Омъжена съседка

• 17 608
  • 432
  •   1
Отговори
# 315
Наскоро майка ми ми разказваше за едни, дето се оженили в старческия дом. Жената била на легло. Това значи нали... памперси, такива работи. Обаче сключили брак (по сериозна причина, иначе не можело да живеят в една стая по правилата на старческия дом). И си заживели заедно... Та не знам за шансовете и математиката... Grinning

# 316
  • Столичанин ама не в повече :D
Предвид колко мъже пускат въдички във форума, явно не е толкова лоша перспективата Joy а това, че на 45+ няма опции, също е упорито налагана градска легенда.

Иначе изобщо не визирах възможности за намиране на мъж (но кой какво си мисли е показателно). Говорех за избор и възможности как да си живеят живота. Качеството е несравнимо с преди. Това, че едно време повече хора са се събирали заради обществен натиск, като начин на оцеляване и т.н. обстоятелствена принуда, не го отчитам като плюс изобщо. Ако жените искат да си намерят некачествен мъж като преди, имат този избор. Но имат избора и да не се занимават.
Ами то всъщност въдичките се пускат от жените във форума, защото все пак човек може да се поучи от миналото където бабите са питали момите "не излъга ли някой", също и сляпата неделя, където за нехванатата мома се пее специална песен, в която се изразява съжаление, че и тоя път не е успяла да се ожени. Smile

# 317
Знаем, знаем. Доброто старо време. Особено на село като са се омъжели девойките, и е почвал един купон - нивата, домакинството, животните, раждания, пак на нивата и т. н. Аз пък се сещам за някаква песен, че момата при мама и тате е царица, а после почва зорът. Stuck Out Tongue Winking Eye Нещо в този смисъл. Тоест като Пепеляшка, ама наобратно. Така че не смятам, че старото време с неговите порядки е било кой знае какво.

# 318
  • Столичанин ама не в повече :D
Мда било е много тегаво, проблема е като почне недоволство що мъжете не били такива като от едно време но с пропускането, че и жените не са като от едно време. Smile А в същото време никой не ще да живее като едно време ни мъжете ни жените. Sunglasses Парадокс. Thinking

# 319
  • София
Началото на края е с указа да ходим на клозет, не повънка.
Това е, не жалете, няма връщане назад.

# 320
  • София
Няма парадокс. Просто едни легенди, които водят до романтизации, които нямат нищо общо с реалността. Или по-просто казано, бленуване на нещо, което никога не е съществувало.

# 321
  • София
Нищо не е като едно време. Но има нови опции и който знае как, се възползва. И след 45.

# 322
Лято се правих на ВиК майстор. Разглобих сифона, после меката връзка, почистих, но със сглобяването не ми се получи. Теч ама теч. Чух комшията, помолих за мнение..
Ами не кандиса, колкото и да му казвах, че ще извикам човек. Изпрати ме до близкия хипермаркет и смени всичко.

Хубаво е да имаш комшии от старата генерация:)

# 323
  • София
Те и старата генерация жени са знаели как да плетат, шият, убият и оскубят кокошката, издоят овцете и врътнат пача Wink

Сифона го правим дружно с моя. Преди него и сама си го правех, но двама е по-приятно. Съседът иначе много услужлив, явно не е като онея мъже, дето трябва да ги подсещаш веднъж на 6 месеца Wink Отново романтизираме едновремешните времена, обобщавайки няколко извадени от контекст положителни примери, все едно са били общовалидни.

# 324
Съседът иначе много услужлив, явно не е като онея мъже, дето трябва да ги подсещаш веднъж на 6 месеца Wink
Шест месечните напомняния са за проекти спуснати от съпругата.
За комшийките поръчките са по-спешни, два три дена максимум.

# 325
  • Далечният изток
И аз така съм забелязала. У тях най-вероятно е борчлия. Smile

# 326
  • София
Няма, нямаааа. Няма да я построим така

# 327
  • Пловдив
Те и старата генерация жени са знаели как да плетат, шият, убият и оскубят кокошката, издоят овцете и врътнат пача Wink
Боядисаното в червен у нас е мъжка работа.Казах!

# 328
  • София
Абе ти каза, ама едно време баба ми ги вършеше тези неща Joy

# 329
  • Пловдив
Абе ти каза, ама едно време баба ми ги вършеше тези неща Joy
И у баба ми. Ама аз говоря за у нас.

Общи условия

Активация на акаунт