💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 677
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 425
стероида очаквано бързо окапа

# 1 426
Новият Пух крампира твърде рано Joy
А амазонките язък дето се хвалеха Joy

# 1 427
Ааа Цвети, кво стана бе!? Гого тук щеше да ви отнесе всичките Joy
Реферчето беше най-бърз.

# 1 428
Започнаха с крампите. Нищо ново.
Сега и ако му прилошее ще го призная.

# 1 429
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Голям го водеха, но масово окапаха като круши.
Мистър 80 сантима бедро май беше дотук.

# 1 430
  • На Изток от Рая
Предполагам, че ще е новият Пух дето теглеше камиони ли и аз не знам какво, накрая 20 кила торба не можа да вдигне

# 1 431
Да нямаме тръгнал си ирач още днес? А представянето на жълтите и лилавите е трагедия, с изключение на Дунев. Въпреки че тая мрежа изглежда мега гадна. Сигурно много прерязва ръцете, че и мокра.

# 1 432
Щеше да е хубаво, да видим всички 30+ участника днес, пък от утре да си почне всичко по племена и състезания.

# 1 433
Хех, Херкулес окапа още на старта. Язък за голямото перчене и показване на мускули. Гледахме ги предишните сезони как мускулистите младежи крампират и припадат.

# 1 434
Тя и Мани не крампира в първата и игра Grinning Чудно започваме

# 1 435
  • in Wonderland
Аз се чудя на тези напомпано хора, които си изкарват хляба с тез мускули, де отиват в такива предавания?? Ми те за месец и ше се спихнат. Да не говорим как ще изглеждат на тв отстрани. Само биха загубили от една такава изява, ама пусто его, иска да се четка.

# 1 436
Аз явно съм още "инвестирана" в миналия сезон, но къде е минаването по халки на Мишето и Мирела примерно спрямо на тези момичета. Женски отбор щеше да се получи от миналогодишните участнички.
Да не започвам с мрънкане отсега още, има го и моментът на пренавиване, обаче халките на Цвети - ми, не...
Запазвам надежда за положително развитие.

# 1 437
  • Варна
Визитките им започнаха да се пукат като балони.

# 1 438
Гого щеше да лети по тези халки

# 1 439
  • София
Не почват добре... Иначе аз искам червените да паднат, най не са ми симпатични. За сега се колебая между жълти и лилави. Аааа и къде са ми сините?

Общи условия

Активация на акаунт