за мъжете, ама жените нещо не са ок с това. Smile

# 298
  • София
Нямам никакви проблеми с мъжете в днешно време Joy

# 299
  • София
Умните хора не споделят такива неща с познати. Simple Smile
Умните хора споделят такива неща с НЕпознати. Simple Smile

Ай, стига, бе!

Нямам никакви проблеми с мъжете в днешно време Joy
Във форума всички така приказват.
И как върви переспективата? Форумна солидарност завинаги?

Общи условия

Активация на акаунт