Омъжена съседка

• 17 654
  • 432
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
И затова ли изчетох всичко до 12-та страница, накрая да се откажеш? Пфуу, скука ... Wink

# 181
Е, как скука? Няма да се хвърлиш в боя за екскурзията до Банкя? Joy

# 182
  • София
И затова ли изчетох всичко до 12-та страница, накрая да се откажеш? Пфуу, скука ... Wink
Реших, че баш преди празниците не е добра идея, а и напоследък ми се струва, че няма време да се обърне и едва ли ще и е до Пенчо от последния етаж, дето иска да я маже със шоколад

# 183
  • На брега на реката
Прав си!
Изчакай да минат празниците! Повечето жени, са нервни преди празник, та сигур и твоята изгора така!
Ще имаш още по-големи шансове, особено ако нейния мъж не ѝ е подарил желания подарък!
Може да се превърнеш в "сладко отмъщение"! Blush

# 184
  • София
Те със съседите не приключват току тъй нещата. Днеска му е дошъл разумът, утре ще я види как се качва по стълбите, и пак ще му се прииска. Но да, след празниците е по-добре, тъкмо след толкова трапези, сигурно ще й е пораснал още задникът Joy

# 185
  • София
Те със съседите не приключват току тъй нещата. Днеска му е дошъл разумът, утре ще я види как се качва по стълбите, и пак ще му се прииска. Но да, след празниците е по-добре, тъкмо след толкова трапези, сигурно ще й е пораснал още задникът Joy
А дано чадо, че и трябва още малко сланинка

# 186
  • Terra incognita
Подари й тава с баклава.

# 187
А дано чадо, че и трябва още малко сланинка
Авторе, дано не е от жените, дето започват диета от 1 Януари, че сланинката ще се стопи, и няма вече да ти гали окото с големо дупе.
Та не се знае дали е добра идея това с отлагането.

# 188
Реших, че баш преди празниците не е добра идея, а и напоследък ми се струва, че няма време да се обърне и едва ли ще и е до Пенчо от последния етаж, дето иска да я маже със шоколад
Провери дали по другите етажи няма конкуренция. Вниманието може да не е било насочено само към теб и друг да е бил по-бърз. Grinning

# 189
Накратко, харесва ми една съседка от входа, която имам чувството, че и тя ме харесва, но не знам дали е удачно да и предложа нещо, при положение, че е омъжена с две деца. Дали, ако го направя ще се обиди по някакъв начин или ще сподели с мъжа си. Едно е да флиртува с очи, съвсем друго е една евентуална връзка. Вие как бихте реагирали на покана от съсед за.... ясно за крайната цел?

Звънни на врата й и поискай по съседски пакет захар. Ако те покани у тях и те подкани сам да й бръкнеш в захарницата, значи ще те огрее.

Рецептата е изпитана. Дори ме викаха на делото за развод да свидетелствам дали захарта е била рафинирана или е била желирана.

# 190
Това ме подсети за една песен:

# 191
Не се спряха с тея диети. Зорлем се правят антиконти
Тези с малките дупета ги дайте на мен.

# 192
Причакай с гаечен ключ 32. С панделка.

И докато още топла ли ?

Като в онази приказка за Василиса прекрасна Simple Smile
Приказката за Василиса прекрасна е друга.

# 193
1.Защо не, Коледа е много благодатно време за благотворителност, всички се разчувстват и размекват, може да ти излезе късмета.
2.Абе вие целия вход ли си я обсъждате тази кака? Сега си ви представих в беседка до входа Satisfied

# 194
  • София
Край. Ставам гей. Няма сгодни моми тука

Общи условия

Активация на акаунт