💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 741
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 845
Яд ме е за Румен Радев

# 1 846
Голяма драма още 2ри епизод  😥 тегаво ми е заради Румен

# 1 847
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мъчно ми стана за Румен и за Васил. Тези момчета заслужават да са в играта, дано имат възможност да се присъединят към основните племена скоро. Надявам се да е нещо като миналата година и на мястото на отпадналите от отборите да вкарват хора от "Безименните", "Изгубените" или както там ще ги кръстят.

# 1 848
  • Пловдив
Моравите сигурно ще отидат някъде като миналата година. Иначе ще си е пълна загуба на време и тяхното и нашето.

# 1 849
Ейййй, как ме е яд.. Отпадат участници като Радев и Васил и оставят Мудева и 4 броя президенти спуснати отгоре. Пак нечестни работи

# 1 850
  • София
Кубчето на Рубик не се ли решава с алгоритъм, а не с налучкване?

Да

# 1 851
  • Другата България
Спокойно, тя и Елица изрева три кофи сълзи за Алеко миналия сезон, пък той накрая не само се върна, ами и чека взе. Тъй че все някой ще се върне от отпадналите, ако не всички. Като разкарат Дунева и Мудева, ако имат акъл да се усетят, че “отпадналите“ не са в небитието, и си спомнят миналия сезон, то страхотни стратегии могат да се направят с цел точно @КОЙ да се завърне. И къде да попадне. Така може и да се губи нарочно примерно....абе има варианти, въпросът е има ли потенциал за това.
Добър замисъл от Тупарев&Ко, проблемът е, че естествено, ще има намеса в “стратегиите“. Няма как да е иначе.

# 1 852
От ужасното първо впечатление до днес, когато Румен ми стана фаворит. Дано има развитие в играта занапред момчето. И брата Васил ми е по-симпатичен - някак по-тих, прикрит, както се казва скрита лимонка.

# 1 853
Ще ги отшелнят нанякъде по камънаците. Иначе толкоз пари за екипи, само за една битка...

# 1 854
  • Буркина Фасо
Значи, Момчил определено е лидер, обича себеизявата, малко ми прилича на Фифо и на Юлиян, което автоматично означава, че Момчил НЯМА да е краен победител. Остава ми Радостин.
и аз мисля, че ще е той. без да чета спойлерите.
трудолюбив, скромен, с хъс ...абе той ще е, щом е с Петър Стойчев.

# 1 855
Друго нещо ме вълнува - как ще разпределят тримата мъже и едната жена в другите две племена Simple Smile

# 1 856
Кога ще обявят, че се еб@vat със зрителите и всички остават, ама разхвърляни из другите три племена + 4-мата шматки отстрани?

# 1 857
айде знаем че отпадащите наистина не отпадат, същите драми като с Алекса и жена му миналия сезон

# 1 858
  • Другата България
Значи, Момчил определено е лидер, обича себеизявата, малко ми прилича на Фифо и на Юлиян, което автоматично означава, че Момчил НЯМА да е краен победител. Остава ми Радостин.
и аз мисля, че ще е той. без да чета спойлерите.
трудолюбив, скромен, с хъс ...абе той ще е, щом е с Петър Стойчев.

А, остава ми за фаворит, пък дали ще е краен победител....толкова е рано, не знам.
Предпочитам си Момчил.
Ето, дори Мудева знае, че Радев ще се върне. Joy
Еееех, ние доматите с колците не ги ядем.....

# 1 859
  • София
Мога и да греша, но Румен Радев плака от яд, че не е той оставащия...предполагам той е бил двигателят за това участие, а сега по-неподготвената му половинка...остава. И на мен ми е жал за него и брата - наистина комплексни играчи с умения.

Общи условия

Активация на акаунт