Омъжена съседка

• 17 647
  • 432
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Не му е държала фазомера.

# 226
Хайде вземи иди при съседката, или като я засечеш в коридорите й кажи - "Още си чакам виното, нали щеше да ме черпиш"

Пиши за развитие, че тук на самотните домакини ни се четат романчета Grinning

# 227
Пиши за развитие, че тук на самотните домакини ни се четат романчета Grinning
"-Ха добър ден Пено.
 -Ми съглансна съм Вуте...ееееей къф си сладкодумец бе, от една дума ме убеди."

Като чета "самотните домакини" имам чувството, че жените в трийсетте са най-нормални.
Двайсет годишните нямат акъл, четиресет годишните нямат н@3b@&a№е.
Станало петък..., ха добър ден.

# 228
Споко, и 30-годишните не сме нормални...

Като разбереш защо пицата е кръгла, слагат я в квадратна кутия, а я режем на триъгълници, може да разбереш и жените

# 229
  • Далечният изток
Аз мога веднага да ти отговоря... И няма общо с жените...

# 230
Абуто, преведи ми 40 годишните,че не го разбрах.

# 231
  • София
Дано не е нещо лошо че ставам на 40 след година

# 232
  • Далечният изток
За жените е, споко.
Оп, и за теб, ако минеш на другия тротоар...

# 233
От 50 до 70.

# 234
  • София
Аз пък веднага си го преведох, може би защото съм на 40+ и попадам в категорията, според Абуто. Joy

# 235
Прекалено млада съм явно, и аз не чатнах. Или не ми е дошъл още акъла. Нищо, мога да чакам. Wink

# 236
  • София
Нямат натаковане, бе!

# 237
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Мъжете нямат угодия. Има главоболие - лошо. Няма НИКАКВО главоболие НИКОГА - още по-лошо.

# 238
  • София
Той има главоболие Joy

# 239
Нищо петъчно не намирам в темата Simple Smile
Като чуя "съсед" и направо ми спада либидото.
Все едни алкохолици и михлюзи. Като ми седнат пред кварталната бакалия и засмучат тия бири, ма тва имам чувството, че цял ден не мръдват от там, се чудя тия работа, жени, задължения някакви нямат ли, освен да лочат и да зяпат кой минава. Иначе не е като да не си предлагат услугите. Печаха си скара веднъж до магазина, а аз съм вързала кучето да ме чака и пазарувам вътре. Гледам, единият го храни с кебапчета, другият идва да се пазарим да съм му го продавала, третият не го разбирам какво ми говори, защото вече е направо превтасал Laughing
Но ако съвсем сериозно ти потрябва помощ от блока, наистина няма кой. Домоуправителката само ММ занимава с разни задачи, и веднъж много ме вбеси, защото звънна в много неудобен момент да го занимава с един проблем и му отне сигурно час време да й угоди на акъла, и аз и викам: "Абе, лельо Нина, мъже няма ли други в тоя вход?"
А тя, при наличие на двама сина, големи като трикрилни гардероби ми отговаря: "Ами не, няма мъже!" Но съвсем сериозно и отчаяно звучеше, казвайки го.

Общи условия

Активация на акаунт