💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 824
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 140
Прочетох тук, че Юлиян е заминал за САЩ. Знаете ли нещо за кариерата му там? Малко са участниците, които помня по име като Жоро, Гого, Ваня...и разбира се Юлиян. Ще ми е интересно да разкажете каквото знаете.

# 1 141
Оф, сега го видях...
С интерес го изгледах и очаквам с нетърпение да започне новия сезон.

Значи въпреки всички критики и закани към продукцията, че повече няма да гледаме, си очакваме новия сезон. И ще го гледаме, и ще го коментираме! Simple Smile
Продукцията го знае това и е спокойна. Рекламодателите също са доволни.
Не разбрах защо си цитирала моя коментар...
Аз също съм против в Ол Старс да участват победителите от предишни сезони. По-добре с финалисти, които не са успели да победят.

# 1 142
  • София
Ха, аз си мислех, че само в събота ще има премиера и после чак в понеделник. А сега гледам, че и в неделя ще има епизод.
Събота и неделя от 20:00 до 22:30 ч.
Всъщност то май беше така и миналите години, ама леле как бързо се забравя. Не помня как точно беше. 😀

# 1 143
Само първата неделя, трети септември, ще има епизод. След това ще се излъчва от понеделник до събота. Времетраенето ще е различно, само в понеделник ще е три часа.

# 1 144
И миналата година беше така, Дяволче, т.е. първите епизоди бяха и в събота, и в неделя. Основно представяха участниците. Елица рива. 🤪 Две "нощи" спаха на плажове. Елица рива. Първата битка за територия (официална, ако мога така да я нарека) беше в понеделник. Елица рива.

# 1 145
  • SF
Не разбрах защо си цитирала моя коментар...
Аз също съм против в Ол Старс да участват победителите от предишни сезони. По-добре с финалисти, които не са успели да победят.

Виж пак. Не споменавам Ол Старс и победителите от предишни сезони. Не е тази връзката.
Ти нямаш търпение да започне и добавих, че ще гледаме. След средата на миналия сезон зачестиха заканите, че повече продукция на Фродо и приятеля му няма да се гледа, защото си нагласили сценария и не избирали най-добрия за победител (Гого). Ако те дразни, че съм те цитирала, ще помоля модератор да изтрие цитата, но ако разгледаш отново цитат и отговор, ще видиш, че не е толкова тежко положението.

# 1 146
  • София
Само първата неделя, трети септември, ще има епизод. След това ще се излъчва от понеделник до събота. Времетраенето ще е различно, само в понеделник ще е три часа.

Досега в събота никога не е имало епизод. Само от понеделник до петък.
Фермата бяха известни с това, че излъчваха от понеделник до събота.
Ако наистина има епизоди и в събота (а може би само в началото ще е така), то според мен именно там ще излъчват тези битки за които писах вече след снощния епизод в черешката.
Т.е. в събота най-вероятно ще гледаме битките между бившите участници от сезони 1-4 срещу отпаднали от кастинга участници. Би трябвало и племената да са там и да гледат за повече шоу и като агитка. А може и да има някакви условия и за тях например, т.е. да са въвлечени повече отколкото само като публика.

# 1 147
  • София
Много ми се гледат някои от бившите участници. Начело с Филип. Е, на Гого, Неделчо и Ваня също ще се зарадвам Simple Smile

# 1 148
  • София
Бих се зарадвала много на Ваня.
За мен тя до момента е единствената жена, която имаше потенциал за победител.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 08:29 от Shatzi

# 1 149
Аз съм една от тези, които бяха толкова разочаровани от финала на ИВ 4 - не ми се гледаше следващ. И не толкова, защото победителят е чужденец/зарадвах се на Андрей /, а просто не смятам, че победителят е заслужил. Намерих ви късно преди няколко месеца, нямам представа какво се е изписало тук, дори гласувах в анкетата, че ще гледам. Ще гледам, заради битките, борбата на волята, въпреки възможностите/пример битката между Елизабет и Кремена в сезон 3/ и социалната игра - това ми държи интереса като за начало.😉

# 1 150
Diavolo, почти съм сигурна, че и следващата събота, 9 септември, ще има епизод, но утре ще погледна пак програмата.

# 1 151
Стига с това "заслужил"...
Аз бях за Фифо миналата година и не харесвах Алекса, но щом е спечелил значи е заслужавал.

Давам пример с миналия сезон. Защо изобщо 30 човека се трепаха три месеца да ги дават по телевизията, можеше в епизод 1 един дуел между Фифо и Гого. Няма смисъл от цялото предаване, ако винаги най-силният печели. Нали това е целта на всички там. По-слабите трябва да се опитат да прецакат по-силните по някакъв начин. А не просто най-силният и най-бързият да ги напердаши всички и кой откъде е.

# 1 152
  • Sofia
Стига с това "заслужил"...
Аз бях за Фифо миналата година и не харесвах Алекса, но щом е спечелил значи е заслужавал.

Давам пример с миналия сезон. Защо изобщо 30 човека се трепаха три месеца да ги дават по телевизията, можеше в епизод 1 един дуел между Фифо и Гого. Няма смисъл от цялото предаване, ако винаги най-силният печели. Нали това е целта на всички там. По-слабите трябва да се опитат да прецакат по-силните по някакъв начин. А не просто най-силният и най-бързият да ги напердаши всички и кой откъде е.
Ми,да се прецакват,няма лошо.И ние това искаме.
Ама не да ги прецаква продукцията.

# 1 153
  • София
Какво значи "стига", явно много хора не са на твоето мнение. За мен Алекса беше побутван през целия сезон, можеше и да не стигне финал без помощта на продукцията. Отделно е много неприятен.

Аз бях за Жоро и на второ място за Фифо. Финалната игра обаче беше за сила, не му и дадоха шанс. Обикновено е на компоненти и човек изостава на един, след това дръпва на следващия. В случая с тази верига беше предначертано, че за него ще е много по-сложно.

# 1 154
То няма угодия като цяло. За всяка битка може да се каже, че е нагласена. Ако бяха дали повече плуване, тогава някой щеше да каже, че са прецакали Алекса, защото Жоро и Фифо са много по-добри плувци.

Ясно е, че продукцията си режисира битки и съвети. Преди и аз им се дразних, но сега го гледам като сериал. Знам, че те си развиват персонажи, сюжетни линии и тн. И явно им се получава, защото точно това прави предаването толкова гледано.
Ако искам спортно състезание - миналата седмица имаше Световно по Лека Атлетика. Там най-бързите и най-силните спечелиха.

Общи условия

Активация на акаунт