💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 775
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 710
Сефте вчера чух думата калистеника 😆 и така и не разбрах какво е. Нещо с коне май.

Не е много похвално да кажеш, че си правил зъбите на Иван 😆 доста са очевадно изкуствени и още шъшка с тях.

# 1 711
Тази година братята много готини и вчерашните и днешните са с доста добра заявка. Трябваше да пуснат отбор само с братя.😁
А относно Дени и майка и: Дени беше споменала в интервю , че мечтата и е да влезе в ИВ.Сигурно от продукцията са я накарали да влезе с майка си.  Не вярвам тя да се е юрнала чак от Америка за нашето " изобщо нережисирано и световно известно" риалити.😁

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 10:35 от Joy 05

# 1 712
  • Другата България
Големият брат предвиждам да стигне напред, заради стратегията да играе с жените.
А и подготвен ми се видя.

# 1 713
  • София
Тази Орешкова как може да е само на 34 г. (или нещо такова)? Та тя изглежда поне с десет години отгоре.
Последните братя са сладури, млади и нахъсани Simple Smile

# 1 714
Елена ми хареса ама бащата ще видим.

# 1 715
  • Другата България
Тази година братята много готини и вчерашните и днешните са с доста добра заявка. Трябваше да пуснат отбор само с братя.😁
С относно Дени и майка и: Дени беше споменала в интервю , че мечтата и е да влезе в ИВ.Сигурно от продукцията са я накарали да влезе с майка си.  Не вярвам тя да се е юрнала чак от Америка за нашето " изобщо нережисирано и световно известно" риалити.😁
Същото си помислих.
Предвид Дунев и Никол, а и Елица и Алекса, вероятно не само тук, при тази двойка продукцията има “пръст“.

# 1 716
По-малкият Ралев е по-симпатичен.

# 1 717
Много братя станаха. Аз си мисля ако вляза с моя, той ще е първият, който ще направи коалиция срещу мен. Joy

Сефте вчера чух думата калистеника 😆 и така и не разбрах какво е. Нещо с коне май.

Моля!!!!
Бягай да се образоваш и да се кланяш на Св. Гого, да се свети името му.

От двойките всички са симпатяги, близначките само нещо не ми допаднаха.

# 1 718
Измориха ме.

# 1 719
Викам си я Благо Георгиев участва 😂

# 1 720
На тоя защо му викат Елвиса? По му отива Азиса

# 1 721
  • София
Елвиса устата ли си е напомпал?

# 1 722
    Емануела има ли мъж с когото не е била?

# 1 723
    Моля не моля, това е положението!

Да му имам звездите на тоя чалгопоклонник. Симпатичен, явно успял в бизнеса и с какво известен? - с Емануела. Мен па щеше да ме е срам, а не с това да обяснявам кой съм. Изглежда по-млад, а какви големи деца имал!

# 1 724
    • София
    Емануелиния много неприятен тип.

Общи условия

Активация на акаунт