💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 675
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 380
последните ще са май баща и дъщеря
Ще е смешно ако са нещо друго, мъжът почервеня. 🤣🤣🤣

# 1 381
Радев не е чак толкова зле, прав е например, че децата трябва да се откъснат от телефоните и компютрите.

# 1 382
Къде е тази от "Един за друг"? Не събраха ли отборите или ще влизат и резерви?
В Резервите -4 племе Отшелници май .

# 1 383
Харесва ми кастинга!

# 1 384
  • София
И мен братята ме впечатлиха. Ще са ми интересни.

# 1 385
  • in Wonderland
последните ще са май баща и дъщеря
Ще е смешно ако са нещо друго, мъжът почервеня. 🤣🤣🤣
Баща и дъщеря са.
Смя се защото е гимнастик, не културист.
Красимир Дунев, председател на БФСГ.

# 1 386
Приятелят на Жорката ми харесва. Все едно слушам Георги. И един такъв добричък  като него. Но име то не запомних. Дано да е скоро Simple Smile
Нооооо Крум е моят човек Simple Smile ще има смях с него.

# 1 387
Румен и Теодора, изглеждат на симпатични млади хора, но не ги виждам да оцелеят дълго... Племе мъже, племе жени, племе двойки (по различен начин обвързани), интересно четвъртото племе, какво ще е.

# 1 388
На мен Румен ми хареса.. То с визитките е ясно, че има много преувеличаване, но ще го видим на терен.

# 1 389
Тази русата, слабичката май още на халките окапа. Поне от анонса така ми се стори.

# 1 390
Приятелят на Жорката ми харесва. Все едно слушам Георги. И един такъв добричък  като него. Но име то не запомних. Дано да е скоро Simple Smile
Калоян, Калоян Wink Simple Smile

# 1 391
Калоян - Жорката 2 май е чел темата за спойлерите, та чак като гимнастичка и културист ги определи.Grinning
Братята са с много силна заявка, дано я оправдаят. Харесаха ми - млади, образовани и целенасочени хора, браво.
Румен Радев не ми допадна толкова, но браво и на него, че развива спорта в родния си град  сигурно е имал и други оферти.
С Теодора съм имала много бегли контакти, но ми е оставила спомен за възпитано и мило момиче, на живо е много красива.

# 1 392
Много е хубава дъщерята на Дунев!

# 1 393
  • София
Да се запиша и аз. Харесах братята, манекенчето-плувец, момичето с калистениката и плувкинята.  Дуневи са ми симпатични за сега, ще видим натам.

# 1 394
Готини са бащата и дъщерята.

Общи условия

Активация на акаунт