💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 748
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 740
Много се е променил елвиса. Беше по едно време с емануела в биг брадър и там изглеждсше смотльо. Не че тук не е ама сложил ръкави туйти онуити прави се на корав май

# 1 741
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Последният бизнесмен голям кифльо, чак е смешен. Не знам как ще издържи на реката, ако изобщо се класира де.
Отказвам се да им запомням имената, докато не видя кои ще продължат.

Много се е променил елвиса. Беше по едно време с емануела в биг брадър и там изглеждсше смотльо. Не че тук не е ама сложил ръкави туйти онуити прави се на корав май
Ох, Боже, ама това този същият от ББ ли е? Сега явно се е взел за голямата работа, но ще го видим и него.

# 1 742
Ейсегинка ще окапят половинките от двойките. Нали ще са един срещу друг. За братята много ще ме е яд .За другите двойки не ми пука , кой ще остане , ама всите братя бяха интересни.

# 1 743
Явно не сте гледали миналия сезон, щом калистениката (така ли се пише това чудо?) ви е непозната Simple Smile
Тоз Елвис майко мила Grinning Мъжка кифла
Братята станаха толкова много, че съвсем ги обърках.

# 1 744
Този Кен ми изглежда с ремонтиран нос. Иначе е хубавичък. На снимки е по пластмасов.

# 1 745
Абе какви са тия мъже тоя сезон дето само с чалга певици излизат? 😂

# 1 746
  • София
Този сезон има ли участник без да говори на диалект?!
Ушите ме заболяха. Worried

# 1 747
  • Варна
Не знам, не знам, като гледам мъжете - то модели, то плувци, един от други лепи, по лепи - много връзки ще се завържат , игрите ще вървят ама на друго ниво, хах.

# 1 748
Аз първо помислих, че е руснак с тоя диалект. А има ли някои чужденци? Че не гледах вчерашния епизод

# 1 749
Този сезон има ли участник без да говори на диалект?!
Ушите ме заболяха. Worried
Казах аз вчера, че ще е трудно 😁

# 1 750
Ай ай ай. Защо тия успехи са все някакви дето не ги знаем. И този кен не разбрах дали е имал нещо с десислава или просто е било в мечтите му

# 1 751
Всички ли визитки ще ги карат мъжете да ги катерят тия скали? 🤣😀

# 1 752
  • София
Манекенчето голям мазник ми се струва.

# 1 753
Въх, рекох, че Антон Хекимян ще участва в Игрите. А този ще е клоунът на игрите, така ли?

# 1 754
  • Другата България
Правилно ли разбрах, че мениджърА на клуба му завидял за Десислава, и затова го свалил от автобуса? Joy
А мармотЪТ къде е? Поредният льольо според мен е този Мастагарков. Егати и самочувствието, което извади!

Опс, Веселинка на сезона влиза - Туньо! Нямаше как да е без шут.

Общи условия

Активация на акаунт