Омъжена съседка

• 17 581
  • 432
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Не знам какво и е липсвало. Харесва ми много, но звъни и пише постоянно. Приказва за бъдещето заедно, сякаш мъжа и и двете и деца не съществуват. Не и отговарям понякога с часове и тя пише, пише, пише. Ако не искам да сме заедно да и кажа за да съм я бил освободил. Няколко пъти ме кани дори в работата и да правим секс, а работи на отговорна позиция

# 346
  • София
Е ти какво очакваше Joy Първо се проверява жената дали е луда и тогава се отвяра бурканът с меда Wink Ама квото такова. Според мен вече си вътре (не онова вътре). Пресметни внимателно колко точно и какво имаш да губиш и решавай, дали цялата глава (не онази глава), или само гъза ще жертваш Joy

# 347
  • В полите на Пирин планина
Лелей! Това ми прилича на обсебване... PlTP...
Да не си смениш местоживеенето скоропостижно?!

# 348
Прецени мъжът и къв е- ако е по як и агресивен, имаш огромен проблем. Или ако е някъв психопат още по зле. Иначе може да се разминеш само с панаири и цирк за комшиите.

# 349
  • София
Не пиши, не отговаряй, изтрий чатовете и да си готов да казваш, че е луда.

# 350
  • София
Имам доста опит, бо такава лудост до сега не бях виждал. Имам чувството, че ако и кажа да си направи харакири, ще го стори. Дори не знам какво толкова я впечатли. Наистина нямам никаква представа. Принуден съм да си изключвам звука и нета, защото нон стоп пише и звъни. Дори и вечер, когато си е вкъщи. Не прилича на луда, но явно има нещо

# 351
  • София
Нищо не си я впечатлил. Такава си е.

Прецени мъжът и къв е- ако е по як и агресивен, имаш огромен проблем. Или ако е някъв психопат още по зле. Иначе може да се разминеш само с панаири и цирк за комшиите.

Е щом е женен за такава жена, определено не е добре Joy

# 352
  • София
И това след веднъж ли?!
Само един път е била вкъщи и един път отидох на работното и място

# 353
Ох, и кога сколаса по празниците да те кани на отговорната си работа няколко пъти да правите секс? Да не би да отговаря в някой хотел за прането, и там, между чаршафите...

# 354
  • София
Ами сколаса, ама какво работи, няма значение. Всъщност спестявам много откачени подробности и за пореден път ме изумява психиката на някои жени. Ако някой ми описва тази история бих си помислил, че преувеличава или лъже. Това е положението обаче. Не знам как ще завършат нещата, но със сигурност нямам нерви да стоя нон стоп на телефона и да обяснявам какво правя и как иска да и целувам циците и да лигави кукуруза

# 355
  • София
Кажи й го, ясно и категорично.

# 356
Наистина звучи измислено.
Казваш й да си прави харакири и да се свършва.

# 357
  • София
Кажи й го, ясно и категорично.
Казах го 58 пъти ясно и категорично, че не мога да и отговарям и вдигам винаги, а тя още повече продължава

# 358
  • София
Прикоткай я, изтрий чатовете и я блокирай.

После слушай, като ти казваме през три квартала в четвърти, не си слушай мързела.

# 359
Стига бе, викаш млада, хубава, на отговорна позиция, и до сега никой не е я пожелал, накарал да се почувства желана, и толкоз загоряла, че скача и обсебва първия комшия, който я е поканил в тях...

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 15:49 от Прекрасная Василиса

Общи условия

Активация на акаунт